Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο βουτιας του m8 μπυ σε λιμναζοντα νερά, ψάχνω προτάσεις για αγορά κάποιου Κινέζου από ευρωπαϊκή αποθήκη. Ποσό μέχρι 200-250€, από αξιόλογο κατασκευαστή.

Προτείνετε μου παρακαλώ κατάστημα και συσκευή. Πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη για αποστολή λόγο αναχώρησης στο εξωτερικό την άλλη βδομάδα.

Δημοσ.

περα απο αυτα δεν βρισκω αλο αξιολογο μαγαζι με ευρωπαικη αποθηκη.. κανουν και μια μαγκια οι κινεζοι και ενω σου λενε για ευρωπαικη αποθηκη ουσιαστικα το στελνουν απο κινα

http://www.minideal.net/eu-warehouse.html?dir=desc&order=price

μετα απο ελλαδα οπως flex 2, g3 κτλ...

Δημοσ.

Γιατί δεν μπαίνεις στα μαγαζιά που έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη να δεις τι έχουν!? Θυμάμαι υπήρχε ένα θέμα με την λίστα αυτών των μαγαζιών.

Δημοσ.

Τοσο γρηγορα δεν θα σου ερθει.

Η θα ψαξεις στις αγγελιες η θα παρεις καινουριο απο Ελλαδα(skroutz)

Δημοσ.

To vickmall δεν έχει αποθήκη Θεσσαλονίκη? Βέβαια ναι, το πιο γρήγορο θα είναι από εδώ, αλλά και πιο ακριβό όμως.

Ναι εχει,αλλα το λιγοτερο που θα κανει ειναι 10-15 μερες με την προϊποθεσει να το εχει,οχι να ερθει απο Κινα και παει λεγοντας.....

Θα πρεπει να βρει καποιο με τα λεφτα που διαθετη απο εδω.

Ξερω οτι θα ειναι ποιο ακριβω αλλα αν το θελει αμεσα?

Υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα αν ψαξει βρισκει

Δημοσ.

Μα τι γράφεις, αν το έχει εδώ σε 2-3 μέρες παραλαμβάνεις 

Ναι εχει,αλλα το λιγοτερο που θα κανει ειναι 10-15 μερες με την προϊποθεσει να το εχει,οχι να ερθει απο Κινα και παει λεγοντας.....
Θα πρεπει να βρει καποιο με τα λεφτα που διαθετη απο εδω.
Ξερω οτι θα ειναι ποιο ακριβω αλλα αν το θελει αμεσα?
Υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα αν ψαξει βρισκει

Δημοσ.

Εάν δεν έχει το Vickmall τίποτα όπως λένε, μου είχε έρθει ενημερωτικό email για την eu αποθήκη του Coolicοοl, ότι έχουν μειωμένες τιμές και flash sales αυτή την περίοδο. Ρίξε μια ματιά αν έχει κάτι που σου αρέσει. Δεν έχω δει κάτι άλλο για eu αποθήκη αυτόν τον καιρό, από άλλο μαγαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...