ScorpioX777 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλά δεν χρειάζεται κιόλας να τα βάλει. Μπορεί να κάνει οτι κάνουν οι περισσότεροι τζάμπα πρόεδροι στην Ελλαδα... Δηλαδή να φάει αλλα τόσα απο την ομάδα και να αποχωρίσει σαν αποτυχημένος. Μετά ανοίγει ενα καινούριο θέμα για το πως να επενδύσει 120Κ... Οι ομαδες δεν ξερουν που χρωστανε, οχι να φαει και λεφτα ο προεδρος.Εκτος βεβαια τον Ολυμπιακο.
g2econdo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λίγες μέρες που θα έχεις ξαναδωδεκαπλασιάσει το αρχικό κεφάλαιο και θα ανοίγεις θρεντ με τίτλο ''Επενδύσεις με 720k'' θα το σκεφτώ σοβαρά Δεν το έχω δεκαπλασιασει καλέ μου άνθρωπε. Τα 7 ήταν μόνο δικά μου Ο πατέρας μου θεωρεί bail in σίγουρο και έτσι επιμένει να δώσει.
thant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Οι ομαδες δεν ξερουν που χρωστανε, οχι να φαει και λεφτα ο προεδρος.Εκτος βεβαια τον Ολυμπιακο. Σίγουρα οι ομάδες δεν ξέρουν που χρωστάνε αλλά αν θέλει να φαει λεφτα υπάρχει λύση. Χορηγίες, εισιτήρια, πωλήσεις παικτών κτλ. Αφήνεις στο τελος την ομάδα με τα διπλάσια χρέη και μη τον είδατε τον Παναη... ΥΓ: Αυτό για τον οσφπ κάνω οτι δεν το είδα.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το έχω δεκαπλασιασει καλέ μου άνθρωπε. Τα 7 ήταν μόνο δικά μου Ο πατέρας μου θεωρεί bail in σίγουρο και έτσι επιμένει να δώσει. Μπερδεγουέη τότε, με τη συχνότητα που τ' ανοίγεις δεν ήθελε και πολύ.. :ρ Αστ' αυτά ρε και πες τη μυστική συνταγή 1
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα οι ομάδες δεν ξέρουν που χρωστάνε αλλά αν θέλει να φαει λεφτα υπάρχει λύση. Χορηγίες, εισιτήρια, πωλήσεις παιχτών κτλ. Αφήνεις στο τελος την ομάδα με τα διπλάσια χρέη και μη τον είδατε τον Παναη... ΥΓ: Αυτό για τον οσφπ κάνω οτι δεν το είδα. Δεν στα εχουνε πει καλα.Οταν αναλαμβανεις την ομαδα, πρεπει να εξωφλησεις τα βασικα χρεη, και αν πεσεις πανω στην κριση που τα εσοδα ειναι μηδαμινα την πατησες.Δεν ειναι δικα μου λογια ετσι μου τα περιεγραψε ο γνωστος μου. Παναθηναικος ειμαι και εγω, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.
g2econdo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εάν πω ότι δεν παίζει να πάρω ομάδα παίζει να επηρεάσει καθόλου την κουβέντα; 6
thant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παναθηναικος ειμαι και εγω, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Άσε με να έχω άλλη άποψη και άλλη αλήθεια για την ομάδα του δημοσίου. Φιλικά. Στο θέμα μας όμως τώρα...
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 .Αφήνεις στο τελος την ομάδα με τα διπλάσια χρέη και μη τον είδατε τον Παναη... O Mπιγκ Μακ αν ήταν ακόμα ανάμεσά μας θα σε καμάρωνε τώρα 2
Mr_Proper Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχετε καμία καλή ιδέα για επένδυση κάπου στα 60 χιλιάρικα; Παρακαλώ μην γράφετε άσχετα σχόλια, τύπου με 60 χιλιάρικα ούτε στραγάλια δεν αγοραζεις κτλπ. Κλεμμένη ιδέα απο άλλο τοπικ Αγόρασε 3 διαμερισματάκια ~20 k to ένα με τα παζάρια παίζει να πέσουν αν ειναι να πάρεις και 3 απο εδώ http://www.insomnia.gr/topic/601700-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE/ και μετά full airbnb.com 1
michalisv Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 να χαλάσω λίγο το θέμα έστω ότι ανοίγω μια επιχείρηση πώλησης υπολογιστών (μιας και είμαστε τεχνολογικό φορουμ). ανοίγω την επιχείρηση στη Βουλγαρία, δουλεύω κυρίως μέσω eshopping. και στέλνω πολλά προιόντα στην ελλάδα. θα έχω κάποιο μπλέξιμο με τους εδώ κλέφτες; θα χρειάζεται να πληρώνω κάτι εδώ; πχ εφορία. αν έχω κι ένα χώρο εδώ, κάτι σαν αποθήκη για να συγκεντρώνω το εμπόρευμα αλλάζει κάτι; Πρέπει να ρωτησεις λογιστή για να εισαι σίγουρος,πάντως η αδερφη μου ειχε παραγγείλει παπούτσια απο ενα site και στην απόδειξη έγραφε βουλγαρικο αφμ και στο site τους λενε οτι εχουν εδρα την Βουλγαρία,αλλα δεν ξερω απο που τα στέλνουν,μιας και εχουν ελληνικό τηλέφωνο και τις επιστροφές τις στελνεις σε μια αποθηκη στις Σερρες,ψαξτο παντως...
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κοίταξε για καμιά επιχείρηση τύπου eshop ή κάτι που να σχετίζεται με internet. Αλλιώς καλύτερα άστα σε καμιά προθεσμιακή κατάθεση.
Mr_Proper Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 να χαλάσω λίγο το θέμα έστω ότι ανοίγω μια επιχείρηση πώλησης υπολογιστών (μιας και είμαστε τεχνολογικό φορουμ). ανοίγω την επιχείρηση στη Βουλγαρία, δουλεύω κυρίως μέσω eshopping. και στέλνω πολλά προιόντα στην ελλάδα. θα έχω κάποιο μπλέξιμο με τους εδώ κλέφτες; θα χρειάζεται να πληρώνω κάτι εδώ; πχ εφορία. αν έχω κι ένα χώρο εδώ, κάτι σαν αποθήκη για να συγκεντρώνω το εμπόρευμα αλλάζει κάτι; αν τα αποθηκεύεις εδώ ναι αλλά καλύτερα να τα αποθηκεύεις Βουλγαρία (κάπου κοντά στα σύνορα με Σέρρες)
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όντως δεν είναι εποχές για επενδύσεις , όμως μην λέτε οτι θέλετε , τα καλά σουβλατζίδικα θα πεθάνουν τελευταία απ όλα τα μαγαζιά. Γνωρίζω κόσμο που σταμάτησε να πηγαίνει για καφέ , τη μάσα όμως δεν την κόβουν. Έχω στην περιοχή μου σουβλατζίδικο που έκανε τρελή επιτυχία και επεκτείνετε συνεχώς. Πραγματικά ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει , έχει πόσους υπαλλήλους και πάλι μπορεί σε απόσταση 5 λεπτών απο εσένα να κάνει 40 λεπτά να στα στείλει (ζεστά). Λογικό είναι να παίρνει τη δουλειά απ όλους αφού έχει άψογη ποιότητα, ποσότητα και τιμές. Έχεις εμπειρία ? μπορείς να παρέχεις το καλύτερο? κάντο , όχι ? άστο καλύτερα έτσι πάει σήμερα , δεν είναι οτι δεν υπάρχει δουλειά , απλά έχουν δουλειά μόνο όσοι αξίζουν (στον τομέα του φαγητού) Θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά στην πράξη δουλεύουν και πολλά μαγαζιά που πουλάνε σαβούρα, ειδικά στην εστίαση! Μόνο επένδυση σε καλό τουριστικό μέρος. Βέβαια εκεί ούτε για καντίνα δε φτάνουν αυτά. ή βρες κάποια γκαρσονιέρα σε γαμάτο μέρος (πχ. κοντά σε Ακρόπολη ή στη θάλασσα), αγόρασε το και νοίκιαζε το με airbnb. Αφού κάνεις έρευνα αγοράς βέβαια και δεις τι παίζει. Για τουριστικό μέρος θα έλεγα κι εγώ, φτάνουν για αρκετά πράγματα τα λεφτά. Γενικά δεν ξέρω, το να τα κρατήσεις στην τράπεζα ρίσκο είναι, να πάρεις ακίνητο δεν έχει νόημα, το να ανοίξεις κάτι πάλι ρίσκο...δύσκολη απόφαση, καλύτερα να μην έχεις τίποτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Απορία το έχω Γιατί άνοιξες αυτό το θέμα και γιατί ρωτάς εμάς;
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν τα λεφτά είναι εντός Ελληνικού εδάφους σκέψου πρώτα τρόπους να προστατέψεις το κεφάλαιο. Η γνώμη μου είναι ότι η προστασία του κεφαλαίου είναι πιο σημαντική από την επένδυση για τους Έλληνες αυτή την στιγμή. για πες καναν τροπο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις