Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Λοιπόν παίδες έχω το εξής θέμα:

Θέλω να κάνω κράτηση απο το σάιτ της ryanair για πτήση απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα και επιστροφή.

Όταν είμαι στην επιλογή πληρωμής πατάω “με κάρτα” και, μεταξύ άλλων, έχεις τις επιλογές:

1.Visa electron

2.visa debit/delta

3.visa connect

4.visa

Εμένα η χρεωστίκη μου είναι της πειραιώς αυτή η κίτρινη με λίγο μπλέ κάτω η οποία πάνω δεξιά γράφει greeen banking και κάτω δεξιά γράφει VISA.Σε ποιά κατηγορία απο τις 4 ανήκει η χρεωστική μου;Συγκεκριμένα η χρεωστική μου είναι αυτή εδώ:

https://www.google.gr/search?q=Piraeus+card&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUoOOe4prLAhWFuhQKHQPtAd4Q_AUIBygB&biw=1525&bih=736&dpr=0.9#imgrc=3jX3UXGhA6tabM%3A

Μήπως είναι Visa electron?Τι σκατά επιλογή να βάλω;

Επίσης:

1. ο κωδικός ασφαλείας της κάρτας είναι ένας τριψήφιος αριθμός ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος δίπλα απο τον αριθμό της κάρτας?

2. εκεί που θέλει το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας να το γράψω στα ελληνικά ή με λατινικούς χαρακτήρες όπως το γράφει πάνω στη κάρτα;

Και τέλος, χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερο κατα την διαδικασία της κράτησης?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Visa debit δοκίμασε. Ο κωδικός ασφαλείας είναι τα 3 τελευταία ψηφία στην πίσω πλευρά. Όνομα γράψ'το με κεφαλαία αγγλικά ολόκληρο. Δηλαδή αν η κάρτα γράφει Α Β TADE βάλε ANTONIS B TADE. 

Σου προτείνει διάφορα να προσθέσεις κατά τη διάρκεια της κράτησης τα οποία χρεώνει, οπότε πρόσεχε μην πάρεις κάτι που δεν θέλεις. Καλό είναι να κατεβάσεις και την εφαρμογή στο κινητό σου και να έχεις εκεί την κάρτα επιβίβασης. Επίσης να κάνεις online check in αλλιώς χρεώνεσαι έξτρα. Πρόσεχε λίγο και με τις αποσκευές, μέγεθος και βάρος.

• Like 1
Δημοσ.

Visa debit είναι, αν ήταν elecrtron θα το έγραφε απο κάτω.

Ο κωδικός ασφαλείας είναι το τριψήφιο νούμερο απο πίσω.

Στα αγγλικά, όπως το έχει στην κάρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...