Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 https://www.epistrofi-eurobank.gr/home.aspx Εχω τετοια καρτα και προσκαλεσα γιο και κορη και μπηκαν απο 10 ευρω στον καθενα και 2Χ5=10 ευρω σε εμενα . Δεν ειναι και ασχημα ... Προσκαλεσα και την γυναικα μου αλλα μαλλον επειδη η καρτα της εινια στον ιδιο κοινο λογαριασμο με μενα δεν εγινε κατι . Εληγε 29/2 η προσφορα αλλα τωρα βλεπω οτι ληγει 29/3 Αν καποιος ενδιαφερεται να του στειλω προσκλιση και να κερδισει αυτος 10 ευρω κι εγω 5 ας μου στειλει με pm email ή αριθμο κινητου. Λογικα εχω αλλες 3 προσκλησεις .Απαιτειται smartphone για να κατεβασει καποιος την εφαρμογη για android ή Ios 1
Greek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τρεχει ακομα προσφορα που αμα στειλεις προσκληση παιρνεις 5 ευρω και 10 ευρω αυτος που προσκαλει. Αν καποιος το εχει και θελει να μου στειλει ενα πμ να του δωσω να μου στειλει μια προσκληση να συνδεσω την καρτα να παρει και τα 5 ευρω. Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τρεχει ακομα προσφορα που αμα στειλεις προσκληση παιρνεις 5 ευρω και 10 ευρω αυτος που προσκαλει. Αν καποιος το εχει και θελει να μου στειλει ενα πμ να του δωσω να μου στειλει μια προσκληση να συνδεσω την καρτα να παρει και τα 5 ευρω. Ευχαριστω Δοκιμασα απο το κινητο αλλα δεν βλεπω πια να μου λεει να στειλω προσκλιση φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα