Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μου ερχονται διαφορα "ενημερωτικα" email για διαφορα προϊοντα απο το εξωτερικο συνηθως και ενω επιλεγω να μην μου ξαναρθουν και παιρνω τα γνωστα μηνυματα dear friend you will not receive our email. Unsubscription Completed Συνεχιζουν να ερχονται . Υπαρχει τροπος να απαλλαγω απο αυτα ?
driverpit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Από όσο ξέρω το Gmail σου δίνει την δυνατότητα να μπλοκάρεις τον αποστολέα 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Από όσο ξέρω το Gmail σου δίνει την δυνατότητα να μπλοκάρεις τον αποστολέα Εχω δικο μου domain και δικα μου email πανω σε αυτο .
driverpit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η εγγραφή έχει γίνει από εσένα στης σελίδες που λαμβάνεις τα ενημερωτικά email η είναι από google διαφημιστικά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η εγγραφή έχει γίνει από εσένα στης σελίδες που λαμβάνεις τα ενημερωτικά email η είναι από google διαφημιστικά. Απο εμενα μεσω της σελιδας κυριως . Δεν θυμαμαι απο google.
driverpit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Περίπου 6 μήνες έχει ενεργοποίησή την δυνατότητα η google όλα τα email που έρχονται πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο την δυνατότητα κατάργησης εγγραφής. Πολλές σελίδες όταν κάνεις κατάργηση της εγγραφή σου σου στέλνουν ένα email επιβεβαιωσης με ένα link για να ορισικοποίηση της διαγραφής σου. Το επόμενο στάδιο είναι στείλεις στην ομάδα διαχείρισης λογαριασμών της google ένα email με τα link των σελίδων που θέλεις να διαγράψεις. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Περίπου 6 μήνες έχει ενεργοποίησή την δυνατότητα η google όλα τα email που έρχονται πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο την δυνατότητα κατάργησης εγγραφής. Πολλές σελίδες όταν κάνεις κατάργηση της εγγραφή σου σου στέλνουν ένα email επιβεβαιωσης με ένα link για να ορισικοποίηση της διαγραφής σου. Το επόμενο στάδιο είναι στείλεις στην ομάδα διαχείρισης λογαριασμών της google ένα email με τα link των σελίδων που θέλεις να διαγράψεις. Αυτο ανεξαρτητα αν ο λογαριασμος email ειναι απο google ή οχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα