pnick Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) To M12 620 έχει δύο 12V rails με 24Α δυνατότητα. Η 390 νομίζω θέλει παραπάνω, έτσι δεν είναι; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2016 από pnick
kostis_Ss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 jimakos εχεις καποιο λινκ απο e-shop? μου προτειναν αυτη...τι λετε? VGA ASUS GEFORCE GTX970 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL ********************************************************************************************************************************** Παιδια να παρω την VGA ASUS GEFORCE GTX970 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL η να παρω μια αλλη amd οπως αυτη που προτεινη ενας φιλος VGA MSI RADEON R9 390 GAMING 8G 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL αλλαζοντας ομως το τροφοδοτικο βαζοντας ενα μεγαλυτερο. Αν παρω την amd ποιο τροφοδοτικο να αλλαξω? ************************************************************************************************************************************* Επισης η καρτα που ειχα βαλει και ειπαν οτι δεν κανει οπωα σας ειπα ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-radeon-r9-390-gv-r939g1-gaming-8gd-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516569 αυτη που μου προτεινη ο φιλος ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/vga-msi-radeon-r9-390-gaming-8g-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514591 τι διαφορα εχουν μεταξυ τους? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
jimakos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 -snip- Η MSI έχει καλύτερη ψύξη, αλλά είναι πιο ογκώδης κατασκευή, και επίσης είναι καλύτερη σαν ποιότητα κατασκευής. Θα σου πρότεινα κάρτα από skroutz να γλυτώσεις ένα 100, καθώς το E-shop έχει λίγες και τσιμπημένες, https://www.skroutz.gr/s/7084464/XFX-Radeon-R9-390-8GB-Dual-Dissipation-Black-Edition-R9-390P-8DB6.html https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html Το τροφοδοτικό δεν θέλει άλλαγμα. Aν το θες πολύ πήγαινε σε κάποιο gold Seasonic/XFX/SuperFlower/ EVGA Gs-G2-GQ Tέλος αν πας γιa Nvidiα να ξέρεις EVGA>GIGABYTE-Palit-MSI-PNY>Asus, kai για AMD Sapphire>XFX-MSI>PowerColor-VTX>Asus-Gigabyte
kostis_Ss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΣΕ NVIDIA Η GIGABYTE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡH ΑΠΟ ASUS? Και σε συγκριση GTX970. με VGA MSI RADEON R9 390 GAMING 8G 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL τι θα προτεινατε?
jimakos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΣΕ NVIDIA Η GIGABYTE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡH ΑΠΟ ASUS? Και σε συγκριση GTX970. με VGA MSI RADEON R9 390 GAMING 8G 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL τι θα προτεινατε? Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερη, κaθώς αρκετές asus βγάζουν coil whine. H 390 θα αντέξει πιο πολύ στον χρόνο με τα 8 gb ram και με το επερχόμενο DX12-Vulkan, που είδη οι κάρτες της AMD δείχνουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από της Nvidia. Στα περισσότερα Games η 390 αποδίδει λίγο παραπάνω απο την 970.
kostis_Ss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 σας ευχαριστω παιδια , αλλαξαμε την καρτα εβαλα αυτη VGA MSI RADEON R9 390 GAMING 8G 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL και ηταν οκ Ενα αλλο ομως προβλημα παρουσιαστηκε πολυ κουλο. Η οθονη που εχω απο παλια ειναι η samsung bx2335 23 ιντσων η εισοδος της ειναι dvi την συνδεω με τον υπολογιστη που βγαζει dvi-d . Η οθονη δεν ανοιγει, το συνδεω με μια οθονη dvi ενος φιλου 17 ιντσων και ανοιγει κανονικα. Οταν βγαζω το καλωδιο στην συνεχεια απο την οθονη των 15 ιντψν και το βαλω πισω στην δικια μου οθονη ανοιγει κανονικα!!!!!!!!!!!! Τι μπορει να φταιει...τετοιο κουλο δεν εχω ξανασυναντησει ποτε
kostis_Ss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 κατεβασα ενα αρχειο απο την εταιρεια samsung αλλα δεν το τρεχει βγαζει σφαλμα
SpirosZ68 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κανε απεγκατασταση των drivers τοσο στην καρτα γραφικων (με το Site: DDU ) οσο και στην οθονη, κανε επανεκκινηση και ξαναπερνα τους τελευταιους drivers απο τα σαιτ των εταιριων.
arrows Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Oσο είναι αυτοί τεχνικοί (δεχόμενοι την ορθότητα όσων έγραψε ο δημιουργός του θέματος), άλλο τόσο είμαι εγώ αστροναύτης, μα καλά είναι δυνατόν τέτοια μαγαζιά να βαφτίζουν τεχνικούς ανθρώπους που ο΄τε καν επιφανειακή γνώση του αντικειμένου δεν έχουν, Και η απάντηση είναι ναι και το κιτρινομάγαζο και το αντίπαλο δέος είναι ΕΤΣΙ και καλά κάνουν κατα τη γνώμη μου αφού η αδιαφορία και η ανοησία του κόσμου τους έχουν γιγαντωσει καταθέτοντας έκαστος τον οβολό του ώστε να προμηθευτεί το πολυπόθητο νέο γυαλιστερό τεχνολογικό αγαθό, αν είχε πεί τέτοιες μαλακίες ενας τεχνικός απο ενα μαγαζί της γειτονιάς, τότε θα τον είχαν σταυρώσει αλλά εδώ το e-shop όπως και το tuvlo brand απολαμβάνουν ασυλίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα