Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω σε τι τιμές κυμαίνονται τα κουτάβια golden retriever από αναγνωρισμένους εκτροφείς στην Αθήνα. Κάτι έχω ακούσει για 1500άρια και με πιάνει η ψυχή μου... Ισχύει; 

Δημοσ.

Εμένα με πιάνει η ψυχή μου όταν έχει τόσο όμορφα στους Δήμους- που χρειάζονται στέγη. Εσείς εκεί να πληρώσετε και μάλιστα αναγνωρισμένους εκτροφείς μην βγει μούφα το i phone. Eεε το σκυλί .

• Like 19
Δημοσ.

Παρε τον ΚΟΕ να ρωτησεις για εκτροφεις για να μιλησεις μαζι τους. Νομιζω οι τιμες εχουν πεσει σε σχεση με το παρελθον.

g2 παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα θελουν σκυλακια με πεντιγκρι για να κατεβαινουν σε εκθεσεις κλπ.

Αλλα και γω θα ελεγα να πας και σε καποιο καταφυγιο πρωτα να χαζεψεις:)

Αλλα μακρια απο ιδιωτη και pet shop.

Δημοσ.

Παρε τον ΚΟΕ να ρωτησεις για εκτροφεις για να μιλησεις μαζι τους. Νομιζω οι τιμες εχουν πεσει σε σχεση με το παρελθον.

g2 παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα θελουν σκυλακια με πεντιγκρι για να κατεβαινουν σε εκθεσεις κλπ.

Αλλα και γω θα ελεγα να πας και σε καποιο καταφυγιο πρωτα να χαζεψεις :)

Αλλα μακρια απο ιδιωτη και pet shop.

Το ζώο να κατεβαίνει σε εκθέσεις; Δεν τα μπορώ αυτά, μωρέ καλά κάνει η γάτα μου και μισεί τους ανθρώπους προληπτικά   B)  

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. 

Εμένα με πιάνει η ψυχή μου όταν έχει τόσο όμορφα στους Δήμους- που χρειάζονται στέγη. Εσείς εκεί να πληρώσετε και μάλιστα αναγνωρισμένους εκτροφείς μην βγει μούφα το i phone. Eεε το σκυλί .

Είμαι με σκύλους από τότε που γεννήθηκα. Πρόσφατα πέθανε το κοκεράκι μου και λέω να πάρω κάποιον άλλον (άλλης φυλής). Κάθε ΣΚ πήγαινα μαζί με τον σκύλο μου και βοηθούσα στις βόλτες, το τάισμα και την καθαριότητα και ταυτόχρονα είχαμε και μια καλή εμπειρία κοινωνικοποίησης. Μπορεί να μην θέλω να αποκτήσω ημίαιμο, όμως προσπαθώ να τα βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ με τον δικό μου τρόπο.

Δηλαδή είναι κάπου στο χιλιάρικο πλέον η απόκτησή του; 

• Like 1
Δημοσ.

Κατω απο 1000 δυσκολα να βρεις. Εγω το δικο μου Λαμπ το πηρα απο το palmhill, που εκτρεφουν και Γκολντεν. Επισης υπαρχει η Αλεξια Καμμενου εκτροφειο serendipity και νομιζω και μια κυρια που πρεπει να ναι θεσσαλονικη αλλα δεν ειμαι σιγουρη

Δημοσ.

Κατω απο 1000 δυσκολα να βρεις. Εγω το δικο μου Λαμπ το πηρα απο το palmhill, που εκτρεφουν και Γκολντεν. Επισης υπαρχει η Αλεξια Καμμενου εκτροφειο serendipity και νομιζω και μια κυρια που πρεπει να ναι θεσσαλονικη αλλα δεν ειμαι σιγουρη

Πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται; 

Δημοσ.

1000 το 2010

Οπότε ένα golden (που συνήθως είναι πιο ακριβά) κοντά στα 1100;

Για πείτε κάποιον αξιόλογο εκτροφέα παρακαλώ 

Δημοσ.

Οπότε ένα golden (που συνήθως είναι πιο ακριβά) κοντά στα 1100;

Για πείτε κάποιον αξιόλογο εκτροφέα παρακαλώ 

Δεν σου λέμε γιατί είσαι μελλοντικός ανταγωνιστής στους διαγωνισμούς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...