Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.είχα φτιάξει ένα pcακι από παλιά εξαρτήματα για να έχω στο φοιτητικό μου σπίτι... Έχει μέσα q660 με μια 775 socket mobo και 4gb ram ddr2 και με μια gts 450 2gb με έναν ssd & 1 hdd ..ξαφνικά την τελευταία σου έπαιζα ξαφνικά frezarei και αναγκαστικά να το κλείσω..και μετά δεν ξανά άνοιξε...γενικά δοκιμάσα να αλλάξω ραμ . Cmos αλλά τίποτα..όποιος ξέρει παρακαλώ πολύ ας βοηθήσει

post-259423-0-81036100-1456603877_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Ποιο έχει τώρα?

Ένα corsair cx 430

Δεν νομίζω να φταίει αυτό.είναι σχεδόν καινούργιο .ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Η κάρτα δικτύου είναι Realtek και θα έπρεπε να τη δει χωρίς drivers γιατί συνήθως οι realtek κάρτες είναι Plug&play. Για ποιο λειτουργικό μιλάμε?

Δημοσ.

Η κάρτα δικτύου είναι Realtek και θα έπρεπε να τη δει χωρίς drivers γιατί συνήθως οι realtek κάρτες είναι Plug&play. Για ποιο λειτουργικό μιλάμε?

7αρια
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τελικά τα δοκιμάσα όλα...αλλά τίποταα δεν έγινε...Τι άλλο μπορώ να κάνω; 

edit  

βρηκα που ηταν το λαθος...

ειχα κλεισει καθως ψαχουλευα απο το βιοσ to  onboard lan ...

αλλα τωρα εχω ενα θεμα

ενω βρισκει

απο το bios  το hdd μου 

στο disk managment δεν τον βρισκει... τι μπορει να φταει 

Ευχαριστω πολυ 

Επεξ/σία από smoke0man2
Δημοσ.

κοιτα στο bios αν ειναι σε ahci η΄ sata mode η΄ide και ξανα κανε εκκινηση.δηλαδη μπαινει στα windows και δεν τον βλεπει? πως γινεται αυτο? και στην τελικη κανε αλλο ενα format..

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα στο bios αν ειναι σε ahci η΄ sata mode η΄ide και ξανα κανε εκκινηση.δηλαδη μπαινει στα windows και δεν τον βλεπει? πως γινεται αυτο? και στην τελικη κανε αλλο ενα format..

τον βρισκει μονο bios δεν ξερω τι να κανω /// τι δοκιμασα αυτα που ειπες αλλα τπτ... τι αλλο μπορει να ειναι δεν ξερω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...