Προς το περιεχόμενο

Airbnb rooms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάω στο εξωτερικό(συγκεκριμένα Ιταλία)και να κλείσω δωμάτια ή σε σπίτι μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Το έχει κανει κανείς είναι ασφαλές; Πως πληρώσατε;

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάω στο εξωτερικό(συγκεκριμένα Ιταλία)και να κλείσω δωμάτια ή σε σπίτι μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Το έχει κανει κανείς είναι ασφαλές; Πως πληρώσατε;

Αν είναι ασφαλές;

έχει γα... τα ξενοδοχεία παγκοσμίως αυτή η φάση.

Οι τύποι έχουν valuation δισεκατομυρίων ήδη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατι σημαντικο να ξερεις αφου κλεισεις το δωματιο τα λεφτα ο ιδιοκτητης θα τα παρει απο airbnb αφου πας εκει και τα δεις ολα οπως τα περιγραφει.Κλεισε Αφοβα το προβλημα ειναι να σου περασει την συναλλαγη η καρτα εκει ειναι το μεγαλο θεμα.

Δημοσ.

Έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετές φορές airbnb, μπορώ να στο επιβεβαιώσω ότι είναι ασφαλές. Έχω πετύχει γενικά πολύ καλές τιμές, που σε ξενοδοχείο θα πλήρωνα αρκετά παραπάνω σε κάποιες πόλεις.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν μείνεις πολλές μέρες σε ένα σπίτι, δεν έχεις το ίδιο σέρβις που θα είχες σε ξενοδοχείο (πχ νέα σεντόνια και πετσέτες κάθε μέρα κλπ).

Επίσης εν μέσω capital controls δε μου έτυχε καμία φορά να μη μου δεχτεί πληρωμή με κάρτα το airbnb.

Πήγαινε άφοβα! Απλά διάβασε reviews για να βρεις το χώρο που θα σου αρέσει και θα σου ταιριάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...