alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ηρεμία επικρατεί. Κουβέντα κάνουμε. άλλο το αντ χομινεμ βεβαια και άλλο το πολιτικο. αυτό λεγαμε και πριν.
xifiassamsung Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ στο κλεινόν άστυ έχω δει κάθε καρυδιάς καρύδι, απο ξυνές ψηλομύτες ή λυσσασμένες να ξεφύγουν απο τον ασφυκτικό κλοιό της τοπικής κοινωνίας, μέχρι ψωνάρες που θέλουν να τις δοξάζουμε του στυλ θαυμάστε-λιγούρια-μα-μην-μου-άπτου. Γενικώς με χαλάνε οι άνθρωποι με τουπέ. Πιστεύω όμως οτι (ακόμη) υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό νέων γυναικών (18-40) που απλώς δεν νοιώθουν καλά με την σεξουαλικότητα, ελλείψει κατάλληλης αγωγής απο το σπίτι, το σχολείο, την κοινωνία και οτι αυτό τους βγάζει ένα περίεργο στυλάκι και ύφος και φέρσιμο σαρδανάπαλο. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, γιατί να νοιώθει άνετα η άλλη άμα είναι να βγει και όλο να ακούει πειράγματα του στυλ <<σου μπήξω, σου δείξω, σου κάνω, σου ράνω>> και επιφωνήματα θαυμασμού για τα σωματικά της προσόντα που υποδηλώνουν πως την αντιμετωπίζουν σαν κρέας; Σορυ αληθεια υπαρχει γυναικα που παραπονιεται γιαυτο?Η γυναικεια μοδα κ ο καλωπισμος εκει αποσκοπει.Στο να την προσεξουν κ να τη σχολιασουν.Ισα ισα οταν περναει στο ντουκου σκαει απτο κακο της.Τα ξινισματα που λενε τα ακουω βερεσε.Εκτος κ αν ντυνεται σαν καλογρια απο πανω μεχρι κατω,γιατι εγω προσωπικα μπλουζα με στρογγυλο γιακα εχω αιωνες να δω.Κ αν ειναι κανα ζιβαγκο στυλ θαναι τσιτα κολλητο κ απο μεσα το καλυτερο σουτιεν με τις 50 ενισχυσεις.Μη πεφτεις θυμα της αερολογιας τους.Να εισαι παικτης. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ο ναρκισσισμός έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές των ατόμων με τα οποία συναναστρέφεται ο νάρκισσος. Ιατρικά αποδεδειγμένο δεν ηξερα ότι μιλαμε για διαταρραχη προσωπικότητας, νομιζα ότι χρησιμοποιούσαμε καταχρηστικα τον ορο δε στηρίζω κλινικοποιησεις στις περισσοτερες περιπτώσεις, εκτος αν μιλαμε για αδυναμια οργανισμου να διαχειριστεί ενζυμα, για οντως βιολογικης φυσης εμποδια. οσα είναι αποτέλεσμα σκεψεων ειν άλλο πραμα. Σορυ αληθεια υπαρχει γυναικα που παραπονιεται γιαυτο?Η γυναικεια μοδα κ ο καλωπισμος εκει αποσκοπει.Στο να την προσεξουν κ να τη σχολιασουν.Ισα ισα οταν περναει στο ντουκου σκαει απτο κακο της.Τα ξινισματα που λενε τα ακουω βερεσε.Εκτος κ αν ντυνεται σαν καλογρια απο πανω μεχρι κατω,γιατι εγω προσωπικα μπλουζα με στρογγυλο γιακα εχω αιωνες να δω.Κ αν ειναι κανα ζιβαγκο στυλ θαναι τσιτα κολλητο κ απο μεσα το καλυτερο σουτιεν με τις 50 ενισχυσεις.Μη πεφτεις θυμα της αερολογιας τους.Να εισαι παικτης. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΝΑ ΤΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΞΙΝΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΠΡΟ ΒΛΗ ΜΑ
φραμπάλα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ στο κλεινόν άστυ έχω δει κάθε καρυδιάς καρύδι, απο ξυνές ψηλομύτες ή λυσσασμένες να ξεφύγουν απο τον ασφυκτικό κλοιό της τοπικής κοινωνίας, μέχρι ψωνάρες που θέλουν να τις δοξάζουμε του στυλ θαυμάστε-λιγούρια-μα-μην-μου-άπτου. Γενικώς με χαλάνε οι άνθρωποι με τουπέ. Πιστεύω όμως οτι (ακόμη) υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό νέων γυναικών (18-40) που απλώς δεν νοιώθουν καλά με την σεξουαλικότητα, ελλείψει κατάλληλης αγωγής απο το σπίτι, το σχολείο, την κοινωνία και οτι αυτό τους βγάζει ένα περίεργο στυλάκι και ύφος και φέρσιμο σαρδανάπαλο. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, γιατί να νοιώθει άνετα η άλλη άμα είναι να βγει και όλο να ακούει πειράγματα του στυλ <<σου μπήξω, σου δείξω, σου κάνω, σου ράνω>> και επιφωνήματα θαυμασμού για τα σωματικά της προσόντα που υποδηλώνουν πως την αντιμετωπίζουν σαν κρέας; κλεινόν άστυ είναι η Αθήνα οπότε δεν κολλάει αυτό με την τοπική κοινωνία
Irene.j Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΝΑ ΤΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΞΙΝΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΠΡΟ ΒΛΗ ΜΑ μη δινεις σημασια..εισαι παιχτης! 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. δε νομιζω. σις λευκος ετεροκανονικος αρρεν, γνήσιος Ελληνικος Ελληνας, δεν παθαινεις τιποτα, δε σε κουναει κανενας από κει.
Glikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλε τα caps όμως Ράμπο, μέχρι Πελοπόννησο έφτασε η βαρβατίλα. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μη δινεις σημασια..εισαι παιχτης! σεξεργατρια είμαι, όχι παικτης. σορρυ.
Glikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αποχωρώ απο το νήμα, προς το παρόν τουλάχιστον. Πόνεσαν τα μάτια μου.
the other one Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 λολ οποτε οι χοντροι αν δεν είναι αρρωστοι αλλα αν επιλεγουν να είναι χοντροι είναι φυσικο κι επομενο να βιωνουν κοινωνικο αποκλεισμο και μαλιστα ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι, λες προβλημα Όχι δεν πάει έτσι. Ας διαχωρίσουμε καταρχήν μερικά πράγματα: - Θεωρώ υγιές για μια κοινωνία να ενθαρρύνει έναν υγιή τρόπο ζωής. Το τι θα πει υγιή τρόπο ζωής είναι μια άλλη κουβέντα που δε θα πιάσω τώρα, αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση ας πούμε είναι κάτι που μπορεί να οριστεί αντικειμενικά. Τα άλλα τα αφήνω αλλά τα αναφέρω απλά ως άλλες πτυχές του ιδιου νομίσματος. Όπως για παράδειγμα θα έπρεπε να ενθαρρύνεται και να προωθείται μια νοοτροπία που θα αμβλύνει τις ανισότητες στην αντιμετώπιση μεταξύ ανθρώπων, την εξάλειψη της βίας και του μίσους στο βαθμό που είναι δυνατό κλπ.. έτσι και όταν μιλαμε για τον παράγοντα της αισθητικής είναι ωφέλιμο για μια κοινωνία να αποτελείται από ανθρώπους υγιείς γιατί αυτό προφανώς γυρνά με θετικό τρόπο πάλι σε αυτήν. - Αυτό από μόνο του δε θα πει φυσικά πως δίνουμε στον καθένα ένα μπλε και ένα κόκκινο χαπάκι και του λέμε ό,τι γουστάρεις φίλε οι συνέπειες δικές σου.. μιλάμε για κατι πολυδιάστατο, ένας άνθρωπος δε χαρακτηρίζεται ( ευτυχώς για αυτόν ) μονο από την εμφάνισή του οπότε και φυσικά από τη μία μπορείς να εντοπίσεις μια ποικιλία διαφόρων γνωρισμάτων που θα χαρακτηρίζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο κι απ' την άλλη ο καθένας έχει ένα μεγάλο βαθμό ευελιξίας ως προς το πώς πορεύεται χωρίς να τρώει στραπάτσα στη πρώτη μαλακία. Δεν είναι άσπρο μαύρο. - Από την άλλη υπάρχει μια διαφορά ως προς το τι αναγνωρίζουμε ως αποτέλεσμα αυθόρμητης αντίδρασης του περιγυρού σου και το τι αντιμετώπιση πρέπει να υπάρχει. Για να το κάνω λίγο προφανές ένα πρεζάκι περιθωριοποιείται από την κοινωνία; Φυσικά. Αναμενόμενο; προφανώς. Θεμιτό; όχι γιατί δεν λύνει το πρόβλημα. Τι θα πει αυτό; Πως φυσικά από τη μία δε θα πρέπει να εγκαταλείπονται όσοι πέφτουν στα σκληρά αλλά και με την ίδια λογική δε θα πρέπει να θεωρείται ως κάτι αποδεκτό αυτός ο τρόπος ζωής, και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση θα αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι που χρήζουν βοήθειας από την κοινωνία κι όχι ως ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες τους οποίους θα πρέπει να αποδεχόμαστε ως έχουν. Νομίζω μπορείς να μεταφέρεις αυτόν τον παραλληλισμο και στο θέμα μας. Σε γενικές γραμμές η ελευθερία της ατομικής επιλογής πάει πακέτο με την αποδοχή της ατομικής ευθύνης. Στο βαθμό που υπάρχει το ένα, στον ίδιο βαθμό ακριβώς θα υπάρχει και το άλλο. Αυτό είναι κανόνας και δε καταλαβαίνω γιατί πολλοί το αγνούν. Είτε θα έχεις μια κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει το πλήρες ελεύθερο να ενεργεί όπως θέλει και να χαρακτηρίζεται όπως θέλει χωρίς να επηρεάζεται από κανέναν αλλά με πλήρη ευθύνη και επίγνωση των συνεπειών των επιλογών του ( κάθε μορφής αντιμετώπιση του περίγυρού του ) είτε θα έχεις μια κοινωνία η οποία θα επιβάλλεται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό στα μέλη της, αλλά πάντα συνοδευόμενο με την αντίσοτιχη πρόνοια, κατανόηση και κοινή πλεύση από μέρους της για όποιον κρίνεται απαραίτητο. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλε τα caps όμως Ράμπο, μέχρι Πελοπόννησο έφτασε η βαρβατίλα. ότι η κραυγη απόγνωσης εξισώνεται με κραυγες ματσιλας με ξεπερνα πραγματικα. δε θα ηθελα. χωρις λογο ερειστικος, απλα επειδή δεν ψήθηκες που σε βγαλαμε σεξιστή που εκραζες μια τυπισσα επειδή εκανε την αμαρτια να είναι με έναν χοντρο, κατι που στο δικο σου μυαλο είναι ο,τι χειροτερο. Δεν ξερω αν σε ενοχλησε περισσοτερο που μια γυναικα εκανε επιλογή η το ότι διαλεξε κατι που εσυ θεωρεις κατωτερο.
g2econdo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά που βλέπω εδώ μέσα καταλαβαίνω γιατί η κοπέλα μου με έχει θεό. Με τόση ανομαλο-χαζο-βλακο-τρελο-διατάραξη που παίζει χαζή είναι να με χάσει; και εγώ θεό θα με είχα.Αντίθετα η γυναίκες του φόρουμ μια χαρά μοιάζει να παλεύονται οπότε εγώ δεν έχω λόγο να φοβάμαι, οπότε έχω το πάνω χέρι. Πάμε δυνατά παιδιά. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 - Από την άλλη υπάρχει μια διαφορά ως προς το τι αναγνωρίζουμε ως αποτέλεσμα αυθόρμητης αντίδρασης του περιγυρού σου και το τι αντιμετώπιση πρέπει να υπάρχει. Για να το κάνω λίγο προφανές ένα πρεζάκι περιθωριοποιείται από την κοινωνία; Φυσικά. Αναμενόμενο; προφανώς. Θεμιτό; όχι γιατί δεν λύνει το πρόβλημα. Τι θα πει αυτό; Πως φυσικά από τη μία δε θα πρέπει να εγκαταλείπονται όσοι πέφτουν στα σκληρά αλλά και με την ίδια λογική δε θα πρέπει να θεωρείται ως κάτι αποδεκτό αυτός ο τρόπος ζωής, και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση θα αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι που χρήζουν βοήθειας από την κοινωνία κι όχι ως ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες τους οποίους θα πρέπει να αποδεχόμαστε ως έχουν. Νομίζω μπορείς να μεταφέρεις αυτόν τον παραλληλισμο και στο θέμα μας.. δε θεωρω ότι η χρηση πρεζας η οποιασδηποτε ουσιας είναι πρόβλημα, περ σε. οποτε δε θεωρω το παχος πρόβλημα, εκτος αν ο οποιοσδηποτε ανθρωπος βιωνει το παχος του ο ιδιος ως πρόβλημα. Με αυτά που βλέπω εδώ μέσα καταλαβαίνω γιατί η κοπέλα μου με έχει θεό. Με τόση ανομαλο-χαζο-βλακο-τρελο-διατάραξη που παίζει χαζή είναι να με χάσει; και εγώ θεό θα με είχα.Αντίθετα η γυναίκες του φόρουμ μια χαρά μοιάζει να παλεύονται οπότε εγώ δεν έχω λόγο να φοβάμαι, οπότε έχω το πάνω χέρι. Πάμε δυνατά παιδιά. λιγο αυτό το πανω χερι να το προσεξεις, κατά τα αλλα ομορφα αυτά που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις