Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει ο τιτλος απο κανενα pc του σπιτιου με ολους τους φυλλομετρητες . Απο την δουλεια μπαινω κανονικα

Δυστυχως η σελιδα ειναι μυστικη και δεν μπορω να την γραψω εδω αλλα ειναι 100% ενεργη .

Στη δουλεια εχω ΟΤΕ adsl και στο σπιτι ΟΤΕ vdsl

Καποια ιδεα ?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιάννη απλά μια ιδέα.

Μήπως είναι σε σερβερ, εταιρικό περιβάλλον?

Μήπως έχεις θέμα με https δλδ ασφαλείς συνδέσεις (υποθέτω είναι ασφαλης σύνδεση) στο vdsl σου και πρέπει να περάσεις όλη τη διεύθυνση "με το χέρι" ή ίσως κάποιο πρόσθετο add on ασφαλείας δεν ταιριάζει με τους περιηγητές - λειτουργικό σου?

Μήπως είναι θέμα της σύνδεσης σου και dns servers ΟΤΕ (για το τελευταίο πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο).

Φιλικά, Κώστας

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ γενικό αυτό.

Μπορεί να είναι πρόβλημα DNS(αν υπάρχει domain)

Το πρόβλημα του DNS μπορεί να είναι στον router στο σπίτι σου.

Μπορεί ο server να δέχεται συγκεκριμένο εύρος IP(π.χ. εσωτερικά από τη δουλειά σου)

Με την υπόθεση ότι χρησιμοποιείς Windows(7) δώσε στη "Γραμμή Εντολών" την παρακάτω εντολή και δώσε μας το αποτελέσμα:

(πρόσεξε αν δώσεις πίσω το αποτέλεσμα που θα σου δώσει περιέχει το σιτε που δεν θέλεις να φαίνεται)

ping google.gr
  • Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι σε ετερικο περιβαλλον .Μια χαρα εμπαινα απο το σπιτι ...

Η εντολη με ping μου λεει οτι εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης

Ευχαριστω

Σου έδωσε την IP του domain, αν υπάρχει;

Δημοσ.

Βγάλε τη φώτο που έβαλες, και κάνε και ένα restart το router να πάρεις νέα διεύθυνση.(μπορεί να έχεις μοιράσει πράματα που δεν πρέπει)

Η τελευταία IP μου βγάζει ότι βρίσκεται στην Κίνα...οπότε κάτι δεν μου πάει καλά με τον server.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...