White_Cat Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπητοί φίλοι,Ειλικρινά δεν γνωρίζω σε ποιο ακριβώς forum πρέπει ν' απευθυνθώ για το συγκεκριμένο θέμα, γι' αυτό επέλεξα να γράψω εδώ.Τυχαίνει να έχω ένα μικρό ηχοσύστημα Sony CMT-EH25, το οποίο διαθέτει ραδιόφωνο, κασετόφωνο, CD Player και θύρα USB για ακρόαση μουσικών αρχείων από flash drive. Το αγόρασα πριν από 8-9 χρόνια και ακόμα λειτουργεί σχεδον τέλεια.Το μόνο πρόβλημα στο οποίο θέλω τη βοήθειά σας είναι ότι χρειάζομαι ένα πολύ συγκεκριμένο ανταλλακτικό για το κασετόφωνο, που καλά-καλά δεν ξέρω ούτε το ακριβές ονομά του για να το ψάξω στο Δίκτυο. Όπως ίσως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, όλα τα κασετόφωνα έχουν στο μέσα μέρος της πόρτας, αριστερά και δεξιά, δύο μικρά μεταλλικά ελάσματα που χρησιμεύουν ώστε να κρατιέται η κασέτα στη σωστή της θέση κι έτσι η ταινία να ρολάρει ακριβώς πάνω στην κεφαλή. Άμα σπάσουν αυτά τα ελάσματα, η κασέτα κάπως βουλιάζει και δεν πάίζει καλά ή το κασετόφωνο "μασάει" την ταινία. Αυτά ακριβώς τα σιδεράκια έχουν σπάσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ όχι μόνο πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο, αλλά για να είμαι ειλίκρινής, δεν ξέρω ούτε καν το σωστό ονομά τους στα Αγγλικά, ώστε να τα ψάξω στο E-Bay. Θα παρακαλούσα πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει γιατί το μηχάνημα είναι καλό κατά τ' άλλα και δεν μου κάνει η καρδιά να το πετάξω.Σας ευχαριστώ πολύ,Ο αναλογικός ήχος δεν θα πεθάνει ποτέ!Ο Άσπρος Γάτος
xpapias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν και αμφιβάλλω πολυ για το αν πρόκειται για το σωστό μοντέλο δες το παρακάτω αρχείο - στη σελιδα 40 πρεπει να εχει ονομα τουλάχιστον για αυτο που ψάχνεις. https://www.dropbox.com/s/nyx0ti49rb1bwy3/sony_hcd-eh25_hcd-eh26_v.1.0.pdf?dl=0 Ο αναλογικός ηχος δε θα πεθάνει ποτέ!
Ψιτ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μιλάτε για κασέτα έτσι; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2016 από Ψιτ
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 http://eu.eetgroup.com/i/328803501-Sony-Holder-Cassette
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα