Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σε 4-6 μήνες θα "μεταναστεύσω" στην Σουηδία καθώς, όπως μάλλον αντιλαμβάνεστε, εδώ η καταστάση όλο και χειροτερεύει, πόσο μάλλον για κάποιον με την ιδιότητά μου (Designer) και όντας 2 χρόνια άνεργος.

Με μία τέτοια μεγάλη απόφαση όμως, έρχονται και μεγάλα διλλήματα.Φτάνω λοιπόν στην ερώτησή μου που είναι να μεταφέρω κάποια στιγμή αργότερα το Custom Built PC μου ή να το πουλήσω και να αγοράσω κάποιο laptop?

To PC είναι :

Intel i7 4790k

Asus R9 290x

16gb ram

240gb ssd Samsung EVO

750w Thermaltake 80+ Gold

MSI krait Motherboard

Nzxt s340 Case

Asus 23'' IPS Monitor 

Όλα τα έχω περίπου μισό χρόνο.

Αξίζει να το πουλήσω και να πάρω λάπτοπ ή δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κοντινή έστω απόδοση για Video Edit κτλ. ?

P.S Δεν είχα ποτέ λάπτοπ γιαυτό και ρωτάω.

Δημοσ.

Άρα καλύτερα να πληρώσω την μεταφορά παρά να πάρω λάπτοπ?! Κι εγώ προς αυτό έτεινα, είπα να πάρω μια γνώμη παραπάνω! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ποσα λεφτα θα βγει η μεταφορα?

οσα και να βγει για να παρει αντιστοιχο λαπτοπ θα πρεπει να δωσει κανα 2000αρο και?συν τα μειονεκτηματα του λαπτοπ!(βλεπε μπαταρια,μην πεσει κτλπ)

Δημοσ.

οσα και να βγει για να παρει αντιστοιχο λαπτοπ θα πρεπει να δωσει κανα 2000αρο και?συν τα μειονεκτηματα του λαπτοπ!(βλεπε μπαταρια,μην πεσει κτλπ)

Οχι δεν το λεω απο αυτη την αποψη.Αμα ας πουμε τα μεταφορικα ειναι 100-200 ευρω, τοτε δεν αξιζει να αφησει αυτο το PC και να παει σε λαπτοπ.

Μου μυρισε λιγο bragging για τα specs ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αποσυρναμολογησέτο βάλτο σε μια βαλίτσα χωρίς τα κουτιά. Αγόρασε case από εκεί που θα είσαι.Άντε να πληρώσεις λίγο υπέρβαρο στο αεροπλάνο

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και braggάρω :P είναι το "καμάρι" μου γιαυτό δεν θέλω να το πουλήσω αλλά σκεφτόμουν αν δεν το πάρω μαζί μου κατευθείαν και μου κάτσει κάποια δουλειά που θα το χρειάζομαι,δεν θα μπορώ να το έχω άμεσα.Αυτός ήταν ο μόνος λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και braggάρω :P είναι το "καμάρι" μου γιαυτό δεν θέλω να το πουλήσω αλλά σκεφτόμουν αν δεν το πάρω μαζί μου κατευθείαν και μου κάτσει κάποια δουλειά που θα το χρειάζομαι,δεν θα μπορώ να το έχω άμεσα.Αυτός ήταν ο μόνος λόγος.

Οχι νταξει, εννοειται πως θα το παρεις αμα βγαζεις δουλεια με αυτο.

Εγω το ειπα σε φαση, εκανες register στο φορουμ μονο και μονο για να δειξεις τι pc εχεις και θα το επαιρνες μαζι σου ουτως η αλλως :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...