Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xaxaxaxaxaxxaxaax Egrapses file!!!!!!!!!!!!!

Ontws exw ginei grafikh, o analogos Kwnstantinos Katakoyzhnos. Thelw na ekdo8ei to suggramma mou, to Apoxeteftiko systhma sthn Eurwpaikh Enwsh.

Ποιο είναι το αντικείμενό σου?

Nomika

Απορώ. Τι πάει να πει ελληνικό πανεπιστήμιο, γενικά και αόριστα; Θα σου μιλήσω για τον τομέα μου- μαθηματικά. Πάρε έναν απόφοιτο από Σάμο. Αν πάει σε κάποιο έστω και ελάχιστα σοβαρό πανεπιστήμιο, θα φάει άκυρο- το πιθανότερο. Από Αθήνα και Αριστοτέλειο ένας καλός απόφοιτος όταν πάει σε πολύ δυνατό Πανεπιστήμιο για mba το πρώτο από τα 2 χρόνια κάθετε και αράζει!!! 3 περιπτώσεις δικών μου ανθρώπων άρχιζαν να φτιάχνουν το thesis τους από το 1ο έτος για να μην ξύνονται,  που αν π.χ. πας για θεωρητικά δοκτορά  είναι κολοσσιαίας σημασίας.       

Δεν ξέρω τι γίνεται με το δικό σου επιστημονικό κλάδο, με τα νομικά πάντως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Λέγοντας Πανεπιστήμιο ελληνικό, εννοώ το ΕΚΠΑ τη νομική σχολή, πτυχίο + Master και Master στο Πάντειο΄. Για τις θετικές επιστήμες πάνγτως απ' όσο ξέρω από φίλους μου από το ΕΚΠΑ και την ΑΣΟΕΕ το προπτυχιακό τους επίπεδο είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με αυτό των  μεταπτυχιακών τους συμφοιτητών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...