xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κανείς τι φταίει και ζαχαρωνει το μέλι; Υπαρχει κανενας τροπος ωστε να το κανω να ζαχαρωσει; Ξεκαθαρίζω οτι δεν ειναι τρολια - θελω να το κανω γιατι μ αρέσει καλύτερα η υφη του. Επισης ας μην αρχισουμε τις διαφωνιες για το αν το μελι που ζαχαρωνει ειναι καλο η οχι. Πηρα το φθηνοτερο (και νοστιμοτερο κατα τη γνωμη μου) απο το σουπερ μαρκετ. Το προηγουμενο ειχε ζαχαρωσει. Φετος που πηρα ακριβως το ιδιο, πως θα το πετυχω;
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 http://www.ellinikomeli.gr/katanalotis/katanalotes-meli/636-%CE%9A%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B9-%CE%8C%CF%83%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5 1
bedazzled Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ελβετία δεν είσαι; Άστο έξω στο μπαλκόνι... με το ψοφόκρυο που έχει εκεί θα ζαχαρώσει. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Στο κρύο ζαχαρώνει και αν το ζεστάνεις επανέρχεται. Για καλό σημάδι το ξέρω. edit, μήπως τα νοθευμένα δεν ζαχαρώνουν;
HALF EVIL Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ελβετία δεν είσαι; Άστο έξω στο μπαλκόνι... με το ψοφόκρυο που έχει εκεί θα ζαχαρώσει. 'Οχι , όταν λέμε κρύο εννοούμε το κρύο της Ελλάδας 10-12 βαθμοί .
xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα. Οπότε πρέπει να ελπιζω σε 14C (ευκολο) και λιγους μηνες.
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 'Οχι , όταν λέμε κρύο εννοούμε το κρύο της Ελλάδας 10-12 βαθμοί . Στο πιο πολύ κρύο τι θα πάθει;
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 'Οχι , όταν λέμε κρύο εννοούμε το κρύο της Ελλάδας 10-12 βαθμοί . Οπότε αν το αφήσει έξω στο ελβετικό κρύο μετά θα τρώει ένα νέο είδος μελιού το παγόμελο :ρ 7
eliasjuve Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Θα πάρεις ένα κουταλάκι θα δοκιμάσεις θα το γλύψεις και θα το ξαναβουτήξεις μέσα. Μετά θα γίνουν όλα μόνα τους. 1
xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το άρθρο λέει παντως οτι η ιδανικη θερμοκρασία ειναι 14 βαθμοι. Ισως να μην κρυσταλλωνει απλα ομοιομορφα.
HALF EVIL Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Στο πιο πολύ κρύο τι θα πάθει; Σύμφωνα με τους ειδικούς του άρθρου , τίποτε. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Σύμφωνα με τους ειδικούς του άρθρου , τίποτε. Δεν έκατσα να διαβάσω το άρθρο να πω την αλήθεια...
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Btw, αν ειναι ελατομελο δεν ζαχαρωνει. 1
xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αγορασα την ιδια ακριβως μαρκα. Οπότε δεν παιζει σαν ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα