corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να στείλω φθηνότερες αποστολές μέσω elta courrier ή από κάποιο άλλο courier διότι τον τελευταιο καιρό έχασα αρκετές συστημένες αποστολές
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς έχασες συστημένες αποστολές; Δεν παρέλαβαν; Χάθηκαν; Αν ναι σε ποιο σημείο της διαδρομής; Το συστημένο παρακολουθείται σε ολη τη διαδρομή και ο εκάστοτε υπάλληλος ειναι υπευθυνος να παραλάβει-χρεωθεί πριν το δώσει στον επομενο. Για εντός Ελλάδας; Για εκτός;
corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να στείλω φθηνότερες αποστολές μέσω elta courrier ή από κάποιο άλλο courier διότι τον τελευταιο καιρό έχασα αρκετές συστημένες αποστολές το ταχυδρομείο από εμένα απέχει 130 χιλιόμετρα μένω σε ένα χωρίο τις Λάρισας ο ταχυδρομικός πράκτορας μας φέρνει τις αποστολές και τια αφήνει σε ένα καφενείο είτε είναι συστημένα είτε άπλα είτε αντικαταβολή μέχρι σήμερα δεν είχα χάσει τίποτα αλλά τον τελευταίο καιρό παραλαμβάνω τα μισά αποφάσισα ότι μου στέλνουν πλέον να είναι συστημένα αλλά τι να πω ήταν στο ταχυδρομείο η αποστολή στις δυο Φεβρουαρίου και σήμερα έχουμε εικοσιδυο δεν έχει κανείς ιδέα που βρίσκεται εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε αίτηση αναζήτησης μονό ο πωλητής ο όποιος πιστεύει ότι τον κοροϊδεύω και ότι έχω πάρει το πακέτο αποφάσισα να τα παρατήσω 13€ ήταν αλλά λέω για να μην την ξαναπατήσω επειδή στέλνω κάπου στα 10-15 πακέτα των μήνα εάν μπορούσα να τα στέλνω ποιο φθηνά Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από corsair04 1
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν στέλνεις δηλαδή παραλαμβάνεις πακέτα...Απο εκει και πέρα τα ταχυδρομεία ελτά με συστημένη αποστολή πρέπει να είναι φθηνότερα.
corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν στέλνεις δηλαδή παραλαμβάνεις πακέτα... Απο εκει και πέρα τα ταχυδρομεία ελτά με συστημένη αποστολή πρέπει να είναι φθηνότερα. και στέλνω και παραλαμβάνω απλά ρωτώ στέλνοντας μαζικά μήπως είχα κάποια έκπτωση αντί των ΕΛΤΑ σε κάποια εταιρία courrier που είναι πιο αξιόπιστα από τα ΕΛΤΑ απλά έχοντας account σε μια εταιρία courier θα μου έρχονται και φθηνότερα και με courrier αφού ο αποστολέας θα κάνει χρήση του account μου
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και στέλνω και παραλαμβάνω απλα ρωταω στελνοντασ μαζικα μηπως ειχα καποια εκπτωση αντι των ελτα σε καποια εταιρια courier που ειναι πιο αξιοπηστα απο τα ελτα απλα εχοντας account σε μια εταιρια courier θα μου ερχονται και φθηνοτερα και με courrier αφου ο αποσοτλεας θα κανει χρηση του account μου ΕΛΤΑ: https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/26-11-2015_%CE%94%CE%B9%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF.pdf ACS: http://www.acscourier.gr/uploads/File/ACStimokatalogos_courier_GR.pdf ΓενικήΤαχυδρομική: http://www.taxydromiki.gr/sites/default/files/documents/timokatalogos_esoterikoy_gt_1215.pdf Έτσι ενδεικτικά για περισσότερες πληροφορίες και πιο συγκεκριμένες τιμές για την περίπτωσή σου (σε ποιες περιοχές στέλνεις, πόσα πακέτα μέσο όρο, είσαι ιδιώτης ή επιχείρηση κτλ) μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εκάστοτε εταιρία και θα σου πουν εκεί συγκεκριμένα τι μπορούν να κάνουν για να σε εξυπηρετήσουν καλύτερα.... Υπάρχουν και άλλες εταιρίες κούριερ και όλες έχουν τιμοκατάλογο στις σελίδες τους για να τις βρεις μπορούσες να κάνεις αυτό: http://el.lmgtfy.com/?q=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις στατιστικά, επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία και ρωτάς. Αφου είσαι 65+ χλμ από κεντρικό σημείο, ψιλιάζομαι οτι και οποιαδήποτε courier θα σε βάζει σε τιμολόγιο "απομακρυσμένης" περιοχής οποτε επισημα να εισαι προετοιμασμένος για ακριβότερο τιμολογιο και επισης κάποιες courier θα σου λενε "ελα να παραλάβεις γιατί δρομολογιο θα βγάλω τοτε". ο ταχυδρομικός πράκτορας μας φέρνει τις άπιστες Τι ειναι οι άπιστες; τον τελευταίο καιρό παραλαμβάνω τα μισά αποφάσισα ότι μου στέλνουν πλέον να είναι συστημένα Για τα συστημένα ... μήπως κάποιος στο χωριο έχει μεγάλο χέρι;
corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις στατιστικά, επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία και ρωτάς. Αφου είσαι 65+ χλμ από κεντρικό σημείο, ψιλιάζομαι οτι και οποιαδήποτε courier θα σε βάζει σε τιμολόγιο "απομακρυσμένης" περιοχής οποτε επισημα να εισαι προετοιμασμένος για ακριβότερο τιμολογιο και επισης κάποιες courier θα σου λενε "ελα να παραλάβεις γιατί δρομολογιο θα βγάλω τοτε". Για τα συστημένα ... μήπως κάποιος στο χωριο έχει μεγάλο χέρι; Αποστολές έγραψα άπιστες έγραψε δεν το πρόσεξα αλλά δεν ξέρω πως κάποιος παίρνει κάτι που δεν του ανήκει
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αποστολές έγραψα άπιστες έγραψε δεν το πρόσεξα αλλά δεν ξέρω πως κάποιος παίρνει κάτι που δεν του ανήκει κάπως έτσι: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα