ironpatriot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι πολύ νέος και θέλω βοήθεια να κανω τις καλυτερες αναβαθμήσεις που μπορω στο pc μου με τα χρηματα που διαθετω ουτώς ώστε να με καλύπτει για παιχνίδια χωρίς κολληματα. Τώρα μαθαίνω για τα pc οπότε και πληροφορίες που μπορείτε να θεωρείται αυτονοητες μπορεί να μου είναι χρήσιμες. Εχω τα εξης (σορρυ για τις ελλειπεις πληροφοριες, δεν εχω τη δυνατοτητα να ανοιξω το κουτι τωρα - οτι μου βγάζουν τα διαγνωστικά) GIGABYTE 970A-DS3P AMD RADEON R7 200 SERIES WD WDC WD10EZEX-O8M2NA0 1TB 8GB RAM Σε συζήτηση με συγγενή που κι αυτός δεν γνωρίζει πολλα και με κατεύθυνε στην κοινότητα σας μου είπε οτι θα βοηθούσαν μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών πχ μια R9 με 4gb ram, έξτρα σκληροί και συγκεκριμένα ένας για τα windows , ένας για τα παιχνίδια και ένας για ταινίες και αρχεία εγκαταστασης κλπ γιατί δημιουργείται bottleneck. Ιδανικά ο σκληρός των windows να είναι ssd. Επίσης ότι τα windows 7 είναι καλύτερα για games από τα 8.1 και να αποφύγω οπωσδήποτε τα 10. i) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 350€ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : για games iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ? iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Έχω LG FLATRON W2486L v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Απο ένα καταστημα,περιοχη Αίγιο Αχαϊας vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι, Εχω win 8.1 pro 64 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού . Μαλλον οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας Οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού oxi xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: oxi Παρακαλώ, επειδή ιδανικά θα ήθελα να μην δώσω τόσα πολλά χρήματα θα ήθελα να μου πέιτε με σειρά προτεραιώτητας τί να αλλάξω για να έχω όσο καλύτερη απόδοση μπορώ. Ενδεικτικά μπορώ να πάιξω skyrim με ελάχιστα προβλήματα με μέτρια γραφικά και, fallout 4 και star wars battlefront με σχετικά χαμηλά γραφικά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για κάθε βοήθεια. Είναι το πρώτο μου ποστ και ελπίζω να γίνω μέλος της κοινότητας αν με βοηθήσετε.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ναι,κοίτα πατριώτη...άνοιξε το κουτάκι σου να δούμε τι θα δούμε. Πρέπει να μας πεις ποιο τροφοδοτικό έχεις και ποιον επεξεργαστή,όπως επίσης και τι παιχνίδια παίζεις.
ironpatriot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 O επεξεργαστής είναι ο AMD FX 6300 εξαπύρηνος 3.5GHz.Όπως ανέφερα και πριν δεν έχω ακόμα την δυνατότητα να ανοίξω το κουτί. Τα παιχνίδια τα οποία παίζω είναι FPS και RPG για παράδειγμα Fallout 4 η Call of duty Black Ops 3.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Θα πρέπει να μας πεις και τι τροφοδοτικό έχεις. Μια καλύτερη κάρτα και ένας ssd,είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Ανάλογα το τροφοδοτικό,θα δούμε και πια κάρτα μπορείς να βάλεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 και ακριβως ποια καρτα εχεις...γιατι αν εχεις ας πουμε την r7 260x τοτε για να κανεις ουσιαστικη αναβαθμιση θα πρεπει να δωσεις γυρω στα 200 ευρο για μια gtx 960 η r9 380!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα