Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως θα νικήσει η τίγρης καθότι πέραν των καταγεγραμμένων συμβάντων η τίγρης ειναι μεγαλύτερη ζυγήζει περισσότερο και είναι πιο ευκίνητη. https://en.wikipedia.org/wiki/Tiger_versus_lionΑλλά δεν καταλαβαίνω γιατι να γαμάς έτσι την υπόθεση στο τοπικ ρωτώντας κάτι τόσο άσχετο.
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Eνταξει τοτε,αν ειναι να ανοιξω και εγω ενα θεμα και να ρωτησω τι θα κανατε με 700 ευρω,μιας και εχεις περισσοτερες επιλογες.. Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα και δεν επιτιθομαι,αλλα πραγματικα τα threads που ανοιγουν ειναι το ανωτερω για παιδια δημοτικου,και μου θυμιζουν λευκωματα που φτιαχνανε τα κοριτσακια στα σχολεια... Τι θα κανατε αν ειχατε 3 ματια,8 αυτια και 4 ποδια? Απο ποια πλευρα κοιμαστε? Τι ονειρο ειδατε χθες? Ποσα σουβλακια χωρανε στη πιτα? Είσαι στο μπλα μπλα. Σε ποια περιοχή το να εχω 3 μάτια, 8 χέρια και 4 πόδια είναι έστω και ελάχιστα πιθανό; Μπας και αντί για καβάλα μένεις Τσερνόμπιλ; Θα οργανωνα ένα 2ημερο (μια διανυκτέρευση) στη Ρώμη, φτάνουν και για λίγα ψώνια αν το οργανώσεις 2-3 μήνες νωρίτερα. 1
Vapir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 πολύ butthurt στην κοινωνία , όλοι με την κακομοιριά κ τη μιζέρια έτοιμη δικά του είναι ρε , τους βάζει φωτιά κ τα καίει , τι γράφετε ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του ?
patriot21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είσαι στο μπλα μπλα. Σε ποια περιοχή το να εχω 3 μάτια, 8 χέρια και 4 πόδια είναι έστω και ελάχιστα πιθανό; Μπας και αντί για καβάλα μένεις Τσερνόμπιλ; Θα οργανωνα ένα 2ημερο (μια διανυκτέρευση) στη Ρώμη, φτάνουν και για λίγα ψώνια αν το οργανώσεις 2-3 μήνες νωρίτερα. Ε τον αστειο,ξεκαρδιστηκα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις