kaliakman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ^Είσαι ο Βύρων Θεοδωρόπουλος;; Όποιος έχει πάρει το 140....ξέρει... :-D 3
tsifotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχουμε κουλτουρα στανταπ δυστυχως γι αυτο και ελαχιστους κωμικους. Αυτοι που προτιμω περισσοτερο ειναι οι Ατζαρακης Τιτκωβ Δημοπουλος Φισφης Θεοδωροπουλος Μαλιατσης Τζερεμυ κλπ ειναι θλιβεροι ( για κοινο του Pablo Francisco) Συμπαθης μου ειναι ο Χατζηπαυλου γιατι πραγματικα το αγαπαει κ το υπηρετεί το στανταπ. Αλλα για μενα ειναι πολυ παρωχημενο κ γλυκαναλατο το υλικο του κ δεν τον αντεχω. Οταν αγαπας CK και λοιπους τολμηρους "κλασσικους" πχ Carlin, Gervais , Hicks, Murphy, Stanhope τον βαριεσαι. Παρεμπιπτόντως το stand up κάλιστα μπορει να ειναι 100% κονσερβα, δεν ειναι κακο. Σημασια εχει να ειναι καλογραμμενο κ να αποδοθεί σωστα. Μαγικο πραγμα το improv αλλα ειναι κατι αλλο. Παρεπιπτοντως εαν σας αρεσει ο αυτοσχεδιασμος ψαξτε για whose line is it. Επικο. Στα ελληνικα δοκιμαστηκε ως "καψε το σεναριο" αλλα οι διαφορες ειναι χαοτικες. Απο γυναίκες ειδικα στην Ελλαδα ειναι παρα πολυ μετρια τα πραγματα. Μονο η Βρανα ξερει το στανταπ αλλα εχει ταβανι πολυ χαμηλα. Η Κατσαρινη ειναι ακομα χειρότερη. Παρεπιπτοντως στανταπιστας στα προ πενηνταετιας ηταν ο Χαρυ Κλυν στην αμερικη επι εποχης woody allen αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει κατι αρχειακο. Το 80ς υλικο του ειχε ακολουθησει πια την επιθωρησιακη φορμα. Ο Σιλας ειναι ισως απο τους πιο μπαρουτοκαπνισμενους ελληνες στανταπιστες και πολυγραφότατος αλλα εχει εμπνευσιακο ταβανι και δυστυχως γι αυτον πολυ hating. Τα ιδια κ με Ζαραλικο, οταν επαιζε μπαλα μονος του ελαμπε λογω απουσιας συναγωνισμου. Εχω περιέργεια να δω Σαμαρα (cain) και Δουκογλου. Νομιζω δεν θα τολμησω να δω Κοντοπιδη, ειναι πολυ της χοντράδας χωρις δευτερη αναγνωση. Απο χιουμορ ακομα μου αρεσουν οι Βουλαρινος και Ζαχαριαδης. Προς θεου, οχι στην τηλεοραση αλλα μονο να τους διαβαζω. Επισης τα γραπτα του mikeuius παρα το οτι εχει μεταφρασει κατα περιπτωσεις αυτουσια ξενα αν και εχει να γραψει χρονια. Σαν παρουσια δεν με τρελαινει αν και η geek γκρινιαρο-περσονα του εχει (για ελλαδα) μια φρεσκαδα. Α τον Ρηγα ξεχασα που εχω δει απο βιντεο, κατι ισως εχει να δωσει, δειτε το unicef φιλανθρωπικο. Διαφορετικος... 2
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 http://www.mcf.gr/el/whats_on/1155/?ev=shedon_saranta_nea_parastasi_stand_up_comedy_toi_ciorcoi_hatzipailoi Την είδα και αξίζει τα λεφτά της. Ειδικά το κομμάτι με την Παολα ... μια παράσταση μονο του.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Eιδα την κυριακη τη Βρανα και μπορω να πω πως ηταν απολαυστικοτατη στο συγκεκριμενο. Αbout Sex λεγοταν και εδωσε ρεσιταλ. 2
totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ ένα από τα δυο θα πάω να δω μάλλον. Υπάρχει καμιά παράσταση τώρα με πάνω από έναν κωμικούς; Είδα αποσπάσματα από το Stand up 4 you αλλά δυστυχώς δεν παίζει πια.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ ένα από τα δυο θα πάω να δω μάλλον. Υπάρχει καμιά παράσταση τώρα με πάνω από έναν κωμικούς; Είδα αποσπάσματα από το Stand up 4 you αλλά δυστυχώς δεν παίζει πια. google. is your friend http://www.104.gr/gazi-comedy-club/ http://www.gazicomedy.com/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πηγαίνετε; Πως σας φαίνεται; Αγαπημένοι καλλιτέχνες; Κάτι καλό να προτείνετε για αυτή τη σεζόν; Πείτε τα πάντα εδώ! Έχω δει ένα μεγάλο compilation. Ωραίο ήταν Ένας λεπτός που παρουσιάζεται στους πεδες είχε φάση. Αυτός μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση (και οι άλλοι καλοί ήταν)
katergaris79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 τον Χατζηπαύλου τον είχα δει κι εγώ και ήταν καλός. Μπορώ να πω ότι γέλασα αρκετά. Τον Φισφή από την άλλη που είδα πέρσι ήθελα να τον γιουχάρω. Πραγματικά ήθελα να ζητήσω πίσω τα λεφτά μου. 1
alxlightning Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχουμε κουλτουρα στανταπ δυστυχως γι αυτο και ελαχιστους κωμικους. Αυτοι που προτιμω περισσοτερο ειναι οι Ατζαρακης Τιτκωβ Δημοπουλος Φισφης Θεοδωροπουλος Μαλιατσης Τζερεμυ κλπ ειναι θλιβεροι ( για κοινο του Pablo Francisco) Συμπαθης μου ειναι ο Χατζηπαυλου γιατι πραγματικα το αγαπαει κ το υπηρετεί το στανταπ. Αλλα για μενα ειναι πολυ παρωχημενο κ γλυκαναλατο το υλικο του κ δεν τον αντεχω. Οταν αγαπας CK και λοιπους τολμηρους "κλασσικους" πχ Carlin, Gervais , Hicks, Murphy, Stanhope τον βαριεσαι. Παρεμπιπτόντως το stand up κάλιστα μπορει να ειναι 100% κονσερβα, δεν ειναι κακο. Σημασια εχει να ειναι καλογραμμενο κ να αποδοθεί σωστα. Μαγικο πραγμα το improv αλλα ειναι κατι αλλο. Παρεπιπτοντως εαν σας αρεσει ο αυτοσχεδιασμος ψαξτε για whose line is it. Επικο. Στα ελληνικα δοκιμαστηκε ως "καψε το σεναριο" αλλα οι διαφορες ειναι χαοτικες. Απο γυναίκες ειδικα στην Ελλαδα ειναι παρα πολυ μετρια τα πραγματα. Μονο η Βρανα ξερει το στανταπ αλλα εχει ταβανι πολυ χαμηλα. Η Κατσαρινη ειναι ακομα χειρότερη. Παρεπιπτοντως στανταπιστας στα προ πενηνταετιας ηταν ο Χαρυ Κλυν στην αμερικη επι εποχης woody allen αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει κατι αρχειακο. Το 80ς υλικο του ειχε ακολουθησει πια την επιθωρησιακη φορμα. Ο Σιλας ειναι ισως απο τους πιο μπαρουτοκαπνισμενους ελληνες στανταπιστες και πολυγραφότατος αλλα εχει εμπνευσιακο ταβανι και δυστυχως γι αυτον πολυ hating. Τα ιδια κ με Ζαραλικο, οταν επαιζε μπαλα μονος του ελαμπε λογω απουσιας συναγωνισμου. Εχω περιέργεια να δω Σαμαρα (cain) και Δουκογλου. Νομιζω δεν θα τολμησω να δω Κοντοπιδη, ειναι πολυ της χοντράδας χωρις δευτερη αναγνωση. Απο χιουμορ ακομα μου αρεσουν οι Βουλαρινος και Ζαχαριαδης. Προς θεου, οχι στην τηλεοραση αλλα μονο να τους διαβαζω. Επισης τα γραπτα του mikeuius παρα το οτι εχει μεταφρασει κατα περιπτωσεις αυτουσια ξενα αν και εχει να γραψει χρονια. Σαν παρουσια δεν με τρελαινει αν και η geek γκρινιαρο-περσονα του εχει (για ελλαδα) μια φρεσκαδα. Α τον Ρηγα ξεχασα που εχω δει απο βιντεο, κατι ισως εχει να δωσει, δειτε το unicef φιλανθρωπικο. Διαφορετικος... τελειο ριβγιου, συμφωνω πανω κατω. νομιζω μου αδικεις λιγο τη χρυσα αλλα οκ, μπορει να την πετυχες σε κακη μερα. ο θανασης είναι συμπαθεστατος σε στανταπ, γενικα η σκηνη της θεσσαλονικης είναι κιουτ, δε θυμαμαι πως λενε τα αλλα παιδια, ηταν μαζι με τον θαναση σε ένα σχημα "λαθος παρτουζα" και καναν στανταπακια. συμπαθεστατοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αντζαράκης Η φωνή του σπάει τζάμια και φήμες λένε ότι τον δοξάζουν τα δελφίνια Θα ανησυχώ μόνο όταν καλέσει φάλαινες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα