Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, βλέπω οτι όταν μου στείλει κάποιος ένα μήνυμα στο chat και το διαβάσω, σε ορισμένους που εμφανίζει ένα tick από κάτω, οτι δηλαδή διαβάστηκε. Θέλω αν υπάρχει τρόπος αυτό να μην εμφανίζεται, δηλαδή να διαβάσω κάτι αλλά να μην ξέρει ο άλλος οτι το διάβασα, πρέπει να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση ή δεν γίνεται τίποτα;

Επίσης, πως γίνεται να φαίνομαι στους άλλους οτι είμαι offline ενώ να είμαι συνδεδεμένος online?

Δημοσ.

Αν το διαβασεις και μετα πατησεις "σημειωση ως μη αναγνωσμενο" ? η αν το κανεις αρχειοθετηση? Δε ξερω

Παντως για το 2ο, πανε στις ρυθμισεις συνομιλιας, πατησε εκει που λεει "Απενεργοποιηση συνομιλιας" και μετα "απενεργοποιηση συνομιλιας για συγκεκριμενα ατομα" η καπως ετσι.Και βαλε τα ονοματα αυτων που δε θες να σε βλεπουν μεσα.

Δημοσ.

Νομιζω συτο με τοννα το βαλεις αδιαβαστο δεν δουελευει...θα λεει στον αλλον οτι το διαβασες κανονικα..

Δημοσ.

Όντως και γι αυτό προτείνω να ρυθμίσεις τον messenger, να σου στέλνει ειδοποίηση στο email σου ώστε να διαβάζεις το μήνυμα απο εκεί.

Υ.Γ. Καλημέρα

Δημοσ.

Αν το διαβασεις και μετα πατησεις "σημειωση ως μη αναγνωσμενο" ? η αν το κανεις αρχειοθετηση? Δε ξερω

Παντως για το 2ο, πανε στις ρυθμισεις συνομιλιας, πατησε εκει που λεει "Απενεργοποιηση συνομιλιας" και μετα "απενεργοποιηση συνομιλιας για συγκεκριμενα ατομα" η καπως ετσι.Και βαλε τα ονοματα αυτων που δε θες να σε βλεπουν μεσα.

Νομιζω οτι δεν υπαρχει τροπος να μην σε βλεπουν online οι φιλοι σου ειναι ενα ερωτημα που κανουν συνεχεια και δεν υπαρχει απαντηση οτι κατι μπορεις να κανεις(αυτο που λες εσυ απλως να απενεργοποιησει την συνομιλια συνεχιζουν να σε βλεπουν οταν εισαι μεσα).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον απ τα συμπερασματα μου ως χρηστης του φατσοβιβλιου απ το 2008 ( :o :P )

Εχω πχ μια λιστα εγω που την λεω online people. Σε αυτη εχω τους φιλους μου [που κανουμε παρεα εννοω) και 2-3 γνωστους που μιλαμε και απ το fb. Εχω βαλει κλειστη συνομιλια για ολους εκτος της λιστας online people. Eτσι για ολους τους αλλους δεν φαινομαι on ,μονο στα ατομα της λιστας.
Πιθανον να φαινομαι 1m ago στους αλλους,επειδη μπαινω απ το κινητο. Αν δε θες να φαινεται το 1m ago τοτε δεν πρεπει να εχεις τον messenger στο κινητο σου.

Για το seen /προβληθηκε δν μπορεις να το αναιρεσεις. Βεβαια ενα προσθετο του chrome λογικα premium feature [εχω ακουσει το social fixer , εγω εχω το Link.png Site: socialmedia toolkit ] ισχυριζεται οτι μπορει να αποκρυψει το seen , αλλα υποθετω θα γινεται αμφιδρομα , ουτε εσυ θα μπορεις να βλεπεις το προβληθηκε ουτε οι αλλοι .. ΔΕΝ ειμαι σιγουρος ομως. Παντως με αυτο το εργαλειο εκανα unlike στις 500++ σελιδες που ειχα κανει like και με τον νεο τροπο ειναι πιο δυσκολο να μπεις σε μια προς μια και να αναρέσεις το like.. 

Εγραψα ενα mini σεντονακι ουπς :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, βλέπω οτι όταν μου στείλει κάποιος ένα μήνυμα στο chat και το διαβάσω, σε ορισμένους που εμφανίζει ένα tick από κάτω, οτι δηλαδή διαβάστηκε. Θέλω αν υπάρχει τρόπος αυτό να μην εμφανίζεται, δηλαδή να διαβάσω κάτι αλλά να μην ξέρει ο άλλος οτι το διάβασα, πρέπει να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση ή δεν γίνεται τίποτα;

Επίσης, πως γίνεται να φαίνομαι στους άλλους οτι είμαι offline ενώ να είμαι συνδεδεμένος online?

Αν είσαι με Chrome, δοκίμασε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω συτο με τοννα το βαλεις αδιαβαστο δεν δουελευει...θα λεει στον αλλον οτι το διαβασες κανονικα..

Έκανα μόλις τώρα έλεγχο με ένα άλλο account που έχω στέλνοντας προσωπικό μήνυμα και δοκίμασα την 1η φορά να το διαβάσω και την 2η το έβαλα μη αναγνωσμένο, την 2η εξαφανίστηκε το tick.

Γενικά αν δεν δουλεύει αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει και λόγος να την έχουνε ως επιλογή στο fb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...