Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σου ρε Proper με τα legit παραδείγματα σου! Ε αφού το σενάριο έκρυβε άλλους λόγους για τη Χαρά, έτσι όπως τα λες θα πρέπει να είναι στο 90% (?!) των δυτικών που πήγαν στην ΤαΪλάνδη. Δηλαδή να ρωτήσω, αν ο φίλος μας είχε ένα ποσό πχ 50Κ eu και έλεγε θέλω να πάω στην Καμπότζη να ανοίξω μαγαζί, πόσο πολύ θα τον κράζατε; Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Έλληνας προτιμάει να του κόψουν το χέρι από τη μασχάλη παρά να βγεί από το comfort zone του. Έτσι μεγαλώσαμε, να ακολουθούμε την πεπατημένη, να κρεμόμαστε από τους γονείς μας, να ζούμε στη σιγουριά και να γκρινιάζουμε μέχρι να πεθάνουμε. My two cents.

Θα πήγαινε για να ζήσει καλύτερα, ειδικά από τους ντόπιους. Θα σκεφτόταν θα πάω εκεί και θα είμαι βασιλιάς. Γενικά στις περισσότερες περιπτώσεις αυτός είναι ο σκοπός, να ζήσεις καλύτερα.

Δημοσ.

Και ποιο είναι το point σου ρε Proper με όλα αυτά τα βιντεάκια; Αφού είσαι vice-freak, σκέψου τι αίσθηση αφήνουν τα παρακάτω για ένα που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα:

Είναι όλα άσπρο-μαύρο;

• Like 4
Δημοσ.

Ίσως δεν ξέρετε από που προήλθε ο διαχωρισμός των κρατών σε πρώτου, δεύτερου και τρίτου κόσμου.

Google is your friend: https://en.wikipedia.org/wiki/Third_World Για να μην χρησιμοποιούμε τους όρους όπως μας κάνει κέφι δηλαδή.

Ο οποίος αρχικός ορισμός είναι πια απαρχαιωμένος και άχρηστος.

Όταν χρησιμοποιούν το τριτοκοσμικός για μπανανίες είναι σωστή χρήση της έκφρασης,εφόσον πέρασε στην γλώσσα αυτή η έννοια.

Δημοσ.

Ναι τότε γίνεται πλέον υποκειμενική η εννοια της λέξης. Δηλαδή η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα ή όχι; Γιατί μπανανία είναι σίγουρα.

Δημοσ.

Και ποιο είναι το point σου ρε Proper με όλα αυτά τα βιντεάκια; Αφού είσαι vice-freak, σκέψου τι αίσθηση αφήνουν τα παρακάτω για ένα που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα:

Είναι όλα άσπρο-μαύρο;

Ναι εδώ άλλος θέλει να πάει Ταϊλάνδη και εσύ συχαίνεσαι την ζωή εδώ και τους ανθρώπους άρα τι μου λες ...

Έπειτα λένε ψέματα δεν ειναι έτσι τα πρεζάκια στην ομόνοια;

λΕνε ψέματα για τους αναρχικούς και τους ΧΑ;

λενε ψέματα για την φτώχεια ;

Το ξέρουμε ότι στην ελλάδα τα πράματα δεν ειναι καλά αλλα αυτό που λέμε (Εγω΄προσωπικά τουλάχιστον) είναι ότι εκει ειναι χειρότερα...

και εδώ μάλιστα μια σελίδα πριν νομίζω έγραψα ποστ λέγοντας πόσο μοιάζουμε με την Αφρική στην γραφειολαγνεία κτλ.

Δημοσ.

Ναι εδώ άλλος θέλει να πάει Ταϊλάνδη και εσύ συχαίνεσαι την ζωή εδώ και τους ανθρώπους άρα τι μου λες ...

FYI δεν σιχαίνομαι τη ζωή στην Ελλάδα, απλά πιστεύω οτι έχει γίνει εντελώς ανθυγιεινή. Με τόσο άγχος, πίεση, αγωνία, γκρίνια, αρνητικότητα και απογοήτευση δεν μου κάθεται και πολύ καλά να μιλάμε για ποιότητα ζωής ακόμα και αν είχε ο καθένας μας από ένα κάμπριο και δυο μεζονέτες. Anyway το σταματάω εδώ, γιατί νομίζω έγινε ήδη κατανοητό αυτό που λέω στις τελευταίες 10 σελίδες.

Δημοσ.

OP, πήγαινε και κάνε ό,τι θες. Εφόσον το έχεις αποφασίσει με δικά σου χρήματα, κάνεις οτι θες. Απλά, έχε στο νου που πας. You will be a white boy among Thai people. Θα συναγωνιστείς τους ντόπιους σε επίπονη εργασία? Αν αυτοί παίρνουν ψίχουλα, φαντάσου τι θα παίρνεις εσύ ο farang. Καλά χέσε αυτά, έχεις ελέγξει την εγκληματικότητα εκεί? Το περιβάλλον? Μην πας και βρεθείς κάποιο πρωί σε καμιά μπανιέρα με παγάκια αγκαλιά :)

Αλλά αν το θες τόσο πολύ, πήγαινε. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Btw, read this

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/why-are-so-many-westerners-homeless-in-thailand-8830302.html

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θές εξωτικά μέρη το έχεις σκεφτεί καθόλου για Αυστραλία? έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι εκεί

Στην Αυστραλία θα θέλει 3 χιλιάρικα για να κάτσει καμια δυο εβδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θές εξωτικά μέρη το έχεις σκεφτεί καθόλου για Αυστραλία? έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι εκεί

Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να πας μετανάστης στην Αυστραλία πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...