Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύει δεν πιστεύει μετά από 6 χρόνια περικοπών μισθών συντάξεων και περικοπές στην κοινωνική περίθλαψη δεν βγήκε ένας να μας πει ότι ξέρετε κάτι παιδιά από 400 δις που χρωστάτε μετά από 6 χρόνια το έχετε μειώσει το χρέος στα 399 δις.

Αντίθετα απ ότι δείχνουν οι αριθμοί, το χρέος αυξάνετε. Οπότε κάτι βρωμάει.

greece-government-debt.png?s=greecegovde

Δημοσ.

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ

Στο στομάχι ενός Νεφελίμ, φτωχοί και πλούσιοι ένα πράγμα θα γίνουμε, οπότε τι καθόμαστε και σκάμε.

Δημοσ.

greece-government-debt.png?s=greecegovde

Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους ειναι λόγω μπείλινκ που κάναμε εμείς σαν κράτος στον ιδιωτικό τομέα (ελληνικές τράπεζες πού μόνο ελληνικές δεν είναι) γιατι αυτές τι πάθανε με τα CDS που σκάσανε τότε με την παγκόσμια κρίση.  Επειδή πιάστηκαν μαλάκες αυτοί και χάσανε τα λεφτά τους (ή το κάνανε επίτηδες ξέροντας ότι θα τους ξεσκατώσουμε και ξέροντας σε τι κατάσταση θα έρθει η χώρα και πόσο φθηνά θα ξεπουληθεί- είναι και ξένων συμφερόντων οι τράπεζες στην Ελλάδα μην το ξεχνάμε ακόμη και η τράπεζα "της Ελλάδος" )  το κράτος (δηλαδή εμεις) έπρεπε να βρεί χρήματα γιατι αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα ρευστότητας (σαν αυτό που ζήσαμε και ακόμη κάπως ζούμε)  οπότε και δουλειά δεν έγινε και μπήκαμε μέσα με τα μπούνια και ξεφτιλιστήκαμε...

Αλλά αντι να αγοράσουμε τις τράπεζες όπως έκανε η αγγλία με τις δικές της εμείς απλά μοιράζαμε λεφτά λες και ειναι γαρίφαλα στους άραβες και τους εβραίους γαμώ το σπιτι τους.

Δημοσ.

Όλα καλά πάνε. Το γράφημα που δείχνεις το λέει ξεκάθαρα ότι μειώθηκε το χρέος και αρέσει και στους φίλους του τα τρολ.

Εγώ ξέρω ότι σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου ξαφνικά μετά από όλη αυτήν την κατάσταση δεν μπορώ να πάρω τα λεφτά μου από την τράπεζα και ότι πριν κάτι μέρες, μπήκε μια γυναικά μέσα στο μαγαζί, είπε ότι είναι καρκινοπαθείς και πλέον το κράτος δεν χορηγεί τα φαρμακα για την θεραπεία και τα αγοράζει με δικά της λεφτά από την Βουλγαρία.

Στην ουσία σου λένε αν δεν έχεις λεφτά κάτσε πέθανε δεν μας νοιάζει. Δεν θα γράψω τίποτα άλλο ο καθένας έχει την ζωή του και ξέρει σε τι κατάσταση ζούμε

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει η εξής θεωρία εδώ και αιώνες…όλες οι "προφητείες" δεν είναι πραγματικές, δέν γίνεται να υπάρχει γραμμένο κάπου το μέλλον διότι το μέλλον είναι ελαστικό και μεταβάλεται συνεχώς ανάλογα με τις πράξεις του καθένα μας. οι προφητείες είναι σχέδια πού έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή…δηλαδή λέω εγώ, ένας γέροντας στυλ παίσιος….σε 10 χρόνια θα γεμίσει η χώρα με αλλοδαπούς…την πληροφορία την πήρα απο αυτόν που θα υλοποιήσει σε 10 χρόνια την συγκεκριμένη θεωρία. δηλαδη στην ουσια ολοι οι προφήτες είναι κάτι σαν τσιράκια αυτών που θα υλοποιήσουν την προφητεία…οπότε δέν είναι προφητεία, αλλα σχέδιο που δουλεύετε οσα χρόνια χρειαστεί απο πολλα τσιράκια ώστε την ακριβης χρονικη στιγμή να επαληθευτεί η δηθεν προφητειία..όσο περισσότερα άτομα το πιστέψουν τοσο το καλύτερο για τον δημιουργό της προφητείας….και τελικα όλοι θα θεοποιήσουν τα τσιράκια που μιλησαν για τον ερχομο της προφητείας……ναι ξέρω ακούγεται πολυ σκοτείνο και καταχθόνιο και σαν απο ταινία…αλλα υπάρχει και αυτή η θεωρία περι προφητειών……. :) οπότε καταλήγουμε οτι όλα είναι στημένα να γίνουν έτσι και αλλιώς όπως τα έχουν φτιάξει αυτοι που μας εξουσιάζουν. γιαυτο επειδη όλα είναι τόσο χάλια και ψεύτικα πλεον…πάρτε κανα ps4 και αράχτε εκεί με την κοπέλα σας, γυναίκα σας, παιδί σας, φιλο σας και οτι αλλο θελετε και λιώστε μέχρι να παθετε γλαύκωμα….xaxaxax

Δημοσ.

κατι θειες μου μια ζωη κανουν διαιτα κι ολο θεοχοντρες ειναι.

μεγαλη απατη η διατροφολογια. Τους παιρνουν τα λεφτα οι διαιτολογοι γιατι ειναι απατη 111111

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...