Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανετα!! Θα εχεις καλυτερη ποιοτητα κατασκευης κ οχι πλαστικουρα ( αν κ καλη πλαστικουρα αλλα δεν παυει να ειναι πλαστικουρα ) καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων,καλυτερη μπαταρια (το g4 εχει αποσπωμενη για παρηγορια στον αρρωστο),στερεο ηχεια,αδιαβροχοποιηση.

Δημοσ.

Εχει το Ζ5 καλυτερο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων;;(ενταξει δεν ειναι κ τεραστια η διαφορα) εχει καλυτερο στερεο ηχο;;εχει καλυτερη μπαταρια;;καλυτερη κατασκευη;;ειναι αδιαβροχο;;Γιατι λες οχι απο την στιγμη που μπορει να εχει ενα καλυτερο συνολικα τηλεφωνο;;Δεν αναφερθηκε οτι θα δωσει χρηματα επιπλεον,αρα τον συμφερει.Οθονη κ καμερες ειναι πανω κατω τα ιδια με μικρες διαφορες πιστευω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά Θέλω να έχει αυτονομία το κινητό γενικά και καλή κάμερα + οτι το ζ5 ειναι αδιάβροχο..(άσχετο τώρα που είπα αυτονομία εχω ακούσει οτι το samsung s6 edge εχει πολύ καλή αυτονομία ισχύ?)

Επεξ/σία από pc-neon
Δημοσ.

Βασικά Θέλω να έχει αυτονομία το κινητό γενικά και καλή κάμερα + οτι το ζ5 ειναι αδιάβροχο..(άσχετο τώρα που είπα αυτονομία εχω ακούσει οτι το samsung s6 edge εχει πολύ καλή ισχύ?)

Και τη σχεση εχει η αυτονομια με την ισχυ;  :P

Ναι εχει ισχυ, για αυτο αλλωστε κανει και τοσο

Aν ενοεις αυτονομια, οχι το s6 edge δεν ειναι τοσο καλο, οπως και οι περισσοτερες ναυαρχιδες αλλωστε

Δημοσ.

Αν είναι μόνο για την αυτονομία ίσως αξίζει. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι προτιμότερο το G4... ποιότητα Ips οθόνης και κάμερα.

Εγώ προσωπικά θα ζητούσα και λεφτά μαζί με το Z5 που αν το έπαιρνα θα το ξαναπουλούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...