Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σε σπίτι γνωστών μου, μπαίνω στη κουζίνα τους όπου υπάρχει το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού και πραγματικά έμεινα μ@λ@κ@ς, ολόκληρο το μπαλκόνι ήταν μέσα στις κουτσουλιές μιλάμε όλο ρε σεις, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε... Οπως είπε κ κάποιος στην αρχή θάνατος στα περιστέρια(τα ποντίκια του ουρανού)...

Δημοσ.

Λοιπόν τη 2η φωλια στο μπαλκονι μου την ξηλωσαν οι εργατες που κανουν ανακαινιση στην πολυκατοικία.

Ευτυχώς υπαρχει ακομα αυτή στη δουλειά!

post-43969-0-05358900-1460820970_thumb.j

Όσο υπάρχουν φωλιές...

Δημοσ.

Πηγα σε σπίτι γνωστών μου, μπαίνω στη κουζίνα τους όπου υπάρχει το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού και πραγματικά έμεινα μ@λ@κ@ς, ολόκληρο το μπαλκόνι ήταν μέσα στις κουτσουλιές μιλάμε όλο ρε σεις, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε...

Φαινεται οτι οι γνωστοι σου ειναι τσακωμενοι με την καθαριοτητα.

Δημοσ.

Πηγα σε σπίτι γνωστών μου, μπαίνω στη κουζίνα τους όπου υπάρχει το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού και πραγματικά έμεινα μ@λ@κ@ς, ολόκληρο το μπαλκόνι ήταν μέσα στις κουτσουλιές μιλάμε όλο ρε σεις, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε... Οπως είπε κ κάποιος στην αρχή θάνατος στα περιστέρια(τα ποντίκια του ουρανού)...

Aμα εχουν να το καθαρισουν 10 χρονια,λογικο. Θανατος στους βρωμιαρηδες λοιπον κι οχι στα περιστερια. ;)

Δημοσ.

Mια χαρά είναι οι ανθρωποι, και ακριβώς αυτό που είπαν ότι πρέπει να το καθαρίζουμε συνέχεια και ότι έχει καταντήσει βαρετό ναι ώραια η φάση αχ πουλακια στο μπαλκόνι μου αλλά μιλάμε για σκατό, πολύ σκατό...τώρα αν εχετε την όρεξη εσείς να καθαρίζετε καθε τρεις κ λίγο το μπαλκόνι κομπλέ!
Για έναν κόσμο χωρίς περιστέρια!(περνάς απο δίπλα τους κ θυμούνται τη τελευταία στιγμη να πεταξουν και να περασουν δίπλα απο το κεφάλι σου το οποίο αν δεν είχες κανει τη κίνηση αποφυγείς(φάση αμερικάνικη action movie) θα είχαν βρει στο κεφάλι σου )!

Δημοσ.

Πόσα περιστερια ειχαν, πανω απο 10? Εγω ειχα 2. Οσο ειναι νεογνα δε κανουν τιποτα. Μολις μεγαλωσουν λιγο και βγουν απο τη γλαστρα τοτε χρειαζεται καποια καθαριοτητα που και που, σιγουρα οχι καθε 3 και λιγο, ουτε καθε μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...