groot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μπα δεν ειναι πάντα αεροψεκασμός όλες οι επιχειρησεις που θα σου πουνε να δουλεψεις ενα διαστημα σαν εκπαιδευομενος αμισθι έτσι δουλευουνε... χέστηκαν για τη ποιοτητα αρπαχτές θέλουν να κάνουν. Νομιζεις δηλαδη οτι οποιος πάει ανοιγει και εταιρεια ειναι και σοβαρος? βλάκας μπορει να ειναι και σε λιγο καιρο θα κλεισει. Quoted γιατί αξίζει. Φυσικά εσύ δεν ανοίγεις εταιρία γιατί δεν είσαι βλάκας.
DDevil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Quoted γιατί αξίζει. Φυσικά εσύ δεν ανοίγεις εταιρία γιατί δεν είσαι βλάκας. Αμα ειναι να ανοιξει επιχειρηση ο αλλος εις βαρος των άλλων μολις τη κλεισει λογω δικων του μλκιων εγω προσωπικά θα χαρώ. Σιγα μην τον θαυμάζω κιολας επειδη την άνοιξε. Αμα δεν κανει για αυτα ας αράξει να καθαριζει σκάλες και αν ειναι καλυτερος σε αυτο τοτε ειναι άξιος σεβασμου. Τοτε και μονο τοτε. Τα λεφτα ερχονται και φευγουν η ανθρωπιά ομως ειναι μεγάλη υποθεση. Ανοιξες επιχειρηση .... μπηκες στο κοσμο των ικανων θεωρητικα για να δουμε πρακτικα πληρωνεις? φερεσαι σωστα στους εργαζομενους? εισαι σωστος με το κράτος? αμα δεν εισαι ολα αυτα στα @@ μου αν ανοιξες επιχειρηση και πουλάς μουρη. Και οχι δεν θα ανοιγα εταιρεια αμα δεν μπορουσα γιατι θα ντρεπομουν να λέω στον εργαζομενο κατσε 10 ωρες και πάρε 500 ευρω το μηνα ειναι ντροπη αυτο ποσο μαλλον να πουλάς και μουρη οτι εισαι επιχειρηματιας αλλα θα μου πεις στην Ελλαδα ειμαστε ο καθενας οτι δηλώνει ειναι. Ευτυχως υπάρχουνε και οι καραμουζες ομως να τον κράζουν να μαζευεται που και που. 2
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με τόσες γνώσεις που έχετε περί τις διοίκησης του ομίλου εσείς θα στείλετε βιογραφικό για την Προεδρία και οχι για τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. 3
DDevil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με τόσες γνώσεις που έχετε περί τις διοίκησης του ομίλου εσείς θα στείλετε βιογραφικό για την Προεδρία και οχι για τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Δηλαδη θα πρεπει να αφηνουμε να πουλάνε μουρη και να κάνουν τους δυσκολους άτομα που δεν ειναι ικανά να δώσουν ουτε 5 κατοστάρικα το μήνα? ε δεν ειναι αστειο? πως το βλεπεις εσυ. Δικαιώματα αποκτάς μονο οταν πληρώνεις.
groot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με τόσες γνώσεις που έχετε περί τις διοίκησης του ομίλου εσείς θα στείλετε βιογραφικό για την Προεδρία και οχι για τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Και λίγα λες... Φαίνονται οι γνώσεις.. ξεχειλίζουν. Π.χ.: Αμα ειναι να ανοιξει επιχειρηση ο αλλος εις βαρος των άλλων μολις τη κλεισει λογω δικων του μλκιων εγω προσωπικά θα χαρώ Πρόταση με βαθύ, απύθμενο, νόημα. Τόσο που εάν βάλει τόνους, θα φαίνονται γραμμάρια. Ούτως ή άλλως, το ρητό της ημέρας γράφτηκε. Όποιος ανοίγει επιχείρηση είναι βλάκας. Το είπανε στο insomnia, είναι γεγονός. 3
DDevil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Και λίγα λες... Φαίνονται οι γνώσεις.. ξεχειλίζουν. Π.χ.: Πρόταση με βαθύ, απύθμενο, νόημα. Τόσο που εάν βάλει τόνους, θα φαίνονται γραμμάρια. Ούτως ή άλλως, το ρητό της ημέρας γράφτηκε. Όποιος ανοίγει επιχείρηση είναι βλάκας. Το είπανε στο insomnia, είναι γεγονός. Ναι οποιος ανοιγει επιχειρηση και έχει μυαλα και νοοτροπιες που θα την κλεισουν στο 6μηνο για μενα ειναι βλάκας ναι καλυτερα να μην την ανοιγε ποτέ. Θα ταλαιπωρησει τσάμπα κοσμο.Απο το να τσιμπήσει την επιδοτηση κάποιος που ειναι της αρπαχτής καλυτερα στη θεση του να έμπαινε ένα άτομο που ειναι πραγματικα σοβαρο και σέβεται και τους εργαζομενους και την επιχειρηση του και το κράτος. Καταλαβες τωρα? το έσπασα σε πενηνταράκια για να το καταλαβεις προγραμματιστη. Επισης τι στυλακι ειναι αυτο που εχεις? ειρωνια και ετσι? μολις σε ρωτανε ομως που εχεις δουλεψει αποφευγεις να απαντησεις. γιατι ? γιατι σ αρεσει να ανακατευεις και να δημιουργεις φασαρια. Κοψτο οσο ειναι καιρος it is not cute anymore... do not piss me off.
groot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 do not piss me off. Ε ναι... όσο να 'ναι μία ανατριχίλα την ένιωσα. Ανατσουτσουρούδιασα που λέμε!
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 O DDevil πάντως δεν έγραψε ότι όποιος ανοίγει επιχείρηση είναι βλάκας. Έγραψε ότι επιχείρηση μπορεί να ανοίξει και ένας βλάκας. Έχουν μεγάλη διαφορά. 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ο DDevil δεν αστειευεται, κάνει γυμναστική με δικιλα βαρακια
groot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ο DDevil δεν αστειευεται, κάνει γυμναστική με δικιλα βαρακια 1
DDevil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 O DDevil πάντως δεν έγραψε ότι όποιος ανοίγει επιχείρηση είναι βλάκας. Έγραψε ότι επιχείρηση μπορεί να ανοίξει και ένας βλάκας. Έχουν μεγάλη διαφορά. Μια φράση δεν μπορει να καταλαβει ... κάνει στο θρεντ του προγραμματισμου τον δάσκαλο και την λέει σε άλλους. Γελάει ο κοσμος. Ακομα να το πάρει χαμπαρι. Ασε να μην μας κλειδώνουν τα θεματα και θα περάσουμε καλα θα χαβαλεδιάσουμε. Για οσους καταλαβαινουν παντως εχω εναν γνωστο δημοσιο υπαλληλο που παιζει με επενδυτικα προγραμματα ο τυπος μου ειπε επι λέξη οτι ειχε δωσει συμβουλη σαν επιστημονας σε εναν ιδιώτη να μην κάνει τη συγκεκριμενη κινηση αλλα ο τελευταιος δεν τον ακουσε και την έφαγε. Με δυσκολια βγαινει. Εξυπνος θεωρειται αυτος? ο εξυπνος ακουει αυτους που ξέρουνε. Ετσι και εκεινος σου λεει ασε ρε τον δημοσιο υπαλληλο εγω ξέρω καλα ειμαι επιχειρηματιας ρε.
groot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μια φράση δεν μπορει να καταλαβει ... Νομιζεις δηλαδη οτι οποιος πάει ανοιγει και εταιρεια ειναι και σοβαρος? Έχεις δίκιο... νόμιζα ότι η φράση "όποιος πάει" σήμαινε "οποιοσδήποτε πάει" και το "οποιοσδήποτε" ... well Το ερώτημα είναι γιατί εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις Anyway... enough με αυτό. Το post σου είναι εκεί Kisses! Υ.Γ. Το "ΚΣΣΣΣΣΣ" μην ξεχάσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις