Προς το περιεχόμενο

Galaxy s7 εμπειρία...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το s7 μαζί σας. Έτυχε σήμερα να το πάρω για μια δοκιμή μικρή βέβαια αλλά αρκετή για να το δω πώς δουλεύει... Θα σας πω λίγο σύντομα τι πρόσεξα.

1. Ανεβάζει θερμοκρασία με σχετικά απλή χρήση.

2. Είναι υπέρ υπέρ γρήγορο και τέρμα τα λαγκαρισματα του UI. Όλο το μενού του πλέον είναι αρκετά πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung.

3. Κάμερα. Όνειρο. Όνειρο Όνειρο. Απλά δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο. Η λεπτομέρεια στις φωτογραφίες τουλάχιστον για μένα είναι κάτι το καινούργιο ακόμα και να χαμηλό φωτισμό.

Αυτά τα λίγα. Αν εξαιρέσω την θερμοκρασία που πρόσεξα ότι ανεβάζει το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.

post-59653-0-66102100-1456436981_thumb.jpg

post-59653-0-84628300-1456437121_thumb.jpg

post-59653-0-10906300-1456437297_thumb.jpg

Δημοσ.

Ήταν με τον exynos. Η κάμερα του όντος είναι αισθητά καλύτερη από τις προηγούμενες ναυαρχιδες. Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα με την φωτογραφία του σε χαμηλό φωτισμό αλλά και γενικά με την λεπτομέρεια. Σε φωτογραφίες από κοντινή απόσταση δεν έχανε λεπτομέρεια ούτε στην σκόνη. Όπως ανέφερα στο αρχικό ποστ το μόνο που με προβλημάτισε είναι η θερμοκρασία. Εγώ χρησιμοποιώ το lg g4 και το s7 ανέβαζε περισσότερη θερμοκρασία από αυτό Απλά με ανοιχτό WiFi και βγάζοντας φωτογραφίες.

Δημοσ.

H εστίαση της κάμερας φαίνεται εξωπραγματική για κινητό με βάση videos στο youtube. Ήταν με snap ή με τον exynos?

Με τον 820 θα κυκλοφορήσει Ελλάδα παιδιά;

Δημοσ.

Να μην λέμε ότι νανε Τώρα... Τι έχει τον 820 τι τον exynos το κινητό κοντεύει να γίνει laptop. Το κινητό ήταν πύραυλος. Ούτε ίχνος από lag. Ξεχάστε ότι ξέρετε από S6 note 5 κλπ κλπ σε όλα τα σημεία.

Δημοσ.

Να μην λέμε ότι νανε Τώρα... Τι έχει τον 820 τι τον exynos το κινητό κοντεύει να γίνει laptop. Το κινητό ήταν πύραυλος. Ούτε ίχνος από lag. Ξεχάστε ότι ξέρετε από S6 note 5 κλπ κλπ σε όλα τα σημεία.

Να μην εκαναν και reload τις εφαρμογες στο παρασκηνιο καλα θα ηταν..αλλα αμ δε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...