Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,εχω φτιάξει μια σελιδα και προσπάθησα να κανω διαφήμιση μέσω του λογαριασμού μου..για κάποιο λόγο μου εστειλαν ενα μνμ οτι παρατήρησαν υποπτη κίνηση στο λογαριασμό μου και μου έχουν μπλοκαρει τις διαφημίσεις!..εχω στειλει μνμ στο Facebook δεν εχω παρεο απάντηση!..έφτιαξα λοιπον αλλο ψευτικο προφίλ και με εκανα και σε κεινο διαχείριστη μεσω του ψεύτικου προφιλ χρήσημοποιησα κανονικα μια καρτα και τωρα προσπαθώ να προσθεσω αλλη μεθοδο πληρωμής και δεν γντ παλι!...γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω?..γιατι δεν υπάρχει αμεση υποστήριξη απο το ιδιο το Facebook!..

Δημοσ.

Για τι είδους διαφήμιση μιλάμε; Ο λογαριασμός είναι καινούριος; Πιθανόν η διαφήμιση να παραβιάζει το advertising policy του Facebook αλλά αν θες δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

θελω να διαφημισω την σελιδα μου που προωθώ κατι προϊόντα!..ο λογαριασμός ο κυριος που εχω ειναι πολλα χρονια και εχω στειλει τα στοιχεία μ για πιστοποίηση και δεν εχω λαβει απάντηση απο το Facebook εδω κ πολυ καιρο!..εχω δημιουργισει και αλλα προφιλ fb και τους κανω διαχείριστες για να γινετε διαφήμιση και παλι τα ιδια συμβαίνουν παντα μου κλεινουν το διαφημιστικό μενου!..γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω εκτος fb για να βρω μια λύση?

Δημοσ.
Ο διαφημιστικός λογαριασμός σας αναφέρθηκε πρόσφατα, λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας. Για λόγους ασφαλείας, όσες διαφημίσεις δείχνετε θα διακοπούν προσωρινά, μέχρι να επαληθεύσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνήστε με το Facebook.

αυτο το μηνυμα μου βγαζει και απο οτι εψαξα ειναι γενικο το προβλημα αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει παρακαλω!...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...