Peleus17 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Να μου χρηματοδοτησεις τις σπουδες που θελω να κανω στο Λονδινο. Δεν θα σε απογοητευσω και θα παρεις πισω τα 5πλα!!! Σκεψου το
kage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Fund managers και venture capitald funds πως θα βρει στην ελλαδα;και κατι μου λεει 60κ δεν ασχολουνται καν... Επιπλεον πως θα βγαλει λεφτα εκτος ελλαδας; Θα δεχτει καποιος να δωσεις ebanking λεφτα εντος ελλαδας; Δεν ξερω ουτε εναν να εχει παει σε συμβουλο επιχειρησεων για να του πει να κανει κατι.αν το χε για σιγουρακι αυτο που θα σου προτεινει γιατι δεν το κανε τοσα χρονια Συβουλοι επιχειρησεων /λογιστικα γραφεια ειναι για να σου βρουν λυση σε καποιο προβλημα ή να μειωσει εξοδα..(κατι σαν μεσαζωντα /λμογιο) Αν θες να δεις αν ειναι καλο λογιστικο γραφειο πες τους πως γινετε να βγαλω χρηματα εκτος gr ή πως να τα επενδυσω καπου για λιγο καιρο..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχετε καμία καλή ιδέα για επένδυση κάπου στα 60 χιλιάρικα; Παρακαλώ μην γράφετε άσχετα σχόλια, τύπου με 60 χιλιάρικα ούτε στραγάλια δεν αγοραζεις κτλπ. Μου θύμησες την ιστορία με εκείνον τον αφελή , είναι νεκρός , που είχε πει στο facebook ότι είχε λεφτά στο σπίτι, του το έπαιζε μια ερεωτευμένη και τον σκοτώσανε και πήραν τα λεφτά αν θυμάμαι καλά. Αν ήσουν ενεργός στο φόρουμ λιγότερο απο 1-2 βδομάδες θα πίστευα ότι κάνεις τον αφελή και ψάχνεις κανέναν βλάκα να "επενδύσετε" μαζί για να τον μαδήσεις, επειδή έχεις κάνει δύο περίεργα θέματα το ένα 5.000 για επένδυση και το άλλο 60.000.Είσαι από τον Νοέμβρη όμως, και πάλι είναι θέμα της διαχείρισης του φόρουμ η εποπτεία στα περίεργα θέματα-νήματα.
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δύο περίεργα θέματα το ένα 5.000 για επένδυση και το άλλο 60.000 Και γιατι παραπονιεσαι.Ο ανθρωπος εχει καταφερει απο το ενα θρεντ στο αλλο να δεκαπλασιασει το κεφαλαιο του.Στο επομενο θα μας ρωτησει πως θα επενδυσει 600Κ.
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μου θύμησες την ιστορία με εκείνον τον αφελή , είναι νεκρός , που είχε πει στο facebook ότι είχε λεφτά στο σπίτι, του το έπαιζε μια ερεωτευμένη και τον σκοτώσανε και πήραν τα λεφτά αν θυμάμαι καλά. Αν ήσουν ενεργός στο φόρουμ λιγότερο απο 1-2 βδομάδες θα πίστευα ότι κάνεις τον αφελή και ψάχνεις κανέναν βλάκα να "επενδύσετε" μαζί για να τον μαδήσεις, επειδή έχεις κάνει δύο περίεργα θέματα το ένα 5.000 για επένδυση και το άλλο 60.000.Είσαι από τον Νοέμβρη όμως, και πάλι είναι θέμα της διαχείρισης του φόρουμ η εποπτεία στα περίεργα θέματα-νήματα. Το παραχοντρινες.Βέβαια είχατε αργήσει ορισμένοι, νωρίτερα το περίμενα. Είπα για λεφτά στο σπίτι; Δεν έχεις κανένα κανένα μέτρο και ο συλλογισμός σου με προσβάλει. Ο συλλογισμός σου προσβάλει και εσένα αλλά υποθέτω το έχεις συνηθίσει.Και γιατι παραπονιεσαι.Ο ανθρωπος εχει καταφερει απο το ενα θρεντ στο αλλο να δεκαπλασιασει το κεφαλαιο του.Στο επομενο θα μας ρωτησει πως θα επενδυσει 600Κ. ο τριλομπιτης ρώτησε τίμια και απαντησα.
Soufesis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όσο σκέφτεσαι με την λογική παίχτη που πάει για χαβαλέ στο καζίνο και λέει πάμε να χάσουμε 100€ γιατί τα έχουμε για χάσιμο η επένδυση σου θα έχει την ίδια κατάληξη. Έχεις σπουδάσει κάποιο αντικείμενο; Υπάρχει κάτι το οποίο πραγματικά σου δίνει χαρά να το κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου; Είσαι κάπου expert; Τι εργασιακή εμπειρία έχεις; Και την τέλεια ιδέα να σου δώσουν αν είναι κάτι που δεν το γουστάρεις και δεν το έχεις θα πας άκλαυτος. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που ανθούν ή επιβιώνουν (εξίσου σημαντικό κατόρθωμα) είναι αυτές που προσφέρουν ποιότητα, υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο και άτομα που το πιστεύουν. Ένα tatoo studio φαντάζομαι πως μπορεί να ανοίξει με αυτά τα χρήματα και ορισμένα έχουν και κέρδος, αν δεν σου αρέσουν εσένα του ίδιου τα tatoo νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις την επιχείρηση αυτή να ανθίσει; Οι 9 θα έχουν κέρδος και εσύ λουκέτο. Σαν συμβουλή μου βρες κάτι που να απευθύνεται στην ανώτερη οικονομική τάξη και πάντα θα έχεις δουλειά, οι περισσότερες επιχειρήσεις που ασχολούνται με την "πολυτέλεια" τα τελευταία χρόνια έχουν αύξηση. 2
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Να μου χρηματοδοτησεις τις σπουδες που θελω να κανω στο Λονδινο. Δεν θα σε απογοητευσω και θα παρεις πισω τα 5πλα!!! Σκεψου το Μπορείς να πάρεις δάνειο φοιτητικό που δεν θα πληρώνεις δόσεις όσο σπουδάζεις και θα εισαι υπόχρεος να το αποπληρώσεις μόνο αν τελειώσεις και αν βρεις δουλειά με καλές αποδοχές. Γιατι ψάχνεις για νταβατζή; ελληνικό συνήθειο γιαυτό είχαμε τα ρουσφέτια Εάν πω ότι δεν παίζει να πάρω ομάδα παίζει να επηρεάσει καθόλου την κουβέντα; Την μπίζνα με τα εξοχικά στο μπονσκο την σκέφτηκες ;
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Την μπίζνα με τα εξοχικά στο μπονσκο την σκέφτηκες ; Πρέπει να δω τι αφήνουν 3 condo, αφαιρώντας κόστος λειτουργίας, ενοίκια, φθορές- δεν είναι κάτι που μπορώ να δω στο ποδάρι. Δεν την απορρίπτω διότι το μπάνσκο μόνο άνοδο βλέπει να έχει τα τελευταία χρόνια συν όσοι πήγαν εταιρίες Βουλγαρία δηλώνουν πάρα πολύ ευχαριστημένοι.
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Την μπίζνα με τα εξοχικά στο μπονσκο την σκέφτηκες ; Πρέπει να δω τι αφήνουν 3 condo, αφαιρώντας κόστος λειτουργίας, ενοίκια, φθορές- δεν είναι κάτι που μπορώ να δω στο ποδάρι. Δεν την απορρίπτω διότι το μπάνσκο μόνο άνοδο βλέπει να έχει τα τελευταία χρόνια συν όσοι πήγαν εταιρίες Βουλγαρία δηλώνουν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Γιαυτό σου λέω έχει καλό margin και στα πάγια έξοδα που έχει το συγκρότημα είναι και η συντήρηση οπότε εσύ δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τίποτα παρά μόνο να πληρώνεις το πάγιο και να εισπράττεις έσοδα. Άσε που δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις εσύ ... Μπορείς ας πούμε να αποφασίσεις να στίσεις μια llc στο μπελίζ η οποία θα αγοράσει αυτά τα εξοχικά αν με καταλαβαίνεις
kfyros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Θελει η καντινα 60 χιλιαδες ευρω???????? Γυρω στις 5000 νομιζα.. figure of speech. Σε βαρβάτα τουριστικα μέρη δεν δίνουν άδειες για καντίνες. Για τουριστικό μέρος θα έλεγα κι εγώ, φτάνουν για αρκετά πράγματα τα λεφτά. Για μύκονο σαντορίνη δε φτάνουν. Σε άλλα μέρη , έχεις πολύ μεγάλο χρόνο απόσβεσης γιατί η σαιζόν είναι μικρή ή δεν βρίσκεις καλά πόστα με τέτοια ποσά.
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 figure of speech. Σε βαρβάτα τουριστικα μέρη δεν δίνουν άδειες για καντίνες. Για μύκονο σαντορίνη δε φτάνουν. Σε άλλα μέρη , έχεις πολύ μεγάλο χρόνο απόσβεσης γιατί η σαιζόν είναι μικρή ή δεν βρίσκεις καλά πόστα με τέτοια ποσά. Φτάνουν για να ανοίξεις ένα μικρό κανονικό μαγαζάκι πάντως. figure of speech. Σε βαρβάτα τουριστικα μέρη δεν δίνουν άδειες για καντίνες. Για μύκονο σαντορίνη δε φτάνουν. Σε άλλα μέρη , έχεις πολύ μεγάλο χρόνο απόσβεσης γιατί η σαιζόν είναι μικρή ή δεν βρίσκεις καλά πόστα με τέτοια ποσά. Φτάνουν
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω να ανοίξουμε ενα Insomnia fund όπου θα βάλει ο καθένας όσα λεφτά θέλει για μια τέτοια επένδυση θα την κάνουμε και ο καθένας θα λαμβάνει μερίδιο αντίστοιχό του ποσοστού επι των κεφαλαίων που επένδυσε στο fundΝα σηκώσω την σελίδα μπαμ μπαμ με paypal ή να το κάνουμε αλλιώς για να γλυτώσουμε τα νταβατζιλίκια απο τις προμήθειες; Όλοι οι μπάφετς του ινσομνια ενωθείτε!!
kfyros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φτάνουν για να ανοίξεις ένα μικρό κανονικό μαγαζάκι πάντως. Φτάνουν Είμαι από νησί. Μην επιμένεις. Μιλάμε για επένδυση , όχι για να ρίξεις λεφτά κάπου που δε θα τα πάρεις ποτέ. Ξέρεις πόσα μαγαζιά ανίγουν και κλείνουν κάθε χρόνο επειδή νόμιζαν ότι θα χεστούν στο τάληρο; 2
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είμαι από νησί. Μην επιμένεις. Μιλάμε για επένδυση , όχι για να ρίξεις λεφτά κάπου που δε θα τα πάρεις ποτέ. Ξέρεις πόσα μαγαζιά ανίγουν και κλείνουν κάθε χρόνο επειδή νόμιζαν ότι θα χεστούν στο τάληρο; Για μικρό μαγαζί είπα όχι για οτιδήποτε. Δεν είναι τρελά λεφτά αλλά όχι ότι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα. Τέλος πάντων, απ'ό,τι φαίνεται μάλλον δεν το ενδιαφέρει καν η ιδέα οπότε τζάμπα το συζητάμε.
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είμαι από νησί. Μην επιμένεις. Μιλάμε για επένδυση , όχι για να ρίξεις λεφτά κάπου που δε θα τα πάρεις ποτέ.Ξέρεις πόσα μαγαζιά ανίγουν και κλείνουν κάθε χρόνο επειδή νόμιζαν ότι θα χεστούν στο τάληρο; Έχω φίλο με κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη. Με 60 k Δεν πας πουθενά. Οι δίπλα σου ρίχνουν μύρια εσύ πως θα είσαι ανταγωνιστικός, δεν θα είσαι. Δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις