Legolas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, εχω ενα smartphone 2 χρονια, η μπαταρία του τα είχε παιξει γιατι είχε φουσκώσει και δεν κράταγε ουτε μιση ωρα συν οτι κολλουσε στο 34% κ στο 67% χωρις να φορτίζει ενω αν το εκλεινα και το ανοιγα εδειχνε διαφορετικά πραγματα. Αποφάσισα να παρω μια νεα μπαταρία, με το που ηρθε το κινητο οντως δουλευε κανονικά, φορτιζε κανονικα,αυτα ομως για ενα μηνα περιπου μονο... Απο εκει κ περα κολάει παλι στο 34% στο 67% και αν κανω επανεκκίνηση κολάει οπου ναναι, Σημερα παρατήρησα οτι κολλάει μονιμα στο 25% οσο και ρεσετ να κανω οσο να βγαλω κ να βαλω καλωδιο φορτισης δεν ανεβαίνει, ομως απο το 25% εως να τελειωσει η μπαταρία παιζει να κρατήσει καμια ωρα. Κοιταξα τη μπαταρια μηπως φουσκωσε αλλα ειναι κομπλε. Τι μπορω να κανω ?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το σμαρτφον ειναι κινεζος μηπως;;;. Αν ναι, αφαιρεσε την για λιγο και μετα βαλε την παλι και δοκιμασε να φορτισεις
Legolas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το σμαρτφον ειναι κινεζος μηπως;;;. Αν ναι, αφαιρεσε την για λιγο και μετα βαλε την παλι και δοκιμασε να φορτισεις ναι κινεζος ειναι κ πλην τις μπαταριας εχει σταθει στο υψος του χαχα
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σου μιλω εκ πειρας.... Τα εχουν αυτα τα θεματα τα κινεζακια λογω κακογραμμενων ρομς.... Ενα ελεφον που εχω σκαλωνει στο 83% ήοπου γουσταρει αυτο, αλλα το ρευμα που εχει παρει η μπαταρια ειναι του 100%... Ρομ του κιλου... Αν αφαιρεσω λιγα λεπτα την μπαταρια , μετα εχει προοπτικες μεχρι 100% για λιγες μερες... Επειτα παλι τα ιδια ,οποτε εχω παψει να ασχολουμαι...
Legolas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σου μιλω εκ πειρας.... Τα εχουν αυτα τα θεματα τα κινεζακια λογω κακογραμμενων ρομς.... Ενα ελεφον που εχω σκαλωνει στο 83% ήοπου γουσταρει αυτο, αλλα το ρευμα που εχει παρει η μπαταρια ειναι του 100%... Ρομ του κιλου... Αν αφαιρεσω λιγα λεπτα την μπαταρια , μετα εχει προοπτικες μεχρι 100% για λιγες μερες... Επειτα παλι τα ιδια ,οποτε εχω παψει να ασχολουμαι... elephone εχω και γω χαχαχα, p7 mini αν βρω αλλη ρομ και βαλω δηλαδη παιζει να παιξει κανονικα ?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Οχι, ο,τι ρομ και να βρεις ειναι γραμμενη πανω στον κερνελ της ελεφον. Εκτος και αν βρεις πορτ απο καμια αλλη μαρκα που να δουλευει σωστα. Πχ για το δικο μου p3000s 3gb υπαρχει πορτ απο ενα meizu αλλα τα bugs που εχει ειναι χειροτερα της μαμας ρομ, οποτε μενω ως εχω...
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Μετα αμα θες βλεπεις και για rom. Αλλα θα μπλεξεις με ρουταρισμα και τα σχετικα.
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελεφον ερχονται επι το πλειστον ρουταρισμενα Νικολα.... Επισης τα "αποβρασματα" που προτεινεις ,μονο στην περεταιρω καταναλωση μπαταριας θα συνεισφερουν και το ξερεις οτι ειναι σκουπιδια.... Οταν μια ρομ ειναι σκουπιδι , οσα αλλα σκουπιδια να της φορεσεις, παλι σκουπιδι θα ειναι.... Αλλωστε οι εφαρμογες που προτεινεις ειναι σκουπιδια και για καλογραμμενες ρομς
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελεφον ερχονται επι το πλειστον ρουταρισμενα Νικολα.... Επισης τα "αποβρασματα" που προτεινεις ,μονο στην περεταιρω καταναλωση μπαταριας θα συνεισφερουν και το ξερεις οτι ειναι σκουπιδια.... Οταν μια ρομ ειναι σκουπιδι , οσα αλλα σκουπιδια να της φορεσεις, παλι σκουπιδι θα ειναι.... Αλλωστε οι εφαρμογες που προτεινεις ειναι σκουπιδια και για καλογραμμενες ρομςΘα τις βαλει να δει και μετα τις σβηνη δεν ειπα να τις κρατηση κιολας.Αυτα που εδωσα δεν ειναι σκουπιδια,ξερεις αν ειναι σκουπιδια δεν θα τα ελεγα καν... Δεν ξερω αν ερχοντε ρουταρισμενα η οχι αυτο μπορει ευκολα να το μαθει. Αν ειναι καλυτερα για να μην εχει και την ταλεπορια.
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ δλδ στο redmi note3 φορας αυτα τα "πραματα" ;;;
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δε τα φοραω το μονο που εχω ειναι το AVG Cleaner. Και στο ξανα λεω οτι δεν θα τα φοσεσει,τα βαζει κανει την δουλεια του και τα πεταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα