sargio01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Θέλω να στείλω ένα μήνυμα κάπου και μου ζητείται απο τον παραλήπτη να σταλθεί με την ένδειξη "τάδε". Πώς την ορίζω;
sargio01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πρόκειται για αποστολή βιογραφικού στην τάδε διεύθυνση με την ένδειξη για διεύθυνση προσωπικού. Δεν ξέρω λοιπόν το πως θα ορίσω αυτή την ένδειξη
άδικος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Θέλω να στείλω ένα μήνυμα κάπου και μου ζητείται απο τον παραλήπτη να σταλθεί με την ένδειξη "τάδε". Πώς την ορίζω; Βάλε στο θέμα την ένδειξη που σου ζητάει (πχ υπόψιν κ Τρεχαγυρευόπουλου). edit: Πρόκειται για αποστολή βιογραφικού στην τάδε διεύθυνση με την ένδειξη για διεύθυνση προσωπικού. Δεν ξέρω λοιπόν το πως θα ορίσω αυτή την ένδειξη Βάλε στο τίτλο λοιπόv "υπ'οψιν διεύθυνσης προσωπικού" 1
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι τέτοιο. Γραψε το στο θέμα.
sargio01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ααα αυτό ήταν(!);; Kαλά δεν μπορούσαν να το πούν έτσι; Η φάση είναι οτι σκέφτηκα να το 'κανα έτσι αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω καλύτερα μην γίνει κανένα λάθος... Σας ευχαριστώ παιδιά
driverpit Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ααα αυτό ήταν(!);; Kαλά δεν μπορούσαν να το πούν έτσι; Σας ευχαριστώ παιδιά Στο Θέμα βάλε τον κωδικό θέσεις για οποία ενδιαφέρεσαι 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα