Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι φταίει και ζαχαρωνει το μέλι; Υπαρχει κανενας τροπος ωστε να το κανω να ζαχαρωσει;

 

Ξεκαθαρίζω οτι δεν ειναι τρολια - θελω να το κανω γιατι μ αρέσει καλύτερα η υφη του. Επισης ας μην αρχισουμε τις διαφωνιες για το αν το μελι που ζαχαρωνει ειναι καλο η οχι.

 

Πηρα το φθηνοτερο (και νοστιμοτερο κατα τη γνωμη μου) απο το σουπερ μαρκετ. Το προηγουμενο ειχε ζαχαρωσει. Φετος που πηρα ακριβως το ιδιο, πως θα το πετυχω;

  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο κρύο ζαχαρώνει και αν το ζεστάνεις επανέρχεται. Για καλό σημάδι το ξέρω.

 

edit, μήπως τα νοθευμένα δεν ζαχαρώνουν;

Δημοσ.

Ελβετία δεν είσαι; Άστο έξω στο μπαλκόνι... με το ψοφόκρυο που έχει εκεί θα ζαχαρώσει.

 

'Οχι , όταν λέμε κρύο εννοούμε το κρύο της Ελλάδας  10-12 βαθμοί . 

Δημοσ.

'Οχι , όταν λέμε κρύο εννοούμε το κρύο της Ελλάδας  10-12 βαθμοί . 

 

Οπότε αν το αφήσει έξω στο ελβετικό κρύο μετά θα τρώει ένα νέο είδος μελιού το παγόμελο :ρ

  • Like 7
Δημοσ.

Το άρθρο λέει παντως οτι η ιδανικη θερμοκρασία ειναι 14 βαθμοι. Ισως να μην κρυσταλλωνει απλα ομοιομορφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...