Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ο σκοπος τετοιων ερωτησεων σε τεχνολογικο φορουμ?

1) ειναι το μπλαμπλα μπές σε άλλο τεχνολογικό φόρουμ αν θες να μιλήσεις πάνω σε συγκεκριμένα τεχνολογικά θέματα δόξα τον θεό έχει πολλά το insomnia

2) μπορείς να προτείνεις great bang for the buck deals για τεχνολογικά εξαρτήματα και gadgets (αν θες να επικεντρωθείς στην τεχνολογία)

3) Είδα πολλές καλές ιδέες στο άλλο τοπικ με τα 50 ευρώ και σκέφτηκα πως μπορεί να βγουν ακόμη περισσότερες καλές ιδέες σε αυτό με τα 350 ευρώ. μιας και ειναι  ενα ποσό που όλοι μας μπορούμε να αποταμιεύσουμε αργά ή γρήγορα και που σου δίνει αρκετά μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών συγκριτικά με τα 50 ευρώ.

PS4

Μόνο την κονσόλα παίρνεις με τόσα ολοκληρωμένες προτάσεις θα είναι καλύτερα για να έχει και νόημα ύπαρξης το τοπικ... πχ μπορείς να πάρεις και εισιτήρια πχ για Ιταλία Α class αλλά δεν θα έχεις λεφτά να κάτσεις ούτε για καφέ και για να γυρίσεις...

Δημοσ.

Μας βάζεις στην πόριζα ανοίγοντας τέτοια θέματα δεν θέλω να πω το κλασσικό θα ξανά παντρευόμουνα μια φορά έκανα το λάθος αν είχα αυτό το ποσό θα αγόραζα ένα κινητό η περιφερειακά εξαρτήματα για τον υπολογιστή μου. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Κονσόλα με ένα παιχνίδι παίρνεις με αυτά λεφτά. Μετά σιγά σιγά εμπλουτίζεις. Εσύ τι νομίζεις όποιος παίρνει PS παίρνει μαζεμένα και 3-4-5 παιχνίδια μαζί που κοστίζουν σχεδόν όσο μια δεύτερη κονσόλα?

Και για παιχνίδι θα έπαιρνα NBA 2k16.

Δημοσ.

Eνταξει τοτε,αν ειναι να ανοιξω και εγω ενα θεμα και να ρωτησω τι θα κανατε με 700 ευρω,μιας και εχεις περισσοτερες επιλογες..

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα και δεν επιτιθομαι,αλλα πραγματικα τα threads που ανοιγουν ειναι το ανωτερω για παιδια δημοτικου,και μου θυμιζουν λευκωματα που φτιαχνανε τα κοριτσακια στα σχολεια...

Τι θα κανατε αν ειχατε 3 ματια,8 αυτια και 4 ποδια?

Απο ποια πλευρα κοιμαστε?

Τι ονειρο ειδατε χθες?

Ποσα σουβλακια χωρανε στη πιτα?

• Like 4
Δημοσ.

Για ξόδεμα σημαίνει ότι βγάζετε τον μήνα σας κανονικά και τους επόμενους κανονικά όλα τα έξοδα πληρωμένα και έχετε 350 ευρώ έξτρα...

Μην το γδέρνεται παιδιά ειναι καλή ιδέα για τοπικ και δεν παίζω με τον πόνο κάποιον ίσα ίσα ο καθένας είτε άμεσα είτε σε 6 μήνες ας πούμε μπορεί να βάλει στην άκρη 350

Μπορεί να δώσετε κάποιο στόχο σε κάποιον συμφορουμιστή για να αρχίζει να εξοικονομήσει η δική σας ιδέα ή φαντασία να φανεί καλή σε κάποιον άλλον και να θέλει να την πραγματοποιήσει.... δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό ούτε ξέρουμε τα ίδια πράγματα μπορεί να μας αρέσει να κάνουμε ή να πάρουμε κάτι που δεν ξέρουμε όμως ότι υπήρχε!! :)

Δημοσ.

Eνταξει τοτε,αν ειναι να ανοιξω και εγω ενα θεμα και να ρωτησω τι θα κανατε με 700 ευρω,μιας και εχεις περισσοτερες επιλογες..

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα και δεν επιτιθομαι,αλλα πραγματικα τα threads που ανοιγουν ειναι το ανωτερω για παιδια δημοτικου,και μου θυμιζουν λευκωματα που φτιαχνανε τα κοριτσακια στα σχολεια...

Τι ονειρο ειδατε χθες?

οταν καποιος ρωταει στο θρεντ βιβλιων για προτασεις ειναι ερωτηση δημοτικου;

• Like 1
Δημοσ.

οταν καποιος ρωταει στο θρεντ βιβλιων για προτασεις ειναι ερωτηση δημοτικου;

Aν αυτο καταλαβες,λυπαμαι.

Δημοσ.

τον 2 και θα το σπρωχνα με τον 5 και με αυτά θα έφτιαχνα pc 
πλάκα κάνω ρεεεεεεε

καμια κονσόλα θα έπαιρνα γιατι αυτή την εποχή δεν έχω 

Δημοσ.

Τι ονειρο ειδατε χθες?

ναι αλλά πόσοι μπορούν να εξοικονομήσουν 700 ευρώ σχετικά άμεσα;  εκει κοντα στα 350 ειναι το threshold για ρεαλιστικές ελπίδες...

και δεν ειναι όνειρα και παιδικές σαχλαμάρες εσύ εισαι απλά αρνητικά προκατειλημμένος και δεν καταλαβαίνω γιατι επιμένεις μπορείς και να μην συμμετέχεις στο τοπικ εαν σε αδειάζει,

Στο άλλο τοπικ ανέβηκαν (και νομίζω θα ανεβούν) αρκετά καλές ιδέες κάποιες απο τις οποίες δεν θα μου ερχόταν να κάνω αν είχα 50 και την επόμενη φορά που θα έχω θα τις δοκιμάσω...

ίδιο concept και εδώ.

Δημοσ.

ωραία να ρωτήσω και γώ κάτι.. άν μαλώσουν ένα λιοντάρι και μιά τίγρης ποιό από τα δύο ζώα θα επικρατήσει.. έχει πέσει και ερώτηση σε συνέντευξη σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής στο Λονδίνο.. 

Δημοσ.

ωραία να ρωτήσω και γώ κάτι.. άν μαλώσουν ένα λιοντάρι και μιά τίγρης ποιό από τα δύο ζώα θα επικρατήσει.. έχει πέσει και ερώτηση σε συνέντευξη σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής στο Λονδίνο.. 

lol απλά γιατί σκέφτομαι πώς θα ήταν η "σωστή απάντηση"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...