πανοςτ52 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παιδια εχω το lg g4 και ξαφνικα την ωρα που το ανοιξα για να μπω στο wifi απενεργοποιηθεικε μονο του και οταν πηγα να το ανοιξω δεν ανοιγε ειχε κολησει στο συμβολο της lg.μετα απο λιγη ωρα εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε εκινηση εφαρμογων 1 στα 12 μετγα 2 στα 12 και παει λεγοντας.οταν τελειοσε μου εβγαλε το android ξεκιναει αλλα δεν ξεκεινουσε απλα επαναλαμβανοτουσαν ολα τα προιγουμενα. ξερεται τι εγινε? ουτε για reset δεν μπορω να παω.
kekos123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Reset με το power button και το VOL Down εκανες ?
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Κατι εκανες ή κατεβασες και κανει ανακτηση δεδομενων. Αν δεις οτι το κανει συνεχεια πανα πει οτι κοληση σε bootloop. Στις παλιες παρτιδες μετα απο αναβαθμισει λογισμικου το G4 εχει προβλημα. Δες τι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/600671-lg-g4-vs-moto-x-play/?do=findComment&comment=54666784
πανοςτ52 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δοκιμασα να κανω reset δεν γινεται δεν μπαινει καν.και τωρα τι μπορω να κανω?
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Επιστροφη απο εκει που το πηρες η να το πας εσυ στην LG. Η τελευταια λυση να το πας σε εναν Γερμανο με την εγγυηση και την ταυτοτητα σου και να τους πεις οτι μου εγινε αναβαθμιση και επεσε σε bootloop(αν το ξερουν)και δεν ανοιγη. Θα στο στειλουν οι ιδιοι στην LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα