Προς το περιεχόμενο

LG 50LF652 3D Smart 549€ @mediamarkt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ξανα πες το.

Ειδικα με αλλαγη firmware έπαιρνε και pvr επανω που ειχαν τα πιο ακριβα μοντελα.

Επαιζες και λιγο με τις ρυθμισεις εικονας και ηταν/ειναι θεϊκη τηλεοραση. Ακριβη για την εποχη της αλλα ουδεν παραπανο μεχρι σημερα.

Οντως σε ποιοτητα εικονας η Σαμυ εχει κανει βηματα πισω με τις led, δεν μπορω να το καταλαβω :confused:

Έχετε δίκιο. Βέβαια, 190 watt η 55αρα c650 vs 82 η F6500 στις ιδιες ίντσες. Άλλαξαν οι προτεραιότητες. Ιδιαίτερα σε οτι αφορα το sd τηλεοπτικό σήμα. Σε hd περιεχομενο οι διαφορές αμβλύνονται.

Δημοσ.

Εξαιρετικό κομμάτι η c650 . Εχω την 40άρα και τα χρώματα που αποδίδει σε SD και HD ειναι εξαιρετικά με highlight το μαύρο της.

Για το μόνο που μετάνιωσα ειναι οτι προ 5ετίας περίπου που την αγόρασα  δεν διάλεξα τουλάχιστον την μεγαλύτερη 46άρα ή 55άρα που δεν νομίζω να ήρθε στα εδώ κατασήματα.

Δημοσ.

Συμφωνώ και γω! Από προσωπική εμπειρία το λέω και όχι εμπάθεια, αλλά έχω γυρίσει πίσω 2 τηλεοράσεις samsung με doa βρίσκοντας άλλη δικαιολογία φυσικά (τους είπα για banding/ που όντως είχαν) , αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν το μαύρο χάλι στα τηλεοπτικά!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τις καινούριες Σαμυ παντως η C650 στις 46 ιντσες μια χαρα τηλεοπτικο σημα δειχνει (τουλαχιστον στα δικα μου ματια).

Δεν συζητω για ΕΡΤ HD αγώνες ποδοσφαίρου ή ΟΤΕ TV HD, εκεί είναι αποθέωση.

Δεν θα πω για ματροσκες και αρχεία full hd αναλυσης το θεωρω αυτονοητο ότι τα σπαει (ειδικά για τηλεόραση της ηλικίας της).

Αν και το ξεσκισαμε το topic με την C650  :P

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα δεν είναι για μια τηλεοραση 5ετιας. Τα μισα ποστς είναι για την c650 και τις χάρες της.

Λοιπον, ΜΜ εξαντλημενη, Κωτσ. 699. ΤΕΛΟΣ εβαλα στον τιτλο και μενει ανοικτο μονο για οποιον εχει παραγγειλει ή για ερωτήσεις προς καποιον που την εχει ή ό,τι άλλο αφορα την 50LF652 τελος παντων. :)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κανενα από τα 2 αυτά μαγαζια δεν εμφανίζεται στο σκρουτζ στο προιον. Η ελαχιστη τιμη είναι 660 εκει.

Στο παμπλικ μαλιστα δεν είναι καν διαθεσιμο για ηλεκτρονικη παραγγελια, και υπαρχει λεει διαθεσιμο μονο σε 3 καταστήματα της περιφερειας :

Το προϊόν δεν πωλείται online ή τηλεφωνικά αλλά μπορείς να το βρεις στα παρακάτω καταστήματα. Λόγω υψηλής ζήτησης, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ενδεχομένως το προϊόν να εξαντληθεί άμεσα!

Θεσσαλονίκη - Πυλαία
Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή
Καβάλα

Στο πλαισιο οποιος θελει να δοκιμασει την τυχη του μπορει να κανει ηλεκτρονικη παραγγελια. Αλλα το ότι δεν βγαινει στο σκρουτζ το πλαισιο και η τιμη του, πιθανον να μικραινουν τις πιθανότητες να μην φαει ακυρο.

Δημοσ.

Public μόνο σε 3 καταστήματα διαθέσιμη, δεν διατίθεται στο internet, άρα μόνο στο Πλαίσιο διαθέσιμη.

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται ακόμη:

Παραγγελία από πλαίσιο, έλαβα άκυρο

Ακολουθωντας το link κοτσο από skroutz, μπορείς να παραγγείλεις με την τιμή προσφοράς (μόλις έκανα την παραγγελία). Πιθανόν να άλλαξε πάλι την τιμή - δεν το τσέκαρα πηγαίνοντας απευθείας στο site 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...