Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το ανακοινώνει εξάλλου.

Θεωρητικά κάποιος μπορεί να ζητήσει και τα λεφτά του πίσω;

Δημοσ.

τα λεφτα της κηδειας του εννοεις? :-D

Εντάξει μη τα παραλέμε, οι περισσότερες περιπτώσεις ανάκλησης που έχω δει δεν είναι και για πολύ επικίνδυνους λόγους! :)

• Like 1
Δημοσ.

τα lidl σιγουρα παντως θα τριβουν τα χερια τους. ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να γινει δοκιμη των mister choc :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να φαω μαρς/τουιξ κατι χρονια.. αυτη η καραμελα σαν λογκο κολλα ειναι για τα δοντια..

Εγώ παίρνω που και που αλλά προτιμώ snickers.

Δημοσ.

Πως μπορει καποιος να ισχυρηστει οτι το φαγωσιμο προιον που αγορασε σε συσκευασια εχει μεσα αλλιωσεις κτλ;

Θυμηθηκα μια σκηνη στη σειρα τα φιλαρακια που η φοιβη ειχε βρει μεσα στο αναψυκτικο της ενα κομμενο δαχτυλο.... κτλ κτλ και τελικα πηρε αποζημιωση και αυτη..

ο καθενας μας δεν μπορει να κανει μια λαμογια, να κατασκευασει μια ψευτικη ιστορια για ενα χαλασμενο προιον με σκοπο να παρει λεφτα απο καθε εταιρια;:

Φανταζομαι υπαρχουν πολλοι τροποι να αλλιωσεις ενα προιον και να ισχυρηστεις οτι ετσι ηταν πριν το ανοιγμα της συσκευασιας.

Ειχα δει προσφατα στο φβ και μια δημοσιευση για ενα προιον δεν θυμαμαι εταιριας που ειχε μεσα και καλα σκουλικια. Και συνιστουσαν μετα μποικοταζ και ετσι.

Πριν κάποια χρόνια, είχε διαρρεύσει στην εταιρία που δουλεύω ότι είχε τηλεφωνήσει "πελάτης" που είχε βρει μέσα σε συσκευασία ξένο αντικείμενο και μάλιστα μεγάλου μεγέθους...και κλείνοντας απαίτησε 100.000 για να μην κάνει καταγγελία.

Φυσικά ο διευθυντής κατάλαβε ότι ήταν απλά εκβιασμός και δεν ενέδωσε  (θεωρώ ότι τέτοια τηλέφωνα πέφτουν συχνά, ειδικά σε μεγάλες εταιρίες).

Παρεμπιπτόντως, έχω ένα snickers με το συγκεκριμένο LOT... :-(

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια, είχε διαρρεύσει στην εταιρία που δουλεύω ότι είχε τηλεφωνήσει "πελάτης" που είχε βρει μέσα σε συσκευασία ξένο αντικείμενο και μάλιστα μεγάλου μεγέθους...και κλείνοντας απαίτησε 100.000 για να μην κάνει καταγγελία.

Φυσικά ο διευθυντής κατάλαβε ότι ήταν απλά εκβιασμός και δεν ενέδωσε  (θεωρώ ότι τέτοια τηλέφωνα πέφτουν συχνά, ειδικά σε μεγάλες εταιρίες).

Παρεμπιπτόντως, έχω ένα snickers με το συγκεκριμένο LOT... :-(

Χτύπα το! :D

Δημοσ.

Χτύπα το! :D

Το πήρα πριν λίγες μέρες και είχα σκοπό για χτες να το χτυπήσω αλλά το άφησα για σήμερα, μέχρι που είδα το νέο...

Λες να κάνω ανασκαφή να δω τι έχει μέσα; :-D

Επίσης, η εταιρία, ακόμα να απαντήσει στο μέιλ για τη διαδικασία επιστροφής.

Δημοσ.

Το πήρα πριν λίγες μέρες και είχα σκοπό για χτες να το χτυπήσω αλλά το άφησα για σήμερα, μέχρι που είδα το νέο...

Λες να κάνω ανασκαφή να δω τι έχει μέσα; :-D

Επίσης, η εταιρία, ακόμα να απαντήσει στο μέιλ για τη διαδικασία επιστροφής.

Μικρές μικρές μπουκιές και προσεκτικό μάσημα! :) Ρώτησες αν μπορείς να το επιστρέψεις και να σου δώσουν άλλο εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...