giannis97 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα εχω την μητρικη 760GA-P43(FX) η οποια εχει 2 θυρες usb 3.0 απο την πισω πλευρα, το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω usb δεν το αναγνωριζει καθολου σαν να μην το εχω βαλει στην θυρα. Εχω περασει drivers, εχω κανει ακομα και φορματ. Επισης εκανα clear cmos και παλι το ιδιο.. δεν ειναι κατεστραμενες οι θυρες, εχω την εντυπωση οτι υπαρχει καποιο jumber για τις θυρες αυτες το οποιο μαλλον το εβγαλα, στο manual δεν μπορω να βρω που ειναι αυτα τα jumber. Τι προτεινεται;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα εχω την μητρικη 760GA-P43(FX) η οποια εχει 2 θυρες usb 3.0 απο την πισω πλευρα, το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω usb δεν το αναγνωριζει καθολου σαν να μην το εχω βαλει στην θυρα. Εχω περασει drivers, εχω κανει ακομα και φορματ. Επισης εκανα clear cmos και παλι το ιδιο.. δεν ειναι κατεστραμενες οι θυρες, εχω την εντυπωση οτι υπαρχει καποιο jumber για τις θυρες αυτες το οποιο μαλλον το εβγαλα, στο manual δεν μπορω να βρω που ειναι αυτα τα jumber. Τι προτεινεται; Το να χαλασε ο controller σου πως ακριβως το απεκλησες?
giannis97 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το να χαλασε ο controller σου πως ακριβως το απεκλησες? οταν λες contoller?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 οταν λες contoller? Καποιο chipaki που ελεγχει της θυρες, (δεν ειναι κατι που μπορεις να δεις με το ματι βεβαια)
giannis97 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καποιο chipaki που ελεγχει της θυρες, (δεν ειναι κατι που μπορεις να δεις με το ματι βεβαια) δεν νομιζω να χαλασε, διοτι απλως αλλαξα τροφοδοτικο και για αρκετο καιρο δεν τον χρησιμοποιουσα διοτι δεν ειχα λεφτα να αγορασω αλλο. Αλλα το παλαιο τροφοδοτικο μου δεν μου ειχε κανει κατι στην μητρικη. οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο. καποιο jumber φταιει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δεν υπαρχει λογος να εχει jumperaki για usb θυρες , αν δεν της θελεις της κλεινεις απο το bios (αν στο επιτρεπει το bios) για να σου φυγει η απορια δες το manual αναφερει τι ακριβως ειναι το καθε jumperaki δεν βλεπω πουθενα τιποτα που να σχετιζεται με της usb
glazos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως αν το πρόβλημα με τις θύρες ξεκίνησε όταν χάλασε το τροφοδοτικό ίσως τελικά να έκανε μια ζημιά πριν φύγει για τον άλλο κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα