Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν περναω πολυ χρονο στο σπίτι. Τελευταία επίσης εχουν στησει σκαλωσιες γυρω απο την πολυκατοικία και την ανακαινιζουν.

Ακουγα κατα καιρούς κατι θορυβους απο το μπαλκονι. Μεταξυ αλλων και ενα θορυβο σαν ροχαλητό που -εξακολουθώ να πιστεύω- έρχεται από την πιτσιρικα στο διπλανο διαμέρισμα.

Ανοιξα σημερα το παράθυρο (κλασικο παραθυροφυλλο με περβαζι οπως στα παλια σπιτια) και ανακαλυψα οτι αναμεσα στον τοιχο μου, το χωρισμα απο τη διπλανη και ενα μεταλλικό τραπεζακι που ειχα αφησει την αραζουν περιστέρια.

Αφου -αρχικα- χεστηκα με το θεαμα των πουλιων να πετανε ξαφνικα ειδα οτι χωρις να υπαρχουν πολλα πολλα (λιγα ξυλαρακια μονο) υπάρχει ενα τουλάχιστον αυγο.

Εριξα λιγα ψιχουλα και η αληθεια ειναι οτι ξαναρθαν μαλλον θηλυκό και αρσενικο. Πλέον το θηλυκό παλι κλωσσαει.

Υπάρχει περίπτωση με τοσο κρυο (περιπου 2-10C) να βγει τιποτα ή να ζήσουν; Ποσο καιρό παίρνει για να βγουν;

Εχουν βαλει ανακοινωση στην πολυκατοικία να αδειασουμε ολα τα μπαλκόνια για την ανακαίνιση - ελπιζω να προλάβουν.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω!

Έγινα πατέρας!

Η αλήθεια ειναι οτι δε μου μοιαζουν πολυ!

Υπάρχει περιπτωση να μην ειναι δικα μου;;;;

post-43969-0-99438600-1458382117_thumb.jpg

• Like 21
Δημοσ.

Ειχα και γω γεννητούρια πριν 3 χρόνια.. Να ξερεις θελει περιπου 21 μερες για να πετάξει. Μεχρι τότε θα εχει βολτες στο μπαλκονι, εκμάθηση πτήσεων και πολύ μα πολυ χέσιμο :P 

• Like 2
Δημοσ.

Το μπαλκόνι και την πολυκατοικια θα τα ανακαινισουν. Γι αυτο και τα σιδερα. Ασε που εγω φευγω σε 3 μηνες. Οποτε ζε μ'αν φου!

Δημοσ.

χαχ, καλη φαση..αν εξαιρεσεις τη μποχα

πριν χρονια ηταν ενα ζευγαρι που εκανε 2 συνεχομενες χρονιες φωλια στο μπαλκονι μας. τη δευτερη χρονια καποιοι εριξαν φολα και σκοτωσαν ο,τι περιστερι υπηρχε, μαζι κ αυτα. ευτυχως τα μικρα οτι ειχαν σκασει μυτη κ τα μεγαλωσαμε. αλλα πολυ σκατο ρε φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Επαναφέρω!

Έγινα πατέρας!

Η αλήθεια ειναι οτι δε μου μοιαζουν πολυ!

Υπάρχει περιπτωση να μην ειναι δικα μου;;;;

μακαρι να ζησουν!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι πριν λιγες μερες εκανε φωλιά και άλλο ένα στο παράθυρο στη δουλειά. Η συνάδελφός το έδιωξε αλλα αυτο ξανάρθε (στη 2η φωτο στη γωνια αριστετα στο παραθυρο).

2 φορές πατέρας;;;

post-43969-0-64848500-1458431509_thumb.jpg

post-43969-0-72313800-1458431568_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειχα και γω γεννητούρια πριν 3 χρόνια.. Να ξερεις θελει περιπου 21 μερες για να πετάξει. Μεχρι τότε θα εχει βολτες στο μπαλκονι, εκμάθηση πτήσεων και πολύ μα πολυ χέσιμο :P

Ακριβως κι εγω το ιδιο, πριν 3 χρονια ειχα το ιδιο νταβαντουρι.

Στην αρχη που ειναι μικρα και απλα καθονται στη γλαστρα, δεν υπαρχει χεσιμο.

Φετος αναγκαστηκα να εξαφανισω 3-4 αυγα... Αν και τα εδιωχνα ερχονταν συνεχεια να κανουν τ αυγα τους στη γλαστρα μου.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι πριν λιγες μερες εκανε φωλιά και άλλο ένα στο παράθυρο στη δουλειά. Η συνάδελφός το έδιωξε αλλα αυτο ξανάρθε (στη 2η φωτο στη γωνια αριστετα στο παραθυρο).

2 φορές πατέρας;;;

Μη τα διωχνετε κριμα ειναι οι ψυχουλες :)

Φετος αναγκαστηκα να εξαφανισω 3-4 αυγα... Αν και τα εδιωχνα ερχονταν συνεχεια να κανουν τ αυγα τους στη γλαστρα μου.

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  γιατι να τα εξαφανισεις μωρε κριμαααα  :cry:  :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  γιατι να τα εξαφανισεις μωρε κριμαααα  :cry:  :cry:  :cry:

Και τι ηθελες να κανω βρε φιλε? Δε μπορουσα παλι να τραβηξω την ιστορια. Ουτε να τους βαλω καπου αλλου το αυγο.

Και καλα, πως κανεις ετσι, θα κανουν αλλο αυγο.

Ετσι θυμωνεις και κλαις και στα κοτοπουλησια αυγα? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...