Προς το περιεχόμενο

Meizu M2 vs Meizu M2 Note vs Moto G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες.

Εψαξα αρκετά και μέσα απο το χάος κατέληξα σε αυτα τα 3 μοντέλα. Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να δώσω τα +60 απο το μοτο η τα +50 από το M2 για να πάρω το Μ2 Note.

Κοίταγα τιμές σκρούτζ. Αν πέζει απο εξωτερικό και έχετε να προτίνεται κάποιο site θα ήθελα να το κοιτάξω σαν επιλογή.

Επίσεις αν έχετε κατι διαφορετικό να προτείνεται πείτε το ελέυθερα.

Δημοσ.

http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html

http://www.antelife.com/xiaomi-red-rice-redmi-hongmi-note-3-2gb-ram-mtk6795-2-0ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen-android-5-0-4g-lte-smartphone-grey.html?SSAID=986533

ειναι αναλογα την χρηση που θελεις να κανεις για να σου πω αν αξιζει τα επιπλεον για το meizu M2 note... 

δες και τα παραπανω σαν επιλογη.. κορυφαια κινητα

για meizu note απο κινα πιο φτηνα

http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-white.html

Δημοσ.

Κατα κυριο λόγο μουσικη, e-mails, internet browsing, e-books, games. Κάμερα δεν με νοιάζει τόσο.  Το ρωτάω απο άποψη performance. Αν είναι μονο 10% ανώτερο του μότο θεωρώ οτι δεν αξίζει.

Επίσεις, συγνώμη, βλέπω καλά? Το Meizu MX4 Pro από 560 sta 185?

To vickmall αξιόπιστο?

Δημοσ.

Απο κινα βρίσκεις κινεζικα παρα πολυ φτηνά... Αν εχεις το κουράγιο ειναι προτιμότερο να πάρεις απο εκεί.

Το ΜΧ4 προ το βρίσκεις 260 στο skroutz ειναι το μοντέλο των 16γβ χωρίς θήρα sd πράγμα που κατα εμενα το κανει σκουπίδι για το 2016 (ναι θεωρώ και το 5χ των 16γβ όπως και το moto x 2014 σκουπιδα).

Κινηταρα και σε καλη τιμη βεβαία!

Δημοσ.

Κατα κυριο λόγο μουσικη, e-mails, internet browsing, e-books, games. Κάμερα δεν με νοιάζει τόσο.  Το ρωτάω απο άποψη performance. Αν είναι μονο 10% ανώτερο του μότο θεωρώ οτι δεν αξίζει.

To vickmall αξιόπιστο?

Ναι το vickmall ειναι ισως το πιο αξιοπιστο κινεζομαγαζο

Οποιον και να ρωτησεις εδω θα σου πει καλα

Αν εχει ορεξη, και υπομονη να περιμενεις ~1 μηνα αξιζει 1000% η κινα

Απλα να ξερεις οτι αμα τυχει τιποτα με την εγγυηση θα εισαι κανα μηνα παλι στην αναμονη καθως θα το στειλεις κινα

Δημοσ.

Ναι το vickmall ειναι ισως το πιο αξιοπιστο κινεζομαγαζο

Οποιον και να ρωτησεις εδω θα σου πει καλα

Αν εχει ορεξη, και υπομονη να περιμενεις ~1 μηνα αξιζει 1000% η κινα

Απλα να ξερεις οτι αμα τυχει τιποτα με την εγγυηση θα εισαι κανα μηνα παλι στην αναμονη καθως θα το στειλεις κινα

Αυτη είναι η φάση. Με την εγγύηση με ανχώνει λίγο. Για να είμαι ειλικρηνής ποτέ δεν είχε χρειαστεί να αξιοποιήσω εγγύση σε κινητό τηλέφωνο, αλλά...

Δημοσ.

Αυτη είναι η φάση. Με την εγγύηση με ανχώνει λίγο. Για να είμαι ειλικρηνής ποτέ δεν είχε χρειαστεί να αξιοποιήσω εγγύση σε κινητό τηλέφωνο, αλλά...

Μεχρι νσ παρεις το πρωτο σου ειναι..

Δημοσ.

Μεχρι νσ παρεις το πρωτο σου ειναι..

Ναι οντως, κι εγω φοβομουν την κινα ως τωρα, αλλα μεσα απο τα φορουμ συνειδητοποιησα οτι αξιζει και ειναι πολυ πιο ευκολο απ οτι φενεται κι εχω αποφασισει για το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι κινεζικο

Η αληθεια ειναι οτι εχει ενα μικρο ρισκο, αλλα αξιζει, οι τιμες ειναι ξεφτιλα μπροστα στις ελληνικες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...