agism Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπέρα σας!! Ενδιαφέρομαι για ποδηλατάκι ,ideal κατα προτίμηση και για χρήση κυρίως μέσα στην πολη. Καλύτερα trekking ή city? Μπορώ να δώσω μέχρι 500 ευρώ εκτός για πολύ σπεσιαλ περιπτώσεις που δίνω και λίγα παραπάνω 1oν αξίζει το Traxer άμα του βάλω λάστιχα για πόλη ? 2ον Είμαι μεταξύ Optimus 16 και ergomax 14 ,15, 16 3oν Αξίζουν τα παραπάνω ή κοιτάζω κάτι αλλο ? Thanks in advance !!!
giannistsolas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτά hillmaster που είναι και για χώμα. Εγώ αυτό εχω κυρίως για χρήση freeride downhill αλλά και για μέσα στην πόλη και είναι παρααα πολύ ικανοποίημενος.. Υδραυλικά δισκόφρενα,πολύ ελαφρύ,ανθεκτικό,καλή εναρτηση κλπ Στο προτείνω
Anastazio Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτά hillmaster που είναι και για χώμα. Εγώ αυτό εχω κυρίως για χρήση freeride downhill αλλά και για μέσα στην πόλη και είναι παρααα πολύ ικανοποίημενος.. Υδραυλικά δισκόφρενα,πολύ ελαφρύ,ανθεκτικό,καλή εναρτηση κλπ Στο προτείνω Να σε δω να χωνεις roadgap με το hillmaster και θα πεταξω το totem να βαλω rigid...
ntTriantafillos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ergomax 14' έχω εγώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος αλλά δεν ξέρω αν θα το ξανά αγόραζα. Γνώμη μου πάρε κάτι χωρίς ανάρτηση με v-brake και ΟΧΙ δισκόφρενα. Από εκεί και πέρα αν θέλεις δισκόφρενα κοίταξε να είναι υδραυλικά και όχι μηχανικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα