Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

H Mars ανακαλεί προϊόντα σε Ελλάδα και άλλες 54 χώρες

Οι πιθανότητες να σας κάτσει κάτι στο λαιμό (και να αποζημιωθείτε), είναι καλύτερες απ'το Τζόκερ! Τρέξτε να προλάβετε! :P

Έχει κάτσει στον λαιμό κανενός και να πήρε αποζημίωση για να κρίνω αν είναι προσφορά;

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Διαχωρίζεται-μεταφέρεται στη σωστη ενοτητα.

"Περιληπτικα" το τι συνεβη, από τον συνδεσμο του πρωτου ποστ:

Στις 8 Ιανουαρίου ένας καταναλωτής από τη Γερμανία βρήκε «ένα μικρό πλαστικό κομμάτι» μέσα σε ένα Snickers. Η εταιρεία προχώρησε σε ελέγχους και διαπίστωσε ότι το πλαστικό αυτό προερχόταν από τα προστατευτικά φίλτρα του εργοστασίου στο Βέγκελ. «Ερευνούμε για να δούμε τι ακριβώς συνέβη, όμως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κάποιο άλλο κομματάκι δεν θα βρεθεί σε άλλα προϊόντα μας που βγήκαν από την ίδια μονάδα», ανέφερε η εκπρόσωπος της Mars στην Ολλανδία, Eline Bijveld.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία προχώρησε «εθελοντικά» και «για προληπτικούς λόγους» στην ανάκληση μολονότι «ο κίνδυνος δεν είναι πολύ υψηλός», τόνισε. «Πρόκειται για μεμονωμένο συμβάν», διαβεβαίωσε εξάλλου η εκπρόσωπος.

Υπαρχει πινακας με τις παρτιδες.

Δημοσ.

Οι παρτίδες αφορούν Funsize and Box celebrations, και συγκεκριμένα αυτά

250g bags of Mars Funsize (product code AV39F) with a best before date from 11/09/16 to 02/10/16

227g bags of Milky Way Funsize (product code AV39J) with a best before date of 02/10/16

Variety Funsize - Family Favourites (product code AV33W) with a best before date from 29/05/16 to 14/08/16

Variety Funsize - Party Mix (product code AV33T) with a best before date from 15/05/16 to 07/08/16

388g boxes of Celebrations (product code AJ46N) with a best before date from 08/05/16 to 28/08/16

245g boxes of Celebrations (product code AJ46R) with a best before date from 08/05/16 to 28/08/16

2.5kg catering cases of Snickers Miniatures (product code YF413) with a best before date of 07/08/16 and 14/08/16

Για να μην λέμε ότι να'ναι πάλι

Δημοσ.

Για ενα μικρο πλαστικο εγινε τοσος χαμος??

Σιγα τις τοξινες..

Αντε να σπασεις κανα δοντι..

Ποιο λιγοτερα λεφτα θα εδινε σαν αποζημειωση δυο τριων υπερτυχερων, παρα την χασουρα απο την ανακληση..

• Like 3
Δημοσ.

Απο το αρθρο:

«Χάθηκε η εμπιστοσύνη, αυτό είναι σίγουρο», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια γυναίκα που ψώνιζε σε ένα σουπερμάρκετ της Φραγκφούρτης. «Υπάρχουν τόσες επιλογές, που θα αγοράσουμε κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Συμφωνω, αλλα οι αλλες ποτε δεν προκειται να γινουν Snickers και Twix.

• Like 2
Δημοσ.

Πως μπορει καποιος να ισχυρηστει οτι το φαγωσιμο προιον που αγορασε σε συσκευασια εχει μεσα αλλιωσεις κτλ;

Θυμηθηκα μια σκηνη στη σειρα τα φιλαρακια που η φοιβη ειχε βρει μεσα στο αναψυκτικο της ενα κομμενο δαχτυλο.... κτλ κτλ και τελικα πηρε αποζημιωση και αυτη..

ο καθενας μας δεν μπορει να κανει μια λαμογια, να κατασκευασει μια ψευτικη ιστορια για ενα χαλασμενο προιον με σκοπο να παρει λεφτα απο καθε εταιρια;:

Φανταζομαι υπαρχουν πολλοι τροποι να αλλιωσεις ενα προιον και να ισχυρηστεις οτι ετσι ηταν πριν το ανοιγμα της συσκευασιας.

Ειχα δει προσφατα στο φβ και μια δημοσιευση για ενα προιον δεν θυμαμαι εταιριας που ειχε μεσα και καλα σκουλικια. Και συνιστουσαν μετα μποικοταζ και ετσι.

Δημοσ.

για το συγκεκριμενο προιον το αναφερει το αρθρο.

το κομματακι πλαστικο που βρεθηκε ηταν απο τα φιλτρα του εργοστασιου.

τωρα εαν σου κατσει με Ελληνικο προϊον,σιγα μην εμπαιναν στην διαδικασια να βρουνε απο που προηλθε (κατα την γνωμη μου).

• Like 1
Δημοσ.

για το συγκεκριμενο προιον το αναφερει το αρθρο.

το κομματακι πλαστικο που βρεθηκε ηταν απο τα φιλτρα του εργοστασιου.

τωρα εαν σου κατσει με Ελληνικο προϊον,σιγα μην εμπαιναν στην διαδικασια να βρουνε απο που προηλθε (κατα την γνωμη μου).

Εντάξει και ελληνικά προϊόντα ανακαλούνται πολύ συχνά. Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως δεν το θεωρώ και τόσο σοβαρό, ούτε θα επηρεάσει τη συχνότητα που θα ψωνίσω τα συγκεκριμένα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό/άσχετο; η Mars ανακαλεί κάποια προϊόντα με τις όποιες συνέπειες στο όνομά της για λόγους που γνωστοποιεί στο αγοραστικό κοινό. Αν εγώ καταναλώσω προϊόν που (θεωρητικά λόγω της ανακοίνωσης) ξέρω ότι η εταιρία έχει ανακαλέσει ως προβληματικό και πάθω κάτι, φέρει κάποια ευθύνη η εταιρία; 

Από τη στιγμή που έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα και το έχουν ανακοινώσει, δεν είναι ευθύνη του αγοραστή αν θα το καταναλώσει ή όχι; Κι αν δεν είναι ευθύνη του αγοραστή, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει η Mars (και η κάθε Mars) για να προστατέψει το κοινό; να πάει πόρτα πόρτα και να τους τα πάρει από τα ντουλάπια;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό/άσχετο; η Mars ανακαλεί κάποια προϊόντα με τις όποιες συνέπειες στο όνομά της για λόγους που γνωστοποιεί στο αγοραστικό κοινό. Αν εγώ καταναλώσω προϊόν που (θεωρητικά λόγω της ανακοίνωσης) ξέρω ότι η εταιρία έχει ανακαλέσει ως προβληματικό και πάθω κάτι, φέρει κάποια ευθύνη η εταιρία; 

Από τη στιγμή που έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα και το ανακοινώσει, δεν είναι ευθύνη του αγοραστή αν θα το καταναλώσει ή όχι; Κι αν δεν είναι ευθύνη του αγοραστή, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει η Mars (και η κάθε Mars) για να προστατέψει το κοινό; να πάει πόρτα πόρτα και να τους τα πάρει από τα ντουλάπια;

Αν πετύχεις προϊόν που έχει ανακληθεί μάλλον του μαγαζιού που το πουλάει δεν είναι η ευθύνη; Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.

Δημοσ.

Αν πετύχεις προϊόν που έχει ανακληθεί μάλλον του μαγαζιού που το πουλάει δεν είναι η ευθύνη; Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.

Φαντάζομαι πως ναι. Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που ήδη έχουμε σπίτι μας.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως ναι. Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που ήδη έχουμε σπίτι μας.

Τότε νομίζω είναι καλυμμένη εφόσον το ανακοίνωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...