Harisgsxr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα σας παρακαλω οποιος γνωριζει καλα την χρηση του paypal παρακαλω να επικοινωνησει αμεσα μαζι μου γιατι διαπιστωσα μια περιεργη χρεωση στον λογαριασμο μου,και μπορει να εχω κανει κατι λαθος. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Mr_Proper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 αν είναι 1 ευρώ τότε δεν ειναι περίεργη χρέωση
Bayern Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 αμα ειναι και 1,50 ευρω δεν ειναι περιεργη χρεωση γιατι το paypal σε χρεωνη τοσο για να διαβασει την καρτα που εβαλες....
Harisgsxr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καθε συναλλαγη που γινεται εχει καποιο συγκεκριμενο κοστος?Παγιο;Επισης οταν κανουμε confirm την καρτα ο digit 4 που αποστελεται και ποτε;
Bayern Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Άμα κατάλαβα καλά μάλλον αγόρασες κάτι που δεν ήταν σε ευρό,και το paypal σε χρέωσε για να κάνει το πόσο από δολλαρια σε ευρό.Όσους ρώτησα με είπαν να βάζω να το κάνει η τράπεζα γιατί το paypal δεν συμφέρει. Σε έμενα ο κωδικός ήρθε αμέσως.
Harisgsxr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Για την ακριβεια εισιτηρια απο ryan air εκλεισα οποτε δεν υφισταται το θεμα μετατροπης σε αλλο διεθνες νομισμα.
Mr_Proper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καθε συναλλαγη που γινεται εχει καποιο συγκεκριμενο κοστος?Παγιο;Επισης οταν κανουμε confirm την καρτα ο digit 4 που αποστελεται και ποτε; αν κατάλαβα καλά εννοείς τον 4ψίφιο κωδικό που χρειάζεσαι για να επιβεβαιώσεις την κάρτα σου... τον κωδικό θα τον βρεις στον λογαριασμό της κάρτας σου η χρέωση θα μοιάζει κάπως έτσι PayPal*1234 CODE ή PP*1234 CODE και αντί για 1234 θα έχει τον κωδικό που χρειάζεσαι. με το που επιβεβαιώσεις την κάρτα σου, σου επιστρέφεται και η χρέωση του 1,5 ευρώ (όταν είχα κάνει εγώ ήταν 70 λεπτά.... )
Harisgsxr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αν κατάλαβα καλά εννοείς τον 4ψίφιο κωδικό που χρειάζεσαι για να επιβεβαιώσεις την κάρτα σου... τον κωδικό θα τον βρεις στον λογαριασμό της κάρτας σου η χρέωση θα μοιάζει κάπως έτσι PayPal*1234 CODE ή PP*1234 CODE και αντί για 1234 θα έχει τον κωδικό που χρειάζεσαι. με το που επιβεβαιώσεις την κάρτα σου, σου επιστρέφεται και η χρέωση του 1,5 ευρώ (όταν είχα κάνει εγώ ήταν 70 λεπτ ά.... ) Ευχαριστω πολυ περιμενω να δω τι θα γινει...
GeorgeGK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 H για πιο άμεση λύση πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που έχεις βγάλει την κάρτα και ζήτα να σου πουν τον κωδικό για το paypal
Harisgsxr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 H για πιο άμεση λύση πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που έχεις βγάλει την κάρτα και ζήτα να σου πουν τον κωδικό για το paypal Ετσι λυθηκε το προβλημα,παντως εχω μια απορια,πως ειναι δυνατον να πραγματοποιησα αγορα πριν ακομη κανω comfirm την καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα