seventeen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια, Μπορειτε να μου δωσετε γνωμες για αγορα καρεκλας γραφειου μεχρι 140ευρω; Εχω στο μυαλο μου αυτη http://www.homemarkt.gr/0000A134.el.aspx κανω κυριως καθιστικη ζωη οποτε να ναι καπως αναπαυτικη. Ευχαριστω.
kfyros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πάρε αυτήν εδώ: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-13661/14792/ Είμαι γομάρι και 193, και έχω δώσει γερά λεφτά για καρέκλες γραφείου . Η συγκεκριμένη τις ξεφτιλίζει όλες και κάνει 85 ευρώ. Είναι η πιο γερή και αναπαυτική καρέκλα για πολύωρη εργασία που είχα ποτέ.Άκαμπτη πλάτη (βασικό).Ρυθμίζεις μόνο ύψος και κλήση καθίσματος (τα πλαϊνά και πλάτη βιδώνονται πάνω στο κάθισμα και είναι σταθερά).Έχει ενσωματωμένο μαξιλαράκι μέσης που είναι ακριβώς όσο πρέπει για τη στήριξη (δεν ρυθμίζεται).Πήγαινε δοκίμασε την και θα με θυμηθείς. 3
seventeen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πάρε αυτήν εδώ: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-13661/14792/ Είμαι γομάρι και 193, και έχω δώσει γερά λεφτά για καρέκλες γραφείου . Η συγκεκριμένη τις ξεφτιλίζει όλες και κάνει 85 ευρώ. Είναι η πιο γερή και αναπαυτική καρέκλα για πολύωρη εργασία που είχα ποτέ. Άκαμπτη πλάτη (βασικό). Ρυθμίζεις μόνο ύψος και κλήση καθίσματος (τα πλαϊνά και πλάτη βιδώνονται πάνω στο κάθισμα και είναι σταθερά). Έχει ενσωματωμένο μαξιλαράκι μέσης που είναι ακριβώς όσο πρέπει για τη στήριξη (δεν ρυθμίζεται). Πήγαινε δοκίμασε την και θα με θυμηθείς. Μαλλον θα κανω λιγη οικονομια να αγορασω την Arrozi Monza 1
totem_lost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με διαφορά η πιο αναπαυτική καρέκλα γραφείου που είχα ποτέ ήταν μια τέτοια (στα πρότυπα της Earmes Executive): http://www.amazon.com/SOHO-Ribbed-Management-Chair-Black/dp/B00CGNXESE Πολύ σταθερή και ανθεκτική. Η εμπειρία μου με καρέκλες IKEA λέει οτι φθείρονται πολύ γρήγορα. 1
defacer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τις προάλλες έφεραν καινούριες Markus στο γραφείο, μια χαρά είναι, επέλεξα να πάρω και γω μία. Και είμαι απαιτητικός πελάτης (σπίτι έχω πολυθρόνα και στρώμα σε άλλη κατηγορία τιμής γιατί η μέση μου θέλει φροντίδα και προδερμ). Η Markus βέβαια έχει μόνο δυο-τρεις μήνες οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για το πόσο κρατάνε. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Να σου πω εγώ που έχω markus 5 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Σαν καινούργια είναι... και την κάθομαι αρκετές ώρες τη μέρα. Βέβαια, μπορεί νατιςφτιάχναναλλιώςτότε. 1
seventeen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κάνε λίγη οικονομία να πάρεις την Markus Τις προάλλες έφεραν καινούριες Markus στο γραφείο, μια χαρά είναι, επέλεξα να πάρω και γω μία. Και είμαι απαιτητικός πελάτης (σπίτι έχω πολυθρόνα και στρώμα σε άλλη κατηγορία τιμής γιατί η μέση μου θέλει φροντίδα και προδερμ). Η Markus βέβαια έχει μόνο δυο-τρεις μήνες οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για το πόσο κρατάνε. Ωστε αυτη ειναι, ειχα δει ενα θεμα στο reddit που λεγανε για μια καρεκλα με 10χρονια εγγυηση απο το ΙΚΕΑ. Να σου πω εγώ που έχω markus 5 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Σαν καινούργια είναι... και την κάθομαι αρκετές ώρες τη μέρα. Βέβαια, μπορεί νατιςφτιάχναναλλιώςτότε. Ειναι αναπαυτικη σαν καρεκλα; Γιατι καθομαι γυρω στις 8-12 ωρες την μερα. p.s ειναι bucket?
mclein Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ειναι φοβερο το καθισμα, εμενα η πλατη δεν με εχει βολεψει τοσο.
seventeen Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μαλλον θα κανω λιγη οικονομια να αγορασω την Arrozi Monza 2 μηνες με την καρεκλα αρκετα ευχαριστημενος. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα κατα την παραλαβη ηταν οτι ελειπε μια βιδα, πηγα στα πρακτικερ πηρα ενα πακετο no big deal. Να πω οτι μολις πηρα τηλ στο μαγαζι, τα παιδια ηταν προθυμα να μου στειλουν μια βιδα με κουριερ. Περι της καρεκλας, αναπαυτικη, δεν τριζει (ακομα), μου αρεσει πολυ το mode που πεφτει οσο πισω οσο την σπρωχνεις με την πλατη σου και γενικα κραταει ωραια την πλατη. Το μονο σημειο που μισω, ειναι οτι τα μαξιλαρακια στα μπρατσα ειναι ελεεινα, εχω τα χερια μου ολη την ωρα εκει και νιωθω τον πονο που ενιωθα οταν ειχα την αλλη καρεκλα που ειχε τα ξυλινα μπρατσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα