Προς το περιεχόμενο

inbox messages facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, τα μηνυματα απο ατομα που δεν εχουμε φιλους πως λειτουργουν?μου εστειλε ενα ατομο που δεν εχω φιλο,και δεν υπηρχε πουθενα το μνμ,ουτε στα message requests...παρα μπηκα στο προφιλ του πατησα message και το διαβασα,δλδ ηξερα πως μου ειχε στειλει,αλλα καμια ειδοποιηση?

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα εγώ στα δικά μου μηνύματα μόλις, είναι πως ενώ δεν είχα νέα μηνύματα στα «πρόσφατα» και στα «αιτήματα μηνυμάτων», είχα 3 νέα μηνύματα στα «Φιλτραρισμένα» από μη FB φίλους. Το Facebook δε με ειδοποίησε για κανένα από αυτά, παρά μόνο με ειδοποιεί για τα «πρόσφατα» και τα «αιτήματα μηνυμάτων».

Οπότε μήπως είχε πάει εκεί και σε σένα;

Δημοσ.

μπορει να ειχε παει εκει,στα φιλτραρισμενα δεν μπορουμε να δεχομαστε ειδοποιησεις?

Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να το επιτρέπει.

Δημοσ.

Έχω βάλει ρύθμιση ώστε να μου έρχονται ειδοποιήσεις για message requests, αλλά μόλις τώρα μπήκα στα filtered και είδα μερικά... Εκατοντάδες μηνύματα. How's this even possible?

Δημοσ.

Έχω βάλει ρύθμιση ώστε να μου έρχονται ειδοποιήσεις για message requests, αλλά μόλις τώρα μπήκα στα filtered και είδα μερικά... Εκατοντάδες μηνύματα. How's this even possible?

Αιτήματα μηνυμάτων λαμβάνουμε μόνο για τα μηνύματα που πιστεύεται ότι πιθανώς γνωρίζουμε αυτούς που μας τα έστειλαν (φαντάζομαι πως το φιλτράρισμα θα γίνεται βάσει κοινών φίλων κλπ). Για τα υπόλοιπα, που θεωρούνται spam, δεν στέλνονται αιτήματα μηνυμάτων.

Δημοσ.

Αιτήματα μηνυμάτων λαμβάνουμε μόνο για τα μηνύματα που πιστεύεται ότι πιθανώς γνωρίζουμε αυτούς που μας τα έστειλαν (φαντάζομαι πως το φιλτράρισμα θα γίνεται βάσει κοινών φίλων κλπ). Για τα υπόλοιπα, που θεωρούνται spam, δεν στέλνονται αιτήματα μηνυμάτων.

πως ρυθμιζουμε για τα αιτηματα μηνυματων να περνουμε ειδοποιηση?

Δημοσ.

πως ρυθμιζουμε για τα αιτηματα μηνυματων να περνουμε ειδοποιηση?

Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση, γίνεται αυτόματα, για την περίπτωση που ανέφερα ως πρώτη, ενώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για την τελευταία. Απλώς θα πρέπει να ελέγχεις χειροκίνητα για το αν έχεις μηνύματα στο "αιτήματα μηνυμάτων".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε υπήρχε επιλογή για τα «Άλλα» μηνύματα, αν θέλουμε να κάνει αυστηρό φιλτράρισμα ή όχι. Πλέον ονομάζονται «αιτήματα μηνυμάτων» και δεν υπάρχει πουθενά ρύθμιση.

Η αλήθεια είναι πως στα δικά μου «αιτήματα μηνυμάτων», οι χρήστες που μου έχουν στείλει δεν συνδέονται μαζί μου με κοινούς φίλους. Δεν ξέρω πως κάνει το φιλτράρισμα το Facebook, πάντως στέλνει στα «φιλτραρισμένα» εκείνα που θεωρεί spam.

Edit: Έγραψα έναν οδηγό ανάλυσης των Facebook μηνυμάτων, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. :)

Επεξ/σία από konsoulito
  • Like 1
Δημοσ.

πολυ ωραιος οδηγος,αλλα στο messenger του iphone δεν μπορεις να δεις ουτε τα αιτηματα μηνυματων ουτε τα φιλτραρισμενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...