Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οπως λεει ο τιτλος απο κανενα pc του σπιτιου με ολους τους φυλλομετρητες . Απο την δουλεια μπαινω κανονικα Δυστυχως η σελιδα ειναι μυστικη και δεν μπορω να την γραψω εδω αλλα ειναι 100% ενεργη . Στη δουλεια εχω ΟΤΕ adsl και στο σπιτι ΟΤΕ vdsl Καποια ιδεα ?Ευχαριστω.
kokotas kokos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γιάννη απλά μια ιδέα. Μήπως είναι σε σερβερ, εταιρικό περιβάλλον? Μήπως έχεις θέμα με https δλδ ασφαλείς συνδέσεις (υποθέτω είναι ασφαλης σύνδεση) στο vdsl σου και πρέπει να περάσεις όλη τη διεύθυνση "με το χέρι" ή ίσως κάποιο πρόσθετο add on ασφαλείας δεν ταιριάζει με τους περιηγητές - λειτουργικό σου? Μήπως είναι θέμα της σύνδεσης σου και dns servers ΟΤΕ (για το τελευταίο πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο). Φιλικά, Κώστας 1
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Είναι πολύ γενικό αυτό. Μπορεί να είναι πρόβλημα DNS(αν υπάρχει domain) Το πρόβλημα του DNS μπορεί να είναι στον router στο σπίτι σου. Μπορεί ο server να δέχεται συγκεκριμένο εύρος IP(π.χ. εσωτερικά από τη δουλειά σου) Με την υπόθεση ότι χρησιμοποιείς Windows(7) δώσε στη "Γραμμή Εντολών" την παρακάτω εντολή και δώσε μας το αποτελέσμα: (πρόσεξε αν δώσεις πίσω το αποτέλεσμα που θα σου δώσει περιέχει το σιτε που δεν θέλεις να φαίνεται) ping google.gr 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν ειναι σε ετερικο περιβαλλον .Μια χαρα εμπαινα απο το σπιτι ... Η εντολη με ping μου λεει οτι εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης Ευχαριστω
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν ειναι σε ετερικο περιβαλλον .Μια χαρα εμπαινα απο το σπιτι ... Η εντολη με ping μου λεει οτι εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης Ευχαριστω Σου έδωσε την IP του domain, αν υπάρχει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σου έδωσε την IP του domain, αν υπάρχει; Ναι ...
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για δοκίμασε να δεις την εντολή(με την IP του server σου): tracert eyrhka.gr
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για δοκίμασε να δεις την εντολή(με την IP του server σου): tracert eyrhka.gr Δεν το καταλαβα πως το κανω αυτο...
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το καταλαβα πως το κανω αυτο... Όπως έδωσες πριν την εντολή "ping" αλλά τώρα βάζεις το "tracert".
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Όπως έδωσες πριν την εντολή "ping" αλλά τώρα βάζεις το "tracert". Δηλαδη να γραψω ping και μετα τι αλλο ??? Συγνωμη που δεν καταλαβα.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Θα γράψεις: tracert tositesoy.gr Κάτι τέτοιο
SpirosLouis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλε τη φώτο που έβαλες, και κάνε και ένα restart το router να πάρεις νέα διεύθυνση.(μπορεί να έχεις μοιράσει πράματα που δεν πρέπει) Η τελευταία IP μου βγάζει ότι βρίσκεται στην Κίνα...οπότε κάτι δεν μου πάει καλά με τον server.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα κανει πριν λιγο restar το router.Το εβγαλα απο το ρευμα 5 λεπτα . Εχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα