Soufesis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ένα παράλληλο σύμπαν ένας Ελβετός ανοίγει ένα thread μετανάστευση στην Ελλάδα. Είχε περάσει ένα καλοκαίρι ζάχαρη, είδε και σε 5 site νησιά, παραλίες, Night life, κάπου πήρε και το αφτί του για γυναίκες που τα κάνουν όλα για μια τυρόπιτα. Του λένε μην το κάνεις έχει διαφορά αυτό που έζησες σαν τουρίστας απο τη μόνιμη εγκατάσταση. Τους λέει θα μου κάνει καλό να ζω σε μια χώρα με ωραίο περιβάλλον Του λένε οι μισθοί εκεί είναι της πλάκας Αυτός νομίζει πως σαν πολίτης σε μια χώρα με προνόμια πως θα τον ακολουθούν και εκεί. Του λένε ο κόσμος αυτοκτονεί και ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό Αυτός λέει ότι τα μπουζούκια είναι γεμάτα Στο δικό μας σύμπαν τώρα υποθέτω ότι το όνειρο σου σχετικά με τη χώρα περισσότερο έχει σχέση με την τουριστική της πλευρά και αυτά που έχεις διαβάσει και δει σε 5 sites. Έχω πάει στην Ταϊλάνδη αρκετές φορές και μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι το όνειρο σου θα διαφέρει πολύ απ την πραγματικότητα. Αν θες να πας για δουλειά και μόνιμη εγκατάσταση ξεχνάς ανεμελιά σε koh phangan, koh phi phi Phuket και όλα τα exotic μέρη. Η ζωή σου δεν θα είναι vida loca πέριξ της soi 11 και της Nana Station. Η ζωή σου θα είναι να ανταγωνιστείς τον Ασιάτη που είναι μεγαλωμένος σκληρά, στερημένος και με ένα στόχο καρφωμένο στο μυαλό του. Αν ζεις θα πρέπει να μάθεις να ζεις σε μια χαοτική πόλη, με αρκετή δυσωδία, απίστευτο μποτιλιάρισμα και ένα κλίμα που δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε ανάσα. Το φαγητό είναι 50-50 ή θα σου αρέσει ή όχι αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να σου αρέσει αφού θα ζεις εκεί. Θα πρέπει να μάθεις να κάνεις μπάνιο με κλειστό το στόμα, να φοβάσαι τα παγάκια κτλ. Αν νομίζεις ότι είναι φθηνή πρωτεύουσα και θα πας με 3χιλ κομπόδεμα να το παίξεις Ωνάσης σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν είσαι και ότι οι πλούσιοι εκεί είναι πραγματικά πλούσιοι. Η χώρα έχει ομορφιές, οι κάτοικοι όπως στα περισσότερα ασιατικά κράτη είναι χαμογελαστοί και φιλικοί πήγαινε με τα λεφτά που έχεις μαζέψει, κάνε 2 3 εβδομάδες διακοπές κανε το γούστο σου και γύρνα πίσω να λες στους φίλους σου για τις επιδόσεις σου με τις μικροκαμωμένες Ασιάτισες που σε έκαναν μπάνιο και σου φέρονται σαν βασιλιά. Αν με λίγα baht αγοράζεις αγοράκια και κοριτσάκια σκέψου πως μένοντας εκεί ο μισθός σου δεν θα είναι και πολύ διαφορετικός απ τον δικό τους και ίσως τον δώσεις και εσύ σε κανέναν 60άρη Αυστραλό σεξοτουρίστα που θα έχει τα φράγκα που σου λείπουν Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2016 από Soufesis 9
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν με λίγα baht αγοράζεις αγοράκια και κοριτσάκια σκέψου πως μένοντας εκεί ο μισθός σου δεν θα είναι και πολύ διαφορετικός απ τον δικό σου και ίσως τον δώσεις και εσύ σε κανέναν 60άρη Αυστραλό σεξοτουρίστα που θα έχει τα φράγκα που σου λείπουν Γελάμε γελάμε αλλά εκει θα καταλήξουμε αν στην χώρα μας θεωρούμε βαριά βιομηχανία τον τουρισμό.... 2
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ρε μάγκες έχω βαρεθεί την καθημερινότητα της Ελλάδας...θέλω κάτι νέο με ελπίδα κ όραμα...φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά εδώ θα φάω πακέτο
UniversalMachine Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα πήγαινε στην Ταυλάνδη να φέρεις καμια 10αρια ταυλανδέζες να ανοίξεις ένα μαγαζί να μας κάνουν μασάζ.. δέν έχουμε πολλά ταυλανδέζικα.. αλλα να μην ξέρουν Muay Thai και φάμε ξύλο.. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ρε μάγκες έχω βαρεθεί την καθημερινότητα της Ελλάδας...θέλω κάτι νέο με ελπίδα κ όραμα...φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά εδώ θα φάω πακέτο Ρε μεγάλε προσπαθείς να μας τρελάνεις; Σκέφτεσαι αυτά που λες; Θες κάτι νέο με ελπίδα και θα πας σε χώρες που οι άνθρωποι έχουν χάσει την παραμικρή ελπίδα; Που προσπαθούν οι άνρθωπο να την κάνουν και φεύγουν νύχτα σαν λαθρό μπας και πανε σε καμια σοβαρή χώρα. Και εσύ θες να πας; Αφού είσαι εδώ δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Στην χειρότερη γίνε υδραυλικός. Απίστευτα τρελά λεφτά, δεν μένεις απο δουλειά, δουλεύεις όποτε γουστάρεις κ.α Από το να πας στην ζούγκλα που θες καλύτερα εδώ και υδραυλικός.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 τουλάχιστον αν φύγω για Ταϊλάνδη ή Κούβα θα μπορέσω να ζω άνετος χωρίς το άγχος κ την πίεση που έχω τώρα Σε νιώθω boss.. Όνειρο ζωής να γίνω Κουβανός... 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σε νιώθω boss.. Όνειρο ζωής να γίνω Κουβανός... Ή Μεξικάνος να ρίχνεις και κανέναν υπνάκο;;
totem_lost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 μιά που μιλάμε για τριτοκοσμικές χώρες θα ήθελα να σας καταθέσω και την Νότια Αφρική που θεωρείται πολιτισμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη χώρα.. FYI η Νότια Αφρική ΔΕΝ είναι χώρα του τρίτου κόσμου, οπότε λάθος συνειρμό έκανες.
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 παιδιά σας παρακαλώ μην το παίρνετε στην πλάκα...όπως είπα δεν είναι τρολ το θέμα
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ρε μάγκες έχω βαρεθεί την καθημερινότητα της Ελλάδας...θέλω κάτι νέο με ελπίδα κ όραμα...φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά εδώ θα φάω πακέτο Αν φοβάσαι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ να το κάνεις τι περιμένεις ρε φίλε να προκόψεις; Ο κόσμος αρχίζει να φοβάται αφού έχει προσπαθήσει και αποτύχει για καιρό (και τότε πάλι λάθος κάνει!!) και εσύ δεν ξεκίνησες καν έχεις 3000 στην άκρη και έχεις απελπιστεί σκεπτόμενος να πας Ταϊλάνδη.... έλεος να πούμε τι σκατα σου συμβαίνει και τα έχεις κάνει όλα τοσο σούπα στο μυαλό σου; Άσε κατάλαβα σε παράτησε το γκομενάκι και τα έφτιαξε με κάποιον κωλοπετσωμένο
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 τόσα χρόνια ότι κάνω καταλήγει σε αποτυχία από πανελλήνιες/σχέσεις με γκόμενες/ευκαιρίες περι αθλημάτων και πιστεύω ότι θα καταλήξω στο να δουλεύω μια ζωή ταμίας και να μένω με τους γονείς μου 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ή Μεξικάνος να ρίχνεις και κανέναν υπνάκο;; και στην Κούβα μπορείς.. ύπνος, Havana Club και Κουβανές... 1
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 τεσπα όποιος βρει κάτι χρήσιμο σχετικά με Ταϊλάνδη για να μπορέσω να φύγω ας ποστάρει
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το πιο χρήσιμο απο όλα είναι να προσέχεις τις γυναίκες εκεί γιατι δεν είναι όλες .... γυναίκες οι περισσότερες ειναι.... παγίδα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα