George1628 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρεται.. θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζεται για να δουλεψει καποιος σε αεροδρομιο , τι θεσεις τον περιμενουν , μισθοι κτλ. Επισης μπορει ενας Ηλεκτρονικος Μηχανικος να δουλεψει σε ενα αεροδρομιο?
Miracle Worker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ξέρω ότι μπορείς να δουλέψεις στις αποσκευές και στο check-in. Βέβαια οι συνθήκες δεν είναι και ιδανικές, από άποψη μισθός/ δουλειά, γι' αυτό άλλωστε έχεις μία πιθανότητα να σε προσλάβουν. Κυρίως για εποχικό όμως. Οι εταιρίες αυτές δεν είναι οι αεροπορικές αυτές καθ' αυτές, αλλά κάποιες που κάνουν ειδικά αυτήν τη δουλειά για τις αεροπορικές. Υπάρχουν νομίζω 3 μεγάλες πολυεθνικές που έχουν τη μερίδα του λέοντος. Για ηλεκτρονικός μηχανικός δεν ξέρω. Να ρωτήσω γιατί θέλεις σώνει και καλά σε αεροδρόμιο; Μένεις κοντά; Αθήνα ή επαρχία; Επίσης πολλοί μόνιμοι, οδηγοί μηχανημάτων κτλ είναι ή ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, προσλήφθηκαν μέσω προκήρυξης τέλος πάντων. 1
George1628 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δινω πανελληνιες φετος και θα δωσω για Ηλεκτρονικος.. τωρα παντα μου αρεσαν τα αεροδρομια τα αεροπλανα κτλ κτλ . Και σκεφτηκα οτι μπορω να τα συνδυασω
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδον καθόδου δε συνδυάζονται με βαςη τις σημερινές συνθήκες. Παρόλα αυτα κάποτε έπαιρνε η ΥΠΑ ηλεκτρονικούς - ίσως οταν πάρουν σύνταξη να ξαναπάρει άλλους... Μην Ελπίζεις εκει πάντως. Κατα τα αλλα εχει δεκάδες δουλειές στα αεροδρόμια, κατα κανόνα σε ιδιωτικές εταιρείες και κατα κανόνα κακοπληρωμένες αναλογικά των ευθυνών που φέρει κανεις. Τις κανεις χωρίς καμία σχολή/ειδικότητα αρκεί να εχεις μυαλό και να ξερεις άψογα αγγλικά
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τι να αλλαξει; Οι θέσεις παντου ιδιες ειναι και βασίζονται στους διεθνεις κανονες IATA/ICAO, δεν υπαρχει καποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία...
George1628 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εννοω αν αλλαζει η προοπτικη για τους Ηλεκτρονικους
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δινω πανελληνιες φετος και θα δωσω για Ηλεκτρονικος.. τωρα παντα μου αρεσαν τα αεροδρομια τα αεροπλανα κτλ κτλ . Και σκεφτηκα οτι μπορω να τα συνδυασω γινε πιλοτος τοτε
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εννοω αν αλλαζει η προοπτικη για τους Ηλεκτρονικους Οχι δεν αλλάζει κατι ιδιαίτερο. Κατα κανόνα όμως οι ηλεκτρονικοί ειναι υπάλληλοι της πολιτικής αεροπορίας που σημαίνει δημόσιο-πιστεύεις οτι μπορεις να μπεις εύκολα στο δημόσιο άλλης χώρας ως μετανάστης..;
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αστειεύεσαι? το επάγγελμα του μηχανικού αεροσκαφών ή του ηλεκτρονικού αεροσκαφών είναι από τα ελάχιστα που αμοίβονται πλουσιοπάροχα, έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο (ακόμα και στην Ελλάδα) και είναι πολύ γκα..λα σαν αντικείμενο.. άμα σου αρέσει το τεχνικό κομμάτι δηλαδή.. αυτό πρέπει να κάνεις.. φυσικά ειναι δύσκολη δουλειά και έχεις μεγάλη ευθύνη αλλά αναλογικά αμοίβεται πλουσιοπάροχα.. δες εδώ ωραίες σημειώσεις να πορωθείς.. http://www.pi-schools.gr/lessons/tee/mechanical/ Τεχνολογία Αεροσκαφών Ι (Ειδικότητα Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών)
George1628 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ ενδιαφερον τομεας.. Αλλα με αυτα που μου ειπαν οι παραπανω το ξανασκεφτομαι.. Μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες.
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αστειεύεσαι? το επάγγελμα του μηχανικού αεροσκαφών ή του ηλεκτρονικού αεροσκαφών είναι από τα ελάχιστα που αμοίβονται πλουσιοπάροχα, έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο (ακόμα και στην Ελλάδα) και είναι πολύ γκα..λα σαν αντικείμενο.. άμα σου αρέσει το τεχνικό κομμάτι δηλαδή.. αυτό πρέπει να κάνεις.. φυσικά ειναι δύσκολη δουλειά και έχεις μεγάλη ευθύνη αλλά αναλογικά αμοίβεται πλουσιοπάροχα.. δες εδώ ωραίες σημειώσεις να πορωθείς.. http://www.pi-schools.gr/lessons/tee/mechanical/ Τεχνολογία Αεροσκαφών Ι (Ειδικότητα Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών) εγω;; ειπε ηλεκτρονικος σε αεροδρόμιο. Οχι μηχανικός αεροσκαφών... το μονο κοινο που εχουν αυτα τα δύο ειναι η περιοχή εργασίας (ουτε καν ο χωρος), τιποτα άλλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα