Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Διαβάζω ήδη ένα μήνα για να δώσω την CompTIA A+  IT Technician . Είναι ότιο πιο δυνατό σε τέτοιου είδους χαρτί ΓΙΑ ΑΡΧΗ!

Δεν είναι της Cisco . Η Cisco απλά κάνει μαθήματα αν θες να τα παρακολουθήσεις επι πληρωμή cisco IT Essentials που οδηγούν στην πιστοποίηση της CompTIA . Η πιστοποίηση είναι της ... compTIA   :P 

Πρόσεχε ποιο study guide βρήκες . Αν είναι για τις εξετάσεις 220-801 and 220-802 or 220-901 and 220-902 είσαι οκ με την μόνη διαφορά ότι οι 800 σειρά είναι η παλιά ύλη προς κατάργηση και σταματανε το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά οι εξετάσεις σε αυτή την ύλη. Η 900 σειρά είναι ολόφρεσκη περίπου 2-3 μηνών . Οποιαδήποτε άλλη σειρά εξετάσεων έχει καταργηθεί . Ψάξε στο site της comptia και στο site της PEARSON VUE (το εξεταστικό κέντρο για comptia) για να μάθεις πληροφορίες . Σαν χαρτί είναι η αρχή για IT . Για κάποιον που δεν έχει ιδέα έχει ζόρι . Για μένα είναι εύκολα έως αστεία .. Απλά ανάγνωση κάνω . Θα μου πεις γιατί το δίνω; Μα για να έχω μια πιστοποίηση μια ένδειξη δυνατοτήτων . Μετά θα μου μπει καλά το αγγουρι σε Cisco CCNA CCNP   :P

Σου προτείνω για βιβλίο το ποίο είναι εξαιρετικό στην κατανόηση με tips με sos κτλ το συγκεκριμένο που διαβάζω και γω τώρα.

Στα Αγγλικά. Στα ελληνικά όσο και αν έψαξα για την σειρά εξετάσεων 900 δεν βρίσκεις και νομίζω γενικά δεν βρίσκεις . Τουλάχιστον κάποιο αξιόλογο βιβλίο.

Το βιβλίο είναι του εξεταστικού κέντρου και για την ακρίβεια του εκδοτικού οίκου Pearson ένας απο τους μεγαλύτερους οίκους στο κόσμο σε εκπαιδευτικά βιβλία.

http://www.pearsonitcertification.com/store/comptia-a-plus-220-901-and-220-902-exam-cram-9780789756312

Οκ. :P

Μου φαινόταν λίγο περίεργο το ότι είχα βρει βιβλία για Comptia A+ από Cisco και Microsoft.

Μάλλον επειδή είναι καινούργια ακόμα οπότε ίσως λογικό να μην υπάρχει στα ελληνικά.

Δημοσ.

Apoll τμήμα IT δεν έχει εκεί που δουλεύεις;; γιατι δεν ξηγιέσαι αλμυρό φιστίκι σε εναν νεο Έλληνα διψασμένο να αποκτήσει εμπειρία και να μάθει κάνα interview ή κανα δοκιμαστικό εκει για κάνα μήνα να κάνει κάνα troubleshooting κτλ

Στείλτου pm να τα πείτε να τον κόψεις και λίγο παραπάνω τι παίζει

Όχι δεν έχει, χρησιμοποιούν εργολάβους.

Δημοσ.

Οκ. :P

Μου φαινόταν λίγο περίεργο το ότι είχα βρει βιβλία για Comptia A+ από Cisco και Microsoft.

Μάλλον επειδή είναι καινούργια ακόμα οπότε ίσως λογικό να μην υπάρχει στα ελληνικά.

Bρήκες γιατί πολύ απλά εκδίδουν και αυτοί βιβλία . Εγώ προτίμησα της Pearson όπου η θυγατρική της Pearson Vue (το εξεταστικό κέντρο) επιμελείται τις εξετάσεις για CompTIA . Στην τελική ψάχνοντας απο δω και απο κεί το συγκεκριμένο που σου προτείνω λένε όλοι ότι είναι το καλύτερο και αν σου πω την αλήθεια είναι όντως πολύ καλό και δεν το μετάνιωσα . 

Για τα ελληνικά που λές δύσκολο να βρεις αξιόλογο βιβλίο και θα σου λεγα να μην προτιμήσεις ελληνικό βιβλίο . Εξάλλου όταν δίνεις θα δίνεις στα αγγλικά (απο όσο γνωρίζω) . Καλό είναι να ξέρεις τις αγγλικές ορολογίες . 

Εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα είναι πολλά. Αν θε ςπληροφορίες για την διαδικασία των εξετάσεων πάρε τηλέφωνο στο OTE academy όπου είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

http://www.oteacademy.gr/index.php/el/certify-menu/2013-08-30-08-06-52

Δημοσ.

Bρήκες γιατί πολύ απλά εκδίδουν και αυτοί βιβλία . Εγώ προτίμησα της Pearson όπου η θυγατρική της Pearson Vue (το εξεταστικό κέντρο) επιμελείται τις εξετάσεις για CompTIA . Στην τελική ψάχνοντας απο δω και απο κεί το συγκεκριμένο που σου προτείνω λένε όλοι ότι είναι το καλύτερο και αν σου πω την αλήθεια είναι όντως πολύ καλό και δεν το μετάνιωσα . 

Για τα ελληνικά που λές δύσκολο να βρεις αξιόλογο βιβλίο και θα σου λεγα να μην προτιμήσεις ελληνικό βιβλίο . Εξάλλου όταν δίνεις θα δίνεις στα αγγλικά (απο όσο γνωρίζω) . Καλό είναι να ξέρεις τις αγγλικές ορολογίες . 

Εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα είναι πολλά. Αν θε ςπληροφορίες για την διαδικασία των εξετάσεων πάρε τηλέφωνο στο OTE academy όπου είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

http://www.oteacademy.gr/index.php/el/certify-menu/2013-08-30-08-06-52

Thanks αλλά είναι λίγο νωρίς για εμένα. :P

Σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ πάω, 4ο εξάμηνο και μου μένει η πρακτική.

Οπότε ελπίζω να βρω κάπου δουλειά ώστα να μάθω περισσότερα (κακά τα ψέματα αλλά δεν τα μαθαίνεις όλα στη σχολή)

ώστε κάποια στιγμή να μπορέσω να το δώσω, έστω αυτό.

Για τα βιβλία ναι στα αγγλικά θα διάβαζα, ούτως ή άλλος αυτά  που πρότεινα είναι στα αγγλικά.

Κάποιοι καθηγητές πρότειναν να πάμε σε ένα studio φωτογραφίας και να στήσουμε τα pc τους (windows, photoshop, etc), το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον όπως και το να πάμε σε κάποιο σχολείο και να στήσουμε δίκτυο από την αρχή (καλώδια, switch, rack, etc)

Δημοσ.

Μαλιστα πολυ ενδιαφερον αυτα που ειπες Apoll και επιασα ακριβως τι θες να πεις. Σας ευχαριστω ολους γενικα που ασχοληθήκατε,προσγειωθηκα αρκετα και τωρα θα δω τι αξιζει να κανω και τι οχι το οποιο θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματος.

@DareDevil αν θες διεγραψε καποια σου μνματα διοτι δεν μπορεις να λαβεις νεα,εχω καποιες αποριες που θελω να συζητήσουμε αν εχεις χρονο και ορεξη :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...