Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το να φερεις στον κοσμο ενα παιδι ειναι η πιο σοβαρη αποφαση,που μπορεις να λαβεις. Φερεις ευθυνη για τη ζωη ενος ανθρωπου απο τη βρεφικη του ηλικια μεχρι την ενηλικιωση του. Δεν ειναι απλα μια βιολογικη σχεση. Πρεπει να εχεις μια ωριμη,υγιη,ολοκληλωμενη προσωπικοτητα.Πρεπει να εισαι σιγουρος οτι εχεις εφοδια και αντοχες. Απαραιτητη βασικη προυποθεση η κοινη αντιληψη,συνεργασια,επικοινωνια με το ταιρι σου. Προσωπικα δε θα εκανα ενα παιδι επειδη βαραει καμπανες η χρονολογικη μου ηλικια...για να καλυψω δηλαδη το συναισθηματικο μου κενο (με οτι αυτο μπορει να σημαινει). True dat.
giantpow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλα να παθουν γιατι ολες οι κοπελες στην ηλικια μου, εχουν σηκωσει μυτη μεχρι το θεο . Να δουμε ομως αν θα βλεπονται το ιδιο μετα απο 10 χρονια , οταν στα 30 αρχισουν να χτυπανε καμπανακια. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Και οχι δεν ειμαι ενας χοντρος nerd πισω απο μια οθονη υπολογιστη 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλα να παθουν γιατι ολες οι κοπελες στην ηλικια μου, εχουν σηκωσει μυτη μεχρι το θεο . Να δουμε ομως αν θα βλεπονται το ιδιο μετα απο 10 χρονια , οταν στα 30 αρχισουν να χτυπανε καμπανακια. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. στα 30 καμπανάκια;;;;;; το ξέρα !!! δεν είμαι όσο λέει η ταυτότητα μου για αυτό δεν ακούω ντιν - νταν μόνο hells bells - acdc ακούω .. πιάνει; 2
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα θελα να κάνω οικογένεια αλλά εκτός του ότι δεν έχω βρει το κατάλληλο άτομο τα οικονομικά μου είναι χάλια αν δεν βρω μια σταθερή δουλειά πως θα κάνω οικογένεια και παιδια ? 1
defacer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ή δεν καταλαβες εσύ τι έγραψα Έγραψες πως δεν είναι σίγουρο αν ένα παιδί χρειάζεται αγάπη. Θες να μου εξηγήσεις τι δεν κατάλαβα; Ένα σχέδιο δεν κρίνεται αν ήταν βέλτιστο με βάση το αν λειτούργησε. Δεν έχει καμία σημασία του πώς κρίνεται ένα σχέδιο (αν και συμφωνώ). Αυτό που βλέπω είναι πως ξεκίνησες παίρνοντας τη θέση πως ένα παιδί δε χρειάζεται απαραίτητα αγάπη (δεν έχω ιδέα πώς σου ήρθε αυτό, το ότι δεν έχεις παιδιά είναι φυσικά πέρα από προφανές) προκειμένου να την υποστηρίξεις, πρώτα το γενικεύεις ("δεν υπάρχουν βεβαιότητες") σε σημείο που είτε δε θα φέρει κανείς αντίρρηση ή θα πρέπει να είναι φτιαχτή (αν σου κόψω το κεφάλι είμαι βέβαιος πως θα πεθάνεις) και μετά υποστηρίζεις τη γενίκευση πηγαίνοντας σε μια (παντελώς άσχετη) ειδίκευση: εσένα οι γονείς σου νόμιζαν ότι ΑΒΓ αλλά τελικά ΧΥΖ Έχω κάπου λάθος; Αμπελοφιλοσοφίες για βεβαιότητες στη ζωή δε βλέπω το λόγο να κάνουμε, απλά απορώ αν επιμένεις σ' αυτό που είπες για τα παιδιά. 1
Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχω μια γειτόνισσα γύρω στα 65, γεροντοκόρη. Μόνη της ζει. Δεν μπορώ να πω ότι την λυπάμαι διότι who am I to judge, αλλά κρίμα ρε γμτ. Και στα νιάτα της ήταν πολυ όμορφη. Αποτι ακούγεται ήθελε παντρειά και οικογένεια απλά δεν έτυχε.
defacer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλα να παθουν γιατι ολες οι κοπελες στην ηλικια μου, εχουν σηκωσει μυτη μεχρι το θεο . Να δουμε ομως αν θα βλεπονται το ιδιο μετα απο 10 χρονια , οταν στα 30 αρχισουν να χτυπανε καμπανακια. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Και οχι δεν ειμαι ενας χοντρος nerd πισω απο μια οθονη υπολογιστη Αν μετά από 10 χρόνια δε βλέπονται και πεθάνουν μόνες και άσχημες εσύ θα αισθανθείς καλύτερα; 2
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται να ήταν όμορφη και να «μην έτυχε»; Στατιστικά να το πάρουμε δηλαδή, δεν γίνεται στους 100 άνδρες να μην βρήκε ούτε έναν κατάλληλο... μήπως είχε επικεντρωθεί σε καριέρα ή κάτι άλλο;
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 μα και αυτά δεν θα ζήσουν , εκεί είναι το point μου. Αν τα φέρνεις βόλτα ίσα ίσα για το φαγητό και τα έξοδα, δεν θα του πάρεις ένα παιχνίδι ? δεν θα το πας μια βόλτα? θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μια σχετική άνεση σε αυτά τα θέματα ,προσωπικά επειδή δεν μου έλειψαν τόσο αλλα ακριβώς επειδή έβλεπα την μάνα μου να στερείτε η ίδια σε υπερβολικό βαθμό για να μου τα παρέχει (κάτι που κατάλαβα μεγαλώνοντας) θεωρώ άσχημο να ζεις τσίμα τσίμα και με το μαχαίρι στο λαιμό. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν είμαι έτοιμος για να γίνω πατέρας , το ξέρω αλλα όχι μόνο επειδή δεν έχω πιάσει το όλο νόημα αλλα επειδή δεν έχω και την δυνατότητα να παρέχω αυτά που θα ήθελα, όπως είπα η αγάπη δεν γεμίσει στομάχια ούτε πληρώνει λογαριασμούς.. Προτιμώ να κάνω παιδί όταν θα έχω την δυνατότητα και ας είναι σε 10 χρόνια , έτσι το νιώθω εγώ σωστό Κι εγώ έτσι το βλέπω αλλά γενικά δεν το βλέπω γύρω μου. Όλοι παιδιά κάνουν, έχουν δεν έχουν δουλειά - λεφτά! 2
Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται να ήταν όμορφη και να «μην έτυχε»; Στατιστικά να το πάρουμε δηλαδή, δεν γίνεται στους 100 άνδρες να μην βρήκε ούτε έναν κατάλληλο... μήπως είχε επικεντρωθεί σε καριέρα ή κάτι άλλο; Ποιος ξέρει..Συμβαίνουν και αυτά. Επίσης έχω άλλο ένα παράδειγμα. Σχεδόν. Μια γνωστή μου στα 35, όμορφη , καλλιεργημένη και με πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ήταν μόνη της πολύ καιρό παρά τις προσπάθειες της. Έψαχνε για σταθερή σχέση. Τελικά βρήκε έναν τύπο κοντά στα 130 κιλά (λίπος) ο οποίος δεν βλέπεται. Εντάξει θα μου πείτε δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση κλπ. Αλλά ρε παιδιά χαραμίζεται η κοπέλα. Και ο τύπος δεν ξέρω τι κουμάσι είναι. Από την μια χάρηκα που βρήκε κάποιον. Από την άλλη σκέφτηκα μήπως έκανα μαλακία που δεν χώθηκα οταν είχα την ευκαιρία. My point is, κάτι φορές μερικά άτομα συμβιβάζονται με κάτι υποδεέστερο για α β λόγο. Είτε γιατί τους πιέζει ο χρόνος είτε κάτι άλλο. Ελπίζω η περίπτωση που ανέφερα να μην είναι κάτι τέτοιο. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ξέρει..Συμβαίνουν και αυτά. Επίσης έχω άλλο ένα παράδειγμα. Σχεδόν. Μια γνωστή μου στα 35, όμορφη , καλλιεργημένη και με πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ήταν μόνη της πολύ καιρό παρά τις προσπάθειες της. Έψαχνε για σταθερή σχέση. Τελικά βρήκε έναν τύπο κοντά στα 130 κιλά (λίπος) ο οποίος δεν βλέπεται. Εντάξει θα μου πείτε δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση κλπ. Αλλά ρε παιδιά χαραμίζεται η κοπέλα. Και ο τύπος δεν ξέρω τι κουμάσι είναι. Από την μια χάρηκα που βρήκε κάποιον. Από την άλλη σκέφτηκα μήπως έκανα μαλακία που δεν χώθηκα οταν είχα την ευκαιρία. My point is, κάτι φορές μερικά άτομα συμβιβάζονται με κάτι υποδεέστερο για α β λόγο. Είτε γιατί τους πιέζει ο χρόνος είτε κάτι άλλο. Ελπίζω η περίπτωση που ανέφερα να μην είναι κάτι τέτοιο. Ήξερες τι ψάχνει και φοβόσουν μην σε τυλίξει! 1
Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ήξερες τι ψάχνει και φοβόσουν μην σε τυλίξει! Ε λέω ωραία είναι, καλλιεργημένη κλπ..Αλλά κάτι μέσα μου με απότρεψε. Καλώς ή κακώς. Της εύχομαι κάθε ευτυχία πάντως. 1
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Zio, έχουν λεφτά οι γονείς είπαμε... να δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσουν αυτά όμως. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Zio, έχουν λεφτά οι γονείς είπαμε... να δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσουν αυτά όμως. Βγάζουν μια γενιά ακόμα αυτά, μετά μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα!
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το βλέπω να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα σε 20-30 χρόνια, εκτός αν μέχρι τότε έχει γίνει όλη η Ευρώπη ένα κράτος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις