Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετυχε να πιασω στα χερια μου 2 μερες παλι το lg g4 (το ανταλλαξα για λιγο καιρο με ενα φιλο μου και του εδωσα το xiaomi redmi note 3 μου)!
Η μπαταρια ηταν τραγικη (οσο ειχα εγω θυμομουν μ εβγαζε ανετα την μερα ενω αυτο με 2.30 ωρες μαξ on screen time ηταν στο 10%) και ηθελε 2 φορες την μερα φορτηση!
Μου ειπε οτι μετα το marshmellow ενω τρεχει κλτρα η μπαταρια του μειωθηκε δραματικα!

Υπαρχει λυση? Οντως η μπαταρια χειροτερεψε η γνκα ειναι ετσι αθλια?!(η καλοεμαθα απο το κτηνος και τωρα ολα τα αλλα μ φαινονται χαλια)

Δημοσ.

Φίλε μου και εμένα μέχρι χτες έτσι ήταν το κινητό έχανε μπαταρία τρομερά ακόμα και όταν ήταν σε αναμονή είδα ότι έχανε πολύ μπαταρία από το Google play services το απενοργοποιησα το έσβησα το ξανά έβαλα και τώρα είμαι σε, 4:30χαλαρα και 4ωρες περίπου με game καμία ώρα

Δεν έχω γνώσεις πως ήταν με lollipop

Δημοσ.

Βγάζει γύρο στο 6ωρο!

Κτήνος μπαταρια, με ανοιχτά δεδομένα το μεγαλύτερο μέρος τις μέρας οθόνη σίγουρα πάνω από 50% φωτεινότητα αρκετό browsing social media κτλ μουσική αρκετά λιγο gaming..

Το g4 με την ίδια χρήση μου βγάζει 3 ώρες ίσως και λίγο λιγότερο δλδ σχεδόν την μισή διαρκεία ζωής τις μπαταρίας, βέβαια είναι αποσπομενη μεγάλο + αλλά πρέπει να επενδύσεις τα επιπλέον 15 € για να ςπωφεληθεις από αυτό

Και αδυναμία θα έλεγα η οθόνη του!

Δν είναι κακή το κάθε άλλο είναι αρκετά καλή αλλά είναι πολύ μακριά από αυτήν τω flagships!

Για 200 € είναι άψογο κινητό και δν έχει αντίπαλο αλλά άμα ανέβεις πιο ψιλά περνεις g4 μεταχειρισμενο με κλειστά μάτια η NEXUS 5x

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι βγαζω ανετα 5 ωρες οθονης στο g4 που πριν μια εβδομαδα εβγαζα το πολυ 3 ωρες αρα ή κατι παιζει με το λογισμικο ή με την μπαταρια μιας και μιλαμε για καινουργια συσκευη και εχει κανει περιπου 8-10 φορτισεις μονο. Χαλαρα βγαζει το 3ημερο με μια ωρα ανοιχτη την οθονη ανα ημερα + δεδομενα 4g,gps,nfc + με το χαλια σημα της q.

Στη φωτο οπως βλεπεις δεν εχει ενεργοποιηθει ουτε η λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας που προφανως το αποτελεσμα θα ηταν καλυτερο.
Και το screenshot ειναι σημερινο.

post-341405-0-68000800-1457511127_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά όχι και εγώ 2 μπαταρίες η μια σχετικά καινούρια και η άλλη του κινητόυ ίδια ακριβώς αποτέλεσματα!

Με το lollipop θυμάμαι ήταν κλτρα πάντως αλλά οκ δν με απασχολεί με 2 μπαταρίες βγάζω υπαρανετα την μέρα μου (πολλές φορές δν χρειάζεται η δεύτερη) και αμα θεκησω και άλλο απλά περνώ και τρίτη αυτό είναι το καλό με τις αφαιροθμενες μπαταρίες και δν θα πρότεινα σε κανέναν κινητό χωρίς και ας έχει και 10000000 mah μπαταρία

Δημοσ.

Εγω παλι βγαζω ανετα 5 ωρες οθονης στο g4 που πριν μια εβδομαδα εβγαζα το πολυ 3 ωρες αρα ή κατι παιζει με το λογισμικο ή με την μπαταρια μιας και μιλαμε για καινουργια συσκευη και εχει κανει περιπου 8-10 φορτισεις μονο. Χαλαρα βγαζει το 3ημερο με μια ωρα ανοιχτη την οθονη ανα ημερα + δεδομενα 4g,gps,nfc + με το χαλια σημα της q.

Στη φωτο οπως βλεπεις δεν εχει ενεργοποιηθει ουτε η λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας που προφανως το αποτελεσμα θα ηταν καλυτερο.

Και το screenshot ειναι σημερινο.

What the fuck dude?
Δημοσ.

Η η μπαταρία θέλει αλλαγή και βγάλε facebook και βάλε metal for facebook.

Έχω slim social πιο ωραίο εμφανισιακά από το μεταλ αλλά το messenger δν το αποχωριζομαι μ αρέσει σαν εφαρμογή αλλά δν μ τρώει μπαταρία πολύ (τουλάχιστον στα στατιστικά είναι κάτω από 10% τώρα αμα δν το αφήνει να πέσει σε "ύπνο") αλλά όπως είπα δν με πολύ νοιάζει πλέον με 2η μπαταρία είμαι πάρα πολύ καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...