Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στις 8 Μάρτη ξεκινάνε οι αιτήσεις για το εν λόγω πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης.

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια σχετικά.
Πόσοι σκοπέυουν να υποβάλλουν αίτηση;
Σε τι τομέα;
Ποιοι έχουν βιώσιμες καινοτόμες ιδέες;
Αναζητείτε συνεργάτη; Η χρηματοδότηση ανεβαίνει μέχρι και 50 χιλιάδες ευρώ αν πάνω από 1 άτομο δηλώσει συμμετοχή.

Δείτε εδώ: http://www.e-dimosio.gr/oikonomia/enischisi-eos-50-000-evro-se-ptichiouchous-gia-ti-diki-tous-epichirisi/

Υ.Γ. Η πρόσκληση βλέπω είναι μόνο 328 σελίδες :P

Δημοσ.

όποιος έχει βύσμα θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα όλοι οι άλλοι άδικα θα φτιάξουμε τα χαρτιά μας και φάκελο θα δώσουμε τα λεφτά και δεν θα μας πάρουν 

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω πως αυτό που γράφεις δε θα συμβεί.

Η χρηματοδότηση αφορά 100% και ο κλάδος πρέπει να είναι συναφής με το πτυχίο σου (καλά κρασιά)

Δημοσ.

Επειδή το έχω κοιτάξει, το συγκεκριμένο δεν γίνεται να το πάρει κάποιος με δόντι... Έχει βαθμολογία που μπορείτε να δείτε αν το δικαιουστε ... Αν έχετε 92 συγχαρητήρια είστε το 99% αυτών που σκέφτεται να κάνει αίτηση... Αθήνα θα πάρουν 200 άτομα επιδότηση οπότε αν δεν έχετε βαθμολογία 100 μην το σκεφτειτε καν... Τσαμπα έξοδα

Επίσης θα πρέπει να βαλετε στην σκέψη σας ότι χρειάζεται και εγγυητικη για να πάρετε την προκαταβολή... Οπότε αν δεν έχεις λεφτά ήδη δεν μπορείς να ξεκινήσεις και την επιχείρηση.

Ελπίζω να βοηθησα

• Like 1
Δημοσ.

Βοηθησες και μαλιστα πολυ.

Διοτι οι περισσότεροι αγνοουσαμε αυτο περι σκορ/βαθμολογίας που ανεφερες. Καθως και για την εγγυητική.

Υποτίθεται απευθύνεται σε ανεργους και αφού τα εξοδα δε καλύπτονται πληρως αυτοματα μειώνονται οι υποψηφιότητες.

Δημοσ.

Όντας σχετικός με ιδρυση νέων επιχειρησεων, πέρασαν αρκετοί να ρωτήσουν για το πρόγραμμα...

Δυστυχώς είναι κομμένο και ραμμένο για νέους δικηγόρους όπως την έχω καταλάβει εγω την δουλειά.

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι πρέπει πρώτα να κανείς την έναρξη και μετά να κανείς την αίτηση...

Δηλαδή μπορεί να μπεις στα έξοδα και στο τέλος να μην πάρεις σεντσ... Γιαυτό προσοχη

Δημοσ.

Πρεπει πρωτα να κανεις την εναρξη!!;;

Αναρωτιέμαι ποσο διαφέρει απο διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας που γίνονται καθε χρονο.

Δημοσ.

Την έναρξη μπορείς να την κανείς και μετα τις 8/3 δεν το απαγορεύει πουθενά και να κανείς την αίτηση και τον Απρίλη... Αλλά πρέπει να κανείς την εναρξη πρωτα

Πρεπει πρωτα να κανεις την εναρξη!!;;

Αναρωτιέμαι ποσο διαφέρει απο διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας που γίνονται καθε χρονο.

Μην είσαι πολύ άδικος... Στοθς διαγωνισμους πρέπει να είσαι αληθινά καινοτόμος... Εδω να έχεις μονο πτυχιο και άριστη βαθμολογία + αρχικό κεφαλαιο

Δημοσ.

Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά δε μπορώ να μην είμαι σκληρός.

Και αυτό διότι αυτό το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε απλά άνεργους, αλλά σε μακροχρόνια άνεργους , για αυτό και η μοριοδότηση για κάποιον που είναι 8 μήνες άνεργος είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιον που είναι 2 μήνες.

Πως ένας νέος μακροχρόνια άνεργος θα μπορέσει να έχει πιθανότητες να γίνει δεκτός, αφού ισχύουν τα όσα αναφέρονται παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...