zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 όλα τα είδη δες τα σαν να είναι αυτοκίνητα μίας μάρκας(Merchedes)!Ο άνθρωπος είναι το τελευταίο μοντέλο ότι πιο καινούριο έχει βγει στην αγορά!Για αυτό και έχει κυριαρχήσει.Όχι γιατί του έδωσε καμία ανώτερη δύναμη τον έλεγχο να κάνει ότι γουστάρει ούτε έχει σχέση με το ότι είναι το αγαπητό παιδί αυτής της δύναμης και τα άλλα είδη παρακατιανά!Απλά όντως στην φύση είμαστε το τελευταίο μοντέλο το πιο καινούριο είδος.Το είδος homo sapiens έχει παρουσία στην γη 300.000 χρόνια ενώ όλα τα άλλα είδη μετράνε παρουσία σε εκατομμύρια χρόνια!Τόσο απλά! Άρα αντί να εξελιχθούν τα πιο παλιά είδη, που θα είχε κι αυτό μια λογική, αφού γενικά η εξέλιξη χρειάζεται χρόνο, εξελίχθηκε από αυτά ένα νέο είδος και αυτά έμειναν πάνω κάτω στάσιμα. Δεν ξέρω, πιθανόν να είναι έτσι! Είναι συναρπαστικά θέματα αυτά πάντως.
Mr_Proper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Thanks φίλε, καταλαβαίνω αυτά που λες και συμφωνώ. Γι'αυτό είπα ότι όλες οι μορφές ζωής είναι αξιοθαύμαστες και η ανθρώπινη ακόμα πιο αξιοθαύμαστη! Εγώ τα είπα όλα αυτά ελπίζοντας να κατεβεί λίγο ο θαυμασμός σου για εμάς τους ανθρώπους... είμαστε λιγότερο αξιοθαύμαστοι απότι τα υπόλοιπα αδέρφια μας γιατι παρότι έχουμε μεγαλύτερο μυαλό σε σχέση με το σώμα μας και εργαλεία όπως φωνητικές χορδές κατάλληλες για πολυτονικούς ήχους κτλ ζούμε ελάχιστα και μερικοί καθόλου πιο ευτυχισμένοι και ο βαθμός που το καταφέρνουμε αυτό ειναι κάνοντας δυστυχισμένους άλλους ανθρώπους (πχ κίνα Ινδία Αφρική) και βασανίζοντας τα ζωντανά .... Ένω όλοι οι άλλοι οργανισμοί ζούνε άριστα και ευτυχισμένα γλιστρώντας απο σκεπές σαν το κοράκι που ανέβασα πιο πάνω χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Και επίσης μην νομίζεις ότι "είμαστε οι επικρατέστεροι" επειδή βασανίζουμε τα άλλα ζώα... Αν πας να ποσοτικοποιήσεις τι σημαίνει "επικρατέστερος, ισχυρότερος" θα δείς πως πολλοί άλλοι οργανισμοί στην γή έχουν υψηλότερη θέση από τους ανθρώπους.. Πχ αν το κρίνεις με χιλιετίες ύπαρξης, συνολικής μάζας στον πλανήτη και οργανισμούς που επηρεάζουν τότε τα μερμήγκια και οι μύκητες ειναι πολύ πιο ψηλά μιας και είναι πολύ περισσότερα ζούνε για περισσότερα χρόνια απο τον άνθρωπο (σαν πολιτισμός) και έχουν εξαπλωθεί/ελέγχουν πολύ μεγαλύτερη έκταση απο εμάς. Αν το πας με βάσει απο πόσους κινδυνεύουν πόσους έχουν σκοτώσει και πόσους χειραγωγούν προκειμένω να επιβιώσουν τότε πολλοί μικροοργανισμοί αλλά και ιοι ειναι σε ανώτερη θέση απο εμάς... μόνο στα "δικά μας" είμαστε καλύτεροι σε κανένα άλλο κοινώς αποδεκτό στάνταρ δεν είμαστε καλύτεροι.. πχ είμαστε καλύτεροι στο ποιοι έχουν κατασκευάσει περισσότερα αυτοκίνητα.... ή κινητά ή γενικά κλαπατσίμπαλα... σε όλα τα άλλα δεν έχουμε πρωτιά... ακόμη και στον αριθμό πχ των ακαθαρσιών οι αγελάδες ειναι πολύ πιο μπροστά (σε κιλά ανα έτος) και ένα σορό άλλα ζώα απο τους ανθρώπους... Σε συνολική μάζα (δηλαδή το πόσο βάρος έχουν αθροιστικά όλοι οι άνθρωποι μαζί ή αν μας λιώνανε πόση ανθρώπινη μερέντα θα απλώνονταν στην επιφάνεια της γής ) είπαμε πως είμαστε κάτω απο τα μερμήγκια και τους μύκητες (αλλά και απο πολλά άλλα ζώντανα) είμαστε όμως κατώτεροι και σε απόλυτο αριθμό... δηλαδή μην έχεις αυτή την ανθρωποκεντρική εγωιστική νοοτροπία ότι η γή ειναι των ανθρώπων ή ότι επικρατούμε έναντι των άλλων ζωντανών.. μας νικάνε στα πάντα... ακόμη και που λέμε ότι "καταστρέφουμε την φύση" και αυτό ειναι πολύ ναρκισσιστική ιδέα... δεν καταστρέφουμε την φύση υπήρχε και θα υπάρχει για εκατομμύρια χρόνια προτού εμφανιστούμε και αφού εξαφανιστούμε!!! απλά καταστρέφουμε τις συνθήκες στις οποίες ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ζήσουμε και τίποτα άλλο... Άρα που θαυμαστοί οι άνθρωποι σε όλα πίσω είναι.... και επίσης για να το συνδέσω με το προηγούμενο ποστ ότι δεν είμαστε σε άλλη κατηγορία με τα ζώα για τους ίδιους λόγους υπάρχουμε και για τους ίδιους λόγους ίσοι προς ίσους δεν έχουμε κανένα νόημα παρά μόνο να υπάρχουμε .
xstreamgamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Άρα αντί να εξελιχθούν τα πιο παλιά είδη, που θα είχε κι αυτό μια λογική, αφού γενικά η εξέλιξη χρειάζεται χρόνο, εξελίχθηκε από αυτά ένα νέο είδος και αυτά έμειναν πάνω κάτω στάσιμα. Δεν ξέρω, πιθανόν να είναι έτσι! Είναι συναρπαστικά θέματα αυτά πάντως. όχι λάθος κάνεις εμείς από τα παλιά προκύψαμε τα είδη και από την εξέλιξη αυτών.Πάντως είμαστε όντως το τελευταίο είδος!
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά το κύτταρο δέν είναι μιά απλή μορφή πρωτοπλάσματος όπως υποστηρίζει ο δαρβινισμός.. περιέχει περίτεχνους μικρόκοσμους εξαιρετικά μεγάλης πολυπλοκότητας με κυκλώματα, οδηγίες συρναμολόγησης και αληθινές μηχανές (!).. Το "Εξέλιξη: μιά θεωρία που αντιμετωπίζει κρίση" ενός Αυστραλού βιοχημικού Michael Denton εξηγεί τις πιό σύγχρονες ανακαλύψεις στη Βιολογία.. πώς είναι ο δαρβινισμός?- τούμπα ο δαρβινισμός.. https://www.youtube.com/watch?v=gLu3r7DITro Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από UniversalMachine
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ^Συμφωνώ σε αρκετά Mr. Proper και φυσικά δεν έχω τη νοοτροπία ότι η γη είναι των ανθρώπων. Είμαστε εξελιγμένοι σε πολλά θέματα αλλά θέλουμε πολύ δουλειά σε άλλα. Έχουμε τις προοπτικές όμως. Περισσότερο της νοοτροπίας ότι η γη είναι των ανθρώπων και επικρατεί ο πιο ισχυρός είναι πιστεύω αυτοί που θεωρούν ότι όλα τα είδη είναι ίδια και όλα είναι θέμα χρόνου, λαθών και εξέλιξης. Πιστεύω δηλαδή ότι είμαστε ανώτεροι και διαφορετικοί αλλά δυστυχώς δεν το έχουμε δείξει ακόμα σε πολλές περιπτώσεις. όχι λάθος κάνεις εμείς από τα παλιά προκύψαμε τα είδη και από την εξέλιξη αυτών.Πάντως είμαστε όντως το τελευταίο είδος! Ναι αυτό έγραψα κι εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως.
xstreamgamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ^Συμφωνώ σε αρκετά Mr. Proper και φυσικά δεν έχω τη νοοτροπία ότι η γη είναι των ανθρώπων. Είμαστε εξελιγμένοι σε πολλά θέματα αλλά θέλουμε πολύ δουλειά σε άλλα. Έχουμε τις προοπτικές όμως. Περισσότερο της νοοτροπίας ότι η γη είναι των ανθρώπων και επικρατεί ο πιο ισχυρός είναι πιστεύω αυτοί που θεωρούν ότι όλα τα είδη είναι ίδια και όλα είναι θέμα χρόνου, λαθών και εξέλιξης. Πιστεύω δηλαδή ότι είμαστε ανώτεροι και διαφορετικοί αλλά δυστυχώς δεν το έχουμε δείξει ακόμα σε πολλές περιπτώσεις. Ναι αυτό έγραψα κι εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως. Είναι τεκμηριωμένο.Αν δεις τον σκελετό του homo erectus πρόσεχε όχι του netaerdalius που είναι πριν από μας του erectus ξαναλέω δεν έχει καμία διαφορά εκτός από το κεφάλι!Ακόμα και το δικό μας είδος οι homo sapiens είχαν σχεδόν διπλάσιο κεφάλι από ότι έχουμε σήμερα ο άνθρωπος ομόρφυνε πολύ τα τελευταία 10.000 χρόνια!Αν έβλεπες άνθρωπο του δικού μας είδους 100.000 χρόνια πριν από κοντά θα τρόμαζες!Επίσης ο erectus είναι αυτός που έφερε τα γόνατα στην ευθεία τα προηγούμενα ήδη ανθρώπου παρότι περπατούσαν όρθια είχαν τα γόνατα να εξέχουν προς τα μπρος.Κοινώς τα γόνατα σου τα χρωστάς στην μετάλλαξη που συνέβη στον erectus.Για αυτό λέμε ότι δεν μιλάμε για θεωρίες πλέον αλλά για αποδείξεις! 1
Mr_Proper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ^Συμφωνώ σε αρκετά Mr. Proper και φυσικά δεν έχω τη νοοτροπία ότι η γη είναι των ανθρώπων. Είμαστε εξελιγμένοι σε πολλά θέματα αλλά θέλουμε πολύ δουλειά σε άλλα. Έχουμε τις προοπτικές όμως. Περισσότερο της νοοτροπίας ότι η γη είναι των ανθρώπων και επικρατεί ο πιο ισχυρός είναι πιστεύω αυτοί που θεωρούν ότι όλα τα είδη είναι ίδια και όλα είναι θέμα χρόνου, λαθών και εξέλιξης. Πιστεύω δηλαδή ότι είμαστε ανώτεροι και διαφορετικοί αλλά δυστυχώς δεν το έχουμε δείξει ακόμα σε πολλές περιπτώσεις. Ναι αυτό έγραψα κι εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως. Να στο πω αλλιώς εγώ πιστεύω ειναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν κάποια είδη στο δικό μας σημείο για να μην σου πω λιγότερο απο 1000 χρόνια... και τότε θα ξεκινήσει η πλάκα (αν δεν μας φάνε τα ρομποτ ή τίποτα εξωγήινοι) αλλά πέρα απο αυτό όλα αυτά ειπωθήκαν για να συγκλείω στο ότι αφού δεν έχει νόημα ζωής η αμοιβάδα ή κάποιον θεόσταλτο σκοπό ή η αράχνη η το κοράκι κτλ έτσι και εσύ δεν έχεις.... επειδή όταν κοιμάσαι φαντάζεσαι διάφορα πράματα (και τα ζώα ονειρεύονται btw) δεν σημαίνει ότι έχεις κάποιο σκοπό να οδηγήσεις την ζωή στην γή κον΄τα στον θεό ή και εγώ δεν ξέρω τί... έτυχε και η συγκεκριμένη μπίλια έχει συγκεκριμένη απόσταση απο το κοντινότερο άστρο της και έτυχε μετεωρίτες απο υδρογόνο να πέσουν (και να έχουμε θάλασσες) και αφού τυχανε αυτά άρχισε η ζωή... έτσι συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες μπίλιες με τα ίδια χαρακτηριστικά με την δική μας και όχι μόνο μιας και μπορεί να υπάρχουν ζωές και με διαφορετική χημική σύνθεση (η δική μας βασίζεται στον άνθρακα έχουμε και στην γή μια μορφή ζωής που βασίζεται στο πυρίτιο και μπορεί και ζει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς οξυγόνο) -κάτι γαριδούλες είναι στα βάθη του ωκεανού εκει που απελευθερώνεται μάγμα και υψηλής θερμοκρασίας αέρια απο τον πυρήνα- Εκτός αν πιστεύεις ότι και η αμοιβάδα ειναι θεόσταλτη και έχει μια ανώτερη θεϊκή αποστολή που απλά δεν την ξέρει ακόμα όπως δεν ξέρουμε εμείς την δική μας (τόσο η αμοιβάδα όσο και εμείς απο το ίδιο υλικό είμαστε φτιαγμένοι και έχουμε το ίδιο βασικό τρόπο λειτουργίας)
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ο άνθρωπος έχει ηλικία 2,1 δις χρόνια σάν είδος και η συνείδησή του είναι σήμερα σε "νηπιακή ηλικία".. είμαστε σα τα παιδάκια στο σχολείο που κοιτάνε το άλλο παιδάκι να το χτυπήσουν, να του φάνε το κολατσιό και να το κάνουν να κλάψει για να νιώσουν ανώτερα.. και σείς περιμένετε απο τους πιθήκους να αποκτήσουν τη νοημοσύνη μας σε 1000 χρόνια?? δέν νομιζω.. Παρακαλώ το Θεό να επενέβη και να μας κάνει κανα overclocking μπάς και την βγάλουμε καθαρή πάντως.. ειδικά στην Ελλάδα.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από UniversalMachine
xstreamgamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Να στο πω αλλιώς εγώ πιστεύω ειναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν κάποια είδη στο δικό μας σημείο για να μην σου πω λιγότερο απο 1000 χρόνια... και τότε θα ξεκινήσει η πλάκα (αν δεν μας φάνε τα ρομποτ ή τίποτα εξωγήινοι) αλλά πέρα απο αυτό όλα αυτά ειπωθήκαν για να συγκλείω στο ότι αφού δεν έχει νόημα ζωής η αμοιβάδα ή κάποιον θεόσταλτο σκοπό ή η αράχνη η το κοράκι κτλ έτσι και εσύ δεν έχεις.... επειδή όταν κοιμάσαι φαντάζεσαι διάφορα πράματα (και τα ζώα ονειρεύονται btw) δεν σημαίνει ότι έχεις κάποιο σκοπό να οδηγήσεις την ζωή στην γή κον΄τα στον θεό ή και εγώ δεν ξέρω τί... έτυχε και η συγκεκριμένη μπίλια έχει συγκεκριμένη απόσταση απο το κοντινότερο άστρο της και έτυχε μετεωρίτες απο υδρογόνο να πέσουν (και να έχουμε θάλασσες) και αφού τυχανε αυτά άρχισε η ζωή... έτσι συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες μπίλιες με τα ίδια χαρακτηριστικά με την δική μας και όχι μόνο μιας και μπορεί να υπάρχουν ζωές και με διαφορετική χημική σύνθεση (η δική μας βασίζεται στον άνθρακα έχουμε και στην γή μια μορφή ζωής που βασίζεται στο πυρίτιο και μπορεί και ζει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς οξυγόνο) -κάτι γαριδούλες είναι στα βάθη του ωκεανού εκει που απελευθερώνεται μάγμα και υψηλής θερμοκρασίας αέρια απο τον πυρήνα- Αν μπορούσε η ζωή να εξελιχθεί και από το πυρίτιο εκτός από τον άνθρακα θα το βλέπαμε στην Αφροδίτη που παρόλο του ότι έχει το ίδιο μέγεθος με την γη για αυτό και οι αστρονομοι την αποκαλούν δίδυμη αδερφή της ωστόσο έχει 450 βαθμούς Κελσίου. Δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένο ότι υπάρχει ζωή από πυρίτιο στην Γη.Αυτό που έχει βρεθεί είναι ότι υπάρχει οργανισμός με 5 συστατικά στο dna ενώ όλα τα άλλα είδη έχουν τέσσερα και μία πεντόζη αν ανακαλώ σωστά τις λίγες γνώσεις μου στην βιολογία!
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Να στο πω αλλιώς εγώ πιστεύω ειναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν κάποια είδη στο δικό μας σημείο για να μην σου πω λιγότερο απο 1000 χρόνια... και τότε θα ξεκινήσει η πλάκα (αν δεν μας φάνε τα ρομποτ ή τίποτα εξωγήινοι) αλλά πέρα απο αυτό όλα αυτά ειπωθήκαν για να συγκλείω στο ότι αφού δεν έχει νόημα ζωής η αμοιβάδα ή κάποιον θεόσταλτο σκοπό ή η αράχνη η το κοράκι κτλ έτσι και εσύ δεν έχεις.... επειδή όταν κοιμάσαι φαντάζεσαι διάφορα πράματα (και τα ζώα ονειρεύονται btw) δεν σημαίνει ότι έχεις κάποιο σκοπό να οδηγήσεις την ζωή στην γή κον΄τα στον θεό ή και εγώ δεν ξέρω τί... έτυχε και η συγκεκριμένη μπίλια έχει συγκεκριμένη απόσταση απο το κοντινότερο άστρο της και έτυχε μετεωρίτες απο υδρογόνο να πέσουν (και να έχουμε θάλασσες) και αφού τυχανε αυτά άρχισε η ζωή... έτσι συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες μπίλιες με τα ίδια χαρακτηριστικά με την δική μας και όχι μόνο μιας και μπορεί να υπάρχουν ζωές και με διαφορετική χημική σύνθεση (η δική μας βασίζεται στον άνθρακα έχουμε και στην γή μια μορφή ζωής που βασίζεται στο πυρίτιο και μπορεί και ζει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς οξυγόνο) -κάτι γαριδούλες είναι στα βάθη του ωκεανού εκει που απελευθερώνεται μάγμα και υψηλής θερμοκρασίας αέρια απο τον πυρήνα- Εκτός αν πιστεύεις ότι και η αμοιβάδα ειναι θεόσταλτη και έχει μια ανώτερη θεϊκή αποστολή που απλά δεν την ξέρει ακόμα όπως δεν ξέρουμε εμείς την δική μας (τόσο η αμοιβάδα όσο και εμείς απο το ίδιο υλικό είμαστε φτιαγμένοι και έχουμε το ίδιο βασικό τρόπο λειτουργίας) Ποιο είδος θα μπορούσε να το κάνει αυτό πιστεύεις και γιατί δεν το έχει κάνει;
xstreamgamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ο άνθρωπος έχει ηλικία 2,1 δις χρόνια σάν είδος και η συνείδησή του είναι σήμερα σε "νηπιακή ηλικία".. είμαστε σα τα παιδάκια στο σχολείο που κοιτάνε το άλλο παιδάκι να το χτυπήσουν, να του φάνε το κολατσιό και να το κάνουν να κλάψει για να νιώσουν ανώτερα.. και σείς περιμένετε απο τους πιθήκους να αποκτήσουν τη νοημοσύνη μας σε 1000 χρόνια?? δέν νομιζω.. Παρακαλώ το Θεό να επενέβη και να μας κάνει κανα overclocking μπάς και την βγάλουμε καθαρή πάντως.. ειδικά στην Ελλάδα.. Μήπως θέλεις να πεις 2,1 εκατομμύρια χρόνια;Γιατί πριν δύο δις υπήρχαν μόνο μονοκύτταροι οργανισμοί!Οι πίθηκοι δεν πρόκειται να αποκτήσουν την νοημοσύνη μας ποτέ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν περπατούν όρθιοι.Αν προκύψει ανάγκη ξανά να σηκωθεί μερίδα χιμπατζίδων στα δυο της πόδια πάλι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο αλλά πλέον δεν θα ομιλούμε για χιμπατζήδες!
Mr_Proper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιο είδος θα μπορούσε να το κάνει αυτό πιστεύεις και γιατί δεν το έχει κάνει; Οι χιμπατζήδες τα σκυλιά οι γάτες οι αρκούδες τα δελφίνια τα γουρούνια και αρκετά άλλα πολύ έξυπνα ζώα Κυρίως όμως οι χιμπατζήδες και άλλα είδη πιθήκων γιατί έχουν αντίχειρα και έτσι θα είναι πιο εύκολη η μεταπήδηση τους στην λογική της χρήσης της φύσης για ιδίων όφελος (και ήδη χρησιμοποιούν όπως είπα εργαλεία τόσο για να συλλέξουν τροφή όσο και για πόλεμο) Γιατι δεν το έχουν κάνει... ειναι ερώτηση στην οποία η απάντηση εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αρκετούς εκ των οποίων δεν έχω σπουδάσει... Το σίγουρο ειναι πάντως ότι ακολουθούν την εξελεγκτική πορεία των δικών μας ανθρωποειδών και άρα ειναι καταδικασμένα να φτάσουν τώρα γιατι περιμένω να γίνει αυτό πιο γρήγορα απο την δική μας εξέλιξη; γιατι εμείς δεν ειχαμε κάποιον να μας βοηθήσει ήμασταν μόνοι μας και όπως άλλο ειναι να γίνεις φυσικός σε ένα βουνό απο μόνος σου και άλλο το να πας σπουδάσεις φυσική σε πανεπιστήμιο έτσι και εδώ αλλιώς ειναι να είσαι πιονέρος και αλλιώς να βλέπεις απο άλλους και να μιμείσαι (το ένστικτο της μίμησης το έχουν και οι πίθηκοι) να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω ότι οι χιμπαντζήδες είναι πολύ πιο καλοί από τους ανθρώπους στο να θυμούνται ένα ένα τα ψηφία απο τυχαίες σειρές αριθμών αλλά και στο να τα κατατάσσουν δεν έχουν δηλαδή μονο μειονεκτήματα έχουν και πλεονεκτήματα έχουν αίσθηση μέτρου και λογικής και επικοινωνούνε μεταξύ τους με ήχους και σινιάλα οργανώνονται για κυνήγι και πολεμάνε για να επικρατήσουν έναντι μιας άλλης ομάδας.. Ο άνθρωπος τόσο με θετικό όσο και με αρνητικό τρόπο τους πλησιάζει περισσότερο Με θετικό τρόπο σπουδάζοντας τους και γνωρίζοντας τους καλύτερα αλλά και εκπαιδεύοντας τους (όχι για τσίρκο αλλά στο πραγματικά να μιλάνε ας πούμε) και με αρνητικό απειλώντας τον τρόπο ζωής τους καθώς εξαπλώνεται σιγά σιγά στα χωράφια τους.... αυτό (φυσικά με την πάροδο αιώνων) θα οδηγήσει στην πιο ταχύρυθμη εξέλιξη γιατι είπαμε έχουν ισχυρό ένστικτο μίμησης όπως οι άνθρωποι και άρα ότι μαθαίνει η μια γενιά το περνάει στην επόμενη... Όλα τα απο πάνω ειναι ιδέες για το γιατι πιστεύω θα προχωρήσουν. Τα ίδια όμως ειναι τα επιχειρήματα στο γιατι δεν το κάνανε μέχρι τώρα γιατι πολύ απλά δεν είχανε μαζικά να αντιμετωπίσουν νέες πληροφορίες και να μιμηθούνε τους γνωστικότερους δικούς τους.. όπως άνθρωποι ιθαγενείς σε απομακρυσμένες περιοχές ζούνε περισσότερο σαν μαϊμούδες και λιγότερο σαν άνθρωποι γιατι πολύ απλά δεν έχουν έρθει σε επαφή με μοντέρνο άνθρωπο (ψάξτο αυτό λίγο θα πάθεις πλάκα σε πόσο βασικό σημείο ειναι κάποιες μικρές ομάδες ανθρώπων) Τέλος μην νομίζεις ότι δεν είχαμε ανταγωνιστή είχαμε τους Νεάντερταλ οι οποίοι ζευγάρωναν με ανθρώπους κτλ αλλά τους εξαφανίσαμε με πολέμους μικρής κλίμακας (τοπική φυλή εναντίων τοπικής φυλής ) κτλ... δεν ήμασταν δηλαδή ακριβώς ίδιες μαϊμούδες ήμασταν2 ξαδερφάκια που ζούσανε μαζί αλλά το ένα σκότωσε το άλλο (αμάν πάλι ο θεός Άβελ και Κάιν ) Άλλα έχουμε και Νεάντερταλ μέσα μας γιατι έτσι όπως σκοτώναμε τα αρσενικά βιάζαμε τα θηλυκά και δημιουργούταν υβρίδια Τώρα όμως δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα γιατι δεν θα ειναι απειλή οι εξελιγμένες μαϊμούδες (θα είναι σαν τις φιλές του αμαζόνειου η εξέλιξή τους) οπότε δεν χρειαστεί να τους αποδεκατίσουμε Δεν μου είπες όμως και καλά εμείς έχουμε ενα θεόσταλτο έργο που απλά δεν το ξέρουμε .... έχει και η αμοιβάδα και η αρκούδα το ίδιο έργο; γιατι όλοι είμαστε οργανισμοί βασισμένοι στον άνθρακα που δουλεύομαι με την αντιγραφή γονιδίων (DNA) και στην ουσία είμαστε φτιαγμένοι απο πρωτόνια και ηλεκτρόνια η διάταξη των οποίων απλά αλλάζει... απο σκόνη εμεις απο σκόνη και αυτά...άρα γιατι μόνο εμεις να έχουμε αποστολή;
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sHlJ_1mNJto Αυτά που σας έλεγα..
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ποιό secret? marketing κάνουν.. κβαντική μηχανική.. και ο άνθρωπος ηλεκτρικό σύστημα είναι που δουλεύει με ρεύμα και εκπέμπει σήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις