nexus5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα ξερετε απο που μπορω να παραγγειλω πραγματα για το σπιτι οπως γαλα,φαγητο,κτλπα πχ πατατες αλλα να πλιρονω ηλεκτρονικα με παυπαλ?
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είναι μέσα στα άμεσα επιχειρηματικά μου σχέδια κάνε λίγο υπομονή
nexus5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είναι μέσα στα άμεσα επιχειρηματικά μου σχέδια κάνε λίγο υπομονή τωρα το θελω!~!!
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν βιάζεσαι θα βοηθούσε να πείς την περιοχή σου γιατι δεν νομίζω να υπάρχει μινι/σουπερ που να εκτελεί ντελίβερι αλλά όλο κάποια υπηρεσία θελημάτων μπορεί να υπάρχει στην περιοχή σου.
nexus5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν βιάζεσαι θα βοηθούσε να πείς την περιοχή σου γιατι δεν νομίζω να υπάρχει μινι/σουπερ που να εκτελεί ντελίβερι αλλά όλο κάποια υπηρεσία θελημάτων μπορεί να υπάρχει στην περιοχή σου. αργυρουπολη τκ.16452
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 γειτονακι? εκανα παρέα με κάτι παιδιά απο την πόλη σου παλιότερα πολύ καλά παιδιά
nexus5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τί στο καλώ διαβάζω;;; ελλινκος πολει καλλοσ χορις λαθοι στων ορθογραφιος εκανα παρέα με κάτι παιδιά απο την πόλη σου παλιότερα πολύ καλά παιδιά καταλαβα ...ήπιαμε ολο τον βοσπορο φαση? 1
g2econdo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ελλινκος πολει καλλοσ χορις λαθοι στων ορθογραφιος καταλαβα ...ήπιαμε ολο τον βοσπορο φαση? Nexus5 μόλις έκανες παρατήρηση σε κάποιον για τα ελληνικά του;; Σοβαρά τώρα;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα